evvvet başlıyoruz

nohutlu pırasayı nasıl yapıyorsun güzel oluyor mu resmi varsa atar mısın kaldıysa evdeekmek yememişsin tebrik
pirasayi hep pirincli yapardim ama malum diyetteyiz bu defa nohutlu denedim gayet lezetti oldu tarifini internetten buldum tavsiye ederim

kumak tereyağlı olan mısır unu vs demi
Evet aynen öyle kendime adıma diyeyim ben cok radikal diyetler yapamıyorum ya hep ya hiç mantıgı oluyor bir süre sonra basarısızlık hissiyla bırakıyorum bir de emzirdigim icin elimden gelen maksimum performansı sergiliyorum suanda

Benim icin beyaZ ekmek yememek pilav makarna hamur işi tatlı cikolata yememek abur cuburu kesmek bir diyet başlı başına yagsız tuzsuz sekersiz diyetini uzunca yapan arkadasları sa canı gönülden tebrik ediyorum

Evet menümü yazayım
Sabah uyanınca iki bardak ılık su
Sabah8.30
İki sucuklu yumurta
Kk peynir
İki zeytin
İki lokma pide ekmek
Ara11.00
Bir elma bir incir
Öğle15.00
Bir kase kuru fasülye
1 kase yoğurtlu ıspanak
2dilim ekmek
Akşam 19.00
Üç badem ve sütlü kahve

Spor dün yapmamıştım bugün yapma ihtimalim var yaparsam yazarım
Kendimi eleştirecek olursam daha çok su içebilirim
dün şeker yemiştim olmamalıydı
Hiç ekmek yemesem süper olur
Yeşilçay hiç içmiyorum saf mıyım neyim

ekemke yememene tebrik ,kaşar mı
bir iki dilim kasarin sorun olacagini düsünmüyorum sonucta salatalari yagsiz yiyorum etleri yagsiz izgara yapiyorum.
oglen menum 120 gr yagsiz izgara tavuk gogsu ve pulbiberli yogurt ve sade türk kahvesi

bir iki dilim kasarin sorun olacagini düsünmüyorum sonucta salatalari yagsiz yiyorum etleri yagsiz izgara yapiyorum.
oglen menum 120 gr yagsiz izgara tavuk gogsu ve pulbiberli yogurt ve sade türk kahvesi
ne kadar dikkat etsek o kadar iyi ama değil mi, beyaz peynire ağırlık ver canım

Cok iyisiniz bence menu olarak aksam hiç yok nerdeyse harika bu keşke bende yapabilsem ama bebek oldugu icin bennm için yetersiz olur heralde süt içip kapatmak
Bir de spor yaparsanız harika ilerlersiniz

bugün cocuklara esim bakti aksam yemeginide cocuklarin istegine göre hazirlamis pilav nuggets. tabiki onlardan yemedim sadece 4 ceviz, kohlrabi ve biraz nar yedim sonrada form cayu icerim kesin

bugün cocuklara esim bakti aksam yemeginide cocuklarin istegine göre hazirlamis pilav nuggets. tabiki onlardan yemedim sadece 4 ceviz, kohlrabi ve biraz nar yedim sonrada form cayu icerim kesin

Harikasınız akşam kısmak cok fayda saglıyor gercekten. Ne demişşer ac yatan tok kalkar :)

tok kalkarmiyim bilmiyorum ama umarim bol eksilerle kalkarim

Kohlarabi ne

Merhaba bende araniza katılabilir miyim 3 yıldır kilo vermeye çalışıp hep bi kaç kilo verip üstüne daha katarak aldim şu an 83 kiloyum ve dün başladım iki öğün besleniyorum ve her gun 10 bin adım atmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…