pirasayi hep pirincli yapardim ama malum diyetteyiz bu defa nohutlu denedim gayet lezetti oldu tarifini internetten buldum tavsiye ederimnohutlu pırasayı nasıl yapıyorsun güzel oluyor mu resmi varsa atar mısın kaldıysa evdeekmek yememişsin tebrik
ekemke yememene tebrik ,kaşar mıhaslanmis yumurta pul biberli ve biraz cörek otlu zeytin yemedim ekmek yemedim peynir 3 dilim kasardi sanirim
Evet aynen öylekumak tereyağlı olan mısır unu vs demi
gayet iyi ara öğün yaptın mı öğleden sonraÖğle yemegi
Mantarlı tavuk sote
Yagsız salata
bir iki dilim kasarin sorun olacagini düsünmüyorum sonucta salatalari yagsiz yiyorum etleri yagsiz izgara yapiyorum.ekemke yememene tebrik ,kaşar mı
ne kadar dikkat etsek o kadar iyi ama değil mi, beyaz peynire ağırlık ver canımbir iki dilim kasarin sorun olacagini düsünmüyorum sonucta salatalari yagsiz yiyorum etleri yagsiz izgara yapiyorum.
oglen menum 120 gr yagsiz izgara tavuk gogsu ve pulbiberli yogurt ve sade türk kahvesi
Evet menümü yazayım
Sabah uyanınca iki bardak ılık su
Sabah8.30
İki sucuklu yumurta
Kk peynir
İki zeytin
İki lokma pide ekmek
Ara11.00
Bir elma bir incir
Öğle15.00
Bir kase kuru fasülye
1 kase yoğurtlu ıspanak
2dilim ekmek
Akşam 19.00
Üç badem ve sütlü kahve
Spor dün yapmamıştım bugün yapma ihtimalim var yaparsam yazarım
Kendimi eleştirecek olursam daha çok su içebilirim
dün şeker yemiştim olmamalıydı
Hiç ekmek yemesem süper olur
Yeşilçay hiç içmiyorum saf mıyım neyim
bugün cocuklara esim bakti aksam yemeginide cocuklarin istegine göre hazirlamis pilav nuggets. tabiki onlardan yemedim sadece 4 ceviz, kohlrabi ve biraz nar yedim sonrada form cayu icerim kesin
HarikaAkşam yemegi
Salata
Bir kase corba
2 kasık yogurt
Tebrik ya ben spor yapmadım50 karın mekik
50 sag iç bacak
50 sol iç bacak
50 bisiklet hareketi
50 sag arka bacak
50 sol arka bacak yapıldı
Kohlarabi nebugün cocuklara esim bakti aksam yemeginide cocuklarin istegine göre hazirlamis pilav nuggets. tabiki onlardan yemedim sadece 4 ceviz, kohlrabi ve biraz nar yedim sonrada form cayu icerim kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?