• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları evy baby numune gönderdi hanımlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EMCU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EMCU

Ziyaretçi
evy babyden denemek için numune istemiştim gönderdiler. henüz 1 hafta oldu numunemi adresime göndermişler.demekki müşteri memnuniyetini ön planda tutuyorlar
denemeniz gerek tavsiye ederim hoş arko kokusu var

bana da baby star göndermişti.2 adet:1rolleyes: güzel bişi aslında böle hepsi gönderseler denemiş oluruz.ama yine de en iyisi prima benceyerimseniben

banada baystar ve huggıes yollamıştııı birde evy baby bakım canım bana özelime mesaj yazarmısın hangi adrese mail attığını

kızlar bende nume istiyorum ama nasıl alacağım banadfa gönderir misiniz ...

MAMA fırmalarına üye oldum ben herodan msj geldi numuneler yollucakalrmıs mılupada 6.ayda yolluyomus

huggiesı kullandım prımadan daha güzel deneyın derim

bende evy baby kullanıyorum çok memenunum uyu ve oyna kullanmıştım hiç memenun kalmadım ıslanınca içindeki pamukları top top oldu bıraktım evy baby kullanıyorumm molfix de güzell tavsiye ederim

evy babyden denemek için numune istemiştim gönderdiler. henüz 1 hafta oldu numunemi adresime göndermişler.demekki müşteri memnuniyetini ön planda tutuyorlar

bende numune almak istiyorum ama birtürlü yapamadım nasıl olduğu konusnda yardımcı olursanız sevinirim.:çok üzgünüm:

bende evy baby kullnaıyorum oglusum dogdugunda ılk molfıx kullanıyordum ama yapıskanları cok hosuma gıtmedı evy babyden memnunun hıc pısıkde yapmadı

Banada geldi 2 tane bez :)
2 tane göndereceklerini bilseydim, hiç kargo masrafı yaptırmazdım adamlara.

ben evy baby ye şikayetimi göndercem.bu nasıl bir bezdir yahu onun arko kokusunu yıyım:oklava:emmıyor arkadaşlar bir açıyorum kızın poposu ıslak.neymış kuru bariyer.aldığıma pişman oldum.prıma kullanıyodum 12 saate kadar kupkuru.aktif bebek diye bir daha da almam.

üstelık evy baby nın kenar bantları kazık gibi ne esnediği var nede yapışkanlarının birleştiği.primadan şaşmıcan esnek bantları sayesinde kızım rahat hareket ediyor.üstelık hemen hemen aynı fiyat.2.3 mılyon fark var arasında

üstelık evy baby nın kenar bantları kazık gibi ne esnediği var nede yapışkanlarının birleştiği.primadan şaşmıcan esnek bantları sayesinde kızım rahat hareket ediyor.üstelık hemen hemen aynı fiyat.2.3 mılyon fark var arasında

6 milyon fark var bide evy babyde 14 tane fazla.gerçi biz daha yürümeye başlamadık.bende değiştirmeyi düşünüyorum.

:1::emir_bebek:

Back
X