- 11 Ekim 2017
- 1.144
- 12.753
- 128
- 34
- Konu Sahibi Ask ve isyan
-
Çıktığınız adamın kuzeniyle evlenmek büyük cesaret.
Yani akrabalar sonuçta.
Er geç bu muhabbetlerin döneceğini bilmeniz gerekiyordu.
Yani bir şey aramamak gerek bence.
Adam belki de karısı başkasından duymadan ondan duysun bilsin istedi.
Ama evlenmeden önce biliyordunuz öğrenmiştiniz.Kuzenler ama görüşmüyorlar öyle selam bile yok aralarında hal böyle olunca kuzen olduklarını bilmiyordum
Ewet eşimle sewgili olduktan sonra öğrendim ama sewiyordum eşimi ayrılmadımAma evlenmeden önce biliyordunuz öğrenmiştiniz.
Yani bu riski göz önünde bulundurmuş olmalıydınız.
Adam karısına açık olmuş,anlatmış demek ki her şeyi.Aile tarafından istenmeyen bir ewlilik yaptı kimse eşiyle görüşmüyo o anlatmasaydı duymazdı
Aklım bulandı dogru gerçi bende eşimden gizlemedim. Fakat Bi daha asla adı bile geçmedi.çocuğumun olduğunu söylemesi tuhaf geldi banaDünya küçük dedikleri bu olsa gerekAmannn anlatmışsa anlatmış geçmiş gitmiş bir olay belli ki aklınız bulanmış boşverin görüşmeyin.
Kadın belki kıskandı etti o da amaan ne kıskanıyorsun artık çocuğu bile var dedi. Zaten çocuğunuzun olduğu bir gerçek. Neden tuhaf gelsin ki? Belki de kadın sormustur.Aklım bulandı dogru gerçi bende eşimden gizlemedim. Fakat Bi daha asla adı bile geçmedi.çocuğumun olduğunu söylemesi tuhaf geldi bana
OlabilirKadın belki kıskandı etti o da amaan ne kıskanıyorsun artık çocuğu bile var dedi. Zaten çocuğunuzun olduğu bir gerçek. Neden tuhaf gelsin ki? Belki de kadın sormustur.
sizi unutamamus olsa karısı değil, adam çıkardı karşınıza biraz abartmıssınız
Bence konu sahibi unutamamıs:))Konu sahibi garibim, eski sevgilinin hala kendisine asik ve unutamadigini sanmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?