Ewliyim ewlisin neden beni hatırlarsın be adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kuzenle bilmeden sevgili oldunuz, bi nokta da ogrendiniz. ayrilin.
ne diye evleniyorsunuz? kuzen de nasil mantik varsa bari o ayrilsin, kuzenimin eski sevgilisiymissin diye.
karsilasildi. oturun icin caylarinizi..nedir bu kocam seni cok anlatti muhabbetleri.

flash tvdeki diziler gibi ortam, evlerden irak.

trolsunuzdur insallah.

Ayyyy hemde kardes gelinlerisiniz?? Sizdede iyi cesaret varmis yani gidip esinizin amca, hala, teyze veya adayi ogluyla evlenmissiniz. Kendiniz kasinmissiniz. Tüm ailenin bildiyi birseydir zaten mutlaka. Yani sonucta 6 sene beraberlik yasamissiniz. Bana sacma gelen yazma tarziniu „ birbirimizi cok sevmistik“ diye yazmaniz tuhaf ve yakismamis.
Adam karisini seviyor kaybetmek istemiyor belliki önceden yasadigi bir iliskiyi anlatmis detayiyla. Normalide bu deyilmi zaten. Heleki birde siz ayni aileye gelin gitmissiniz. Belliki adam karisinin sonradan baskasindan ögrenip kendi mutluluklarini sizin icin bozma riskine girmemis. Dogumun yaptiginizi duymus ve karisina söylemis büyük ihtimalle evde sizin le ilgili geyik yapip birde alay ediyorlardir. Bu konuyu acmaniz bile hic nirmal deyil bence.

Geçen günde birinin kaynı kocasının eski sevgilisiyle evlendi
Bu kez
Sen eski sevgilinin kuzeniyle evlendin.
Etrafta kadin erkek mi kalmadi. Film repliği gibi hayatlar aşçı ile başlayan
Turunculimon hanımefendi okusun bunları. Sonra eltisi konu açar buralara eski sevgilim beni hala unutamamış diye.

Ne kadar çok önemsiyorsunuz kendinizi. Ben de başlıktan gerçekten ciddi bir şey var sandım. Siz nasıl eşinizin hiç görüşmediği kuzeninin evlendiğini öğrenip eşiyle aynı ortama giriyorsanız, adam da sizi öğrenmiş baştan tedbirini almış eşine karşı. Ne var bunda bu kadar dramaya bağlayacak? Niye beni hatırlarsın ne demek, hafızasını mı sildirseydi eski sevgiliniz?

Neden beni hatırlarsın demekle neyi kastettiğinizi anlayamadım. Bir hafıza kaybı yaşamadıysak, hepimiz geçmişte hayatımıza girmiş insanları hatırlarız. Eşler birbirlerinin geçmişini merak edebilir, anlatıp anlatmamak da kişilerin kendi seçimidir. Çok enteresan bir durum değil yani. Buna nasıl bir anlam yüklediniz de bu kadar şok oldunuz?

Ortada bir sorun varsa oda 6 yıl ilişki yaşadığınız adamın kuzeniyle evlenmiş olmanız.

Öyle denk gelmiş anlatmış demek ki, karısı içinde bir sorun değil ki sizinle rahat rahat konuşmuş.

Birde aile sizin eşinizle evliliğinize onay verdi ama onların evliliğine onay vermedi demek, sebebini merak uyandırdı bende. Sizinki onay aldıysa çoğu evlilik onay almalı hâlbuki.

Baslıga ıstınaden ay aıledesınız nasıl hatırlamasın. Esı sorun cıkarmıyorsa anlatmıs olabılır bende esıme 7 yıllık bı ılıskım vardı bı muhabbet arasında sevgılıyken herseyı anlattım oda merakla dınlemıstı ozman kısmanmamıstı bende esımı dınlemıstım daha oncekı evlılıgı nasıldı neden bıttı falan fılan. Bısey olması gerekmıyor belkı kadında sormus olabılır

Ben eşimin eski sevgilisiyle ayni ortamda bulunmak istemezdim ya cok rahatsiz olurdum. Ayrica pat diyede söylemezdim sevgilisiydin diye. Ne gerek var ki. Onemli soru senin eşin biliyor mu?

Başlığı görünce adam sosyal medyadan falan ulaştı sandım. Freud der ki “ bir kişi bir yere bakıyorsa etkilendiği bir şey vardır, bir kişi bir yere asla bakmıyorsa etkilendiği bir şey kesinlikle vardır”. Eski sevgiliniz ilişkinizi atlatamamış olsa eşiyle bu kadar rahat konuşamazdı. Belli ki sizi geçmişte kalmış olarak görüyor. Bence kendi duygularınıza ket vurun. Bir de 6 yıllık ilişkinin üzerine adamın kuzeniyle evlenmenizi kabul eden aile nasıl bir evliliğe onay vermedi çok merak ediyorum. Çünkü bunun üzerine çıkacak pek az şey var.

Adam eşi için ailesiyle gorusmuyormus baksaniza. Yani ailesini silen adam sizi niye unutmasin da karisina anlatsın. Muhtemelen bı konu arasında geçtiniz ve kapandı mevzu. Eşine oturup sizi anlatsa sizinle ilgili dertlesse kadın neden sizle aynı ortama girip de bı de "aaa sen kocamın eski sevgilisisin" modunda gezsin. Ayıp yahu bu baslik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…