Ewliyim ewlisin neden beni hatırlarsın be adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ortada bir sorun varsa oda 6 yıl ilişki yaşadığınız adamın kuzeniyle evlenmiş olmanız.

Öyle denk gelmiş anlatmış demek ki, karısı içinde bir sorun değil ki sizinle rahat rahat konuşmuş.

Birde aile sizin eşinizle evliliğinize onay verdi ama onların evliliğine onay vermedi demek, sebebini merak uyandırdı bende. Sizinki onay aldıysa çoğu evlilik onay almalı hâlbuki.

Dunyada baska adam mi kalmadi yani, konu sahibesi genis, kocasi daha da genis, kocanin ailesi de garip. Bir kisi de cikip bu nedir yahu dememis mi??

Dunyada baska adam mi kalmadi yani, konu sahibesi genis, kocasi daha da genis, kocanin ailesi de garip. Bir kisi de cikip bu nedir yahu dememis mi??
Eşi için daha kötü bencede durum, seviyorlarmış ne yapsınlar🤷 çünkü sevgi herşey demek hayatta.
Birde konu sahibi değil de eski sevgilisinin eşi istenmeyen gelinmiş ya oda enteresan geldi bana. Ne olmuş olabilir de konu sahibini kabul edip diğer kadını istemiyorlar?

Adama helal olsun ne varsa anlatms karisina siz de uzerinize alinmayin adam esine karsi ileride mahcup dusmemek icin anlatmistir cok da şaapmayin yani sizlk birsey oldugunu sanmiyorum esini seviyor deger veriyor demekki anlatms dosdogru yalanlarda sikabilirdi sizinle ilgili . Saklayadabilirdi sizin gb inkar da edebilirdi azck mantkli olun altnda bisey aramayn

Konu sahibi seni unutamadığını düşünmüşsün sanırım ama alakası yok. Demek ki karı koca birbirilerine karşı açıklar ve böyle bitmiş gitmiş şeyleri konuşabiliyorlar. Ayrıca çoğu kişi bilir ki kocasının exini. Asıl kapalı kutu olmak tuhaf bence.

W nedir ya, Türkçe’de w diye bir harf yok!
He neyse , başlığı okuyunca size bir şekilde ulaşıp ilanı aşk eden bir konu bekledim.
Fakat içerik bambaşka. Adam sizi hatırlamamış konu sahibi. Bir yerde konunuz geçmiştir gayri ihtiyari ve adam eşi başkasından duyacağına kendisinden duyması için belli açıklamalar yapmıştır.
Yani kendinize pay çıkarmanıza gerek yok, adam eşine verdiği değerden ötürü yapmış bunu.
Sizlik,ya da sizi hatırladığı bir durum yok yani..

Başlığı okuyunca eski sevgiliniz zarf attı sandım.Eşine anlatması çok normal, eşimin de benden gizlisi yoktur, daha önce yaşamış olduğu şeyleri bilirim.O da benimkileri bilir.Sizi unutamadığını ve hatırladığı için karısına adınızı sayıkladığını sanmıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X