Ex flört 1.5 yıllık ciddi iliskisi varken hala mesaj atıyorsa ne yapmaya çalışıyor ?

Ahsenaydn

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2023
94
10
8
22
Kendisiyle ilk 2.5 yıl bikaç günlük konuşmam oldu aramızda 3 yaş fark vardı o dönem bunu sorun yaptım ve reddettim ama ara ara mesajlaşmaya devam ettim bu seneye kadar sürekli takip isteği vs. Atmaya devam etti ama reddettim şu anda 1.5 yıllık ciddi iliskisi var ama bana mesaj sosyal medyadan istek vs atmaya devam ediyor en son snapten konustuk ve bu konusma c*n sel muhabbet açıp durmasıyla devam etti tabiki gereken cevabı verdim ama içimde ona karşı sürekli bi his var ne o bana yazmadan durabiliyor ne de herkesi engelleyebilen ben onu engelleyemiyorum🥲

c*n sel muhabbet açıp durmasıyla devam etti tabiki gereken cevabı verdim
Buna gereken cevap engellemek olurdu
Siz ne yaptınız, sus lütfen falan mı dediniz?
ona karşı sürekli bi his var
Başınıza dert aramaktır o his.
bana yazmadan durabiliyor
Bu yürüyen testesteron sizle aynı anda cinsiyeti kız olan uçan sineğe bile yazmıyorsa hiç bir şey bilmiyorum.. 😅🤷🏻‍♀️

Ayrıca 1.5 yıllık ilişkisine sadık olmayan adamın sadece size yazacak kadar sadık olacağını düşünmediniz umarım..

Kendisiyle ilk 2.5 yıl bikaç günlük konuşmam oldu aramızda 3 yaş fark vardı o dönem bunu sorun yaptım ve reddettim ama ara ara mesajlaşmaya devam ettim bu seneye kadar sürekli takip isteği vs. Atmaya devam etti ama reddettim şu anda 1.5 yıllık ciddi iliskisi var ama bana mesaj sosyal medyadan istek vs atmaya devam ediyor en son snapten konustuk ve bu konusma c*n sel muhabbet açıp durmasıyla devam etti tabiki gereken cevabı verdim ama içimde ona karşı sürekli bi his var ne o bana yazmadan durabiliyor ne de herkesi engelleyebilen ben onu engelleyemiyorum🥲
Bu yaptığı karekter yoksunu beş para etmez biri anlamına geliyor.Ayrica sizinle sadece cinsellik yaşayıp bir daha yüzünüze bakmamayi planladığını da gösterir.ciddi ilişkisiyle evlilik yoluna girip dizi de cepte tutmak istiyor .Daha ne duymak istiyorsunuz adamı engellemek icin

Ben olsam aşır mesajlarım sevgilisine atar onu da bir güzel engellerdim ama sizin aldatmaya çanak tutmaya hevesiniz var belli

Bu kadar aciz misin? Engel atmak çok mu zor? Eski sevgiline şuan metres mi olacaksın ?

Benim ciddi ilişkim vardı çok kıskançtı diye terkettim numaramı değiştirdim adam beni tekrar buldu sonra reddettim evlenmiş hâlâ hikayelerime bakıyordu engel attım.

Neden mi? eskiden karısı olmayı reddettiğim adama şuan metres olamam,

Kendime saygım var çünkü, size de kendinize saygı dilerim 👊🏻

Ay sallayın beyinleri farklı çalışıyor onların . Benim de eski sevgilim 6 yıllık ilişkiden sonra ayrıldı 2014 yılında .. üstüne evlendi çocukları oldu bende evlendim bebek bekliyorum. Hala yazar istek atar farklı hesaplardan eski konuları açar .. engelleyin gitsin

Buna gereken cevap engellemek olurdu
Siz ne yaptınız, sus lütfen falan mı dediniz?

Başınıza dert aramaktır o his.

Bu yürüyen testesteron sizle aynı anda cinsiyeti kız olan uçan sineğe bile yazmıyorsa hiç bir şey bilmiyorum.. 😅🤷🏻‍♀️

Ayrıca 1.5 yıllık ilişkisine sadık olmayan adamın sadece size yazacak kadar sadık olacağını düşünmediniz umarım..
Buna cevap olarak snapten çıkardım engellemedim🙄
Yanii haklısın tabiki zamanla o his biticektir diye umuyorum cevap için teşekkür ederim

seni sevdiği için değil seninle beraber olmak için yani sevişmek için istiyor hırs yapmış. İstediğini alınca yine olmayacak senınle.

ay cevabı kendin vermişsin.. süreli cinsel muhabbet açıyor diye...
net kısa öz..neyin cevabını arıyorsun başka?

Siz ikiniz beraber olun
Yazık aradaki kadın daha iyilerine layık
Tam tersi amacım onunla beraber olmak değil sadece aklımda oda zamanla bitecektir hemcinsim birinin böyle kandırılması da zoruma gidiyo açıkçası hatta mesajlarını o kıza atmayı dahi düşündüm ama yapmadım

Büyük bi çekim var, aşk var dememizi bekliyorsun herhalde, engel koyulamayan inanılmaz hisler :KK53:
Sana değer vermiyor, saygısı yok, ara sıra canı sıkılınca yokluyor, aranızda bi şey yokken ve sevgilisi varken seninle cinsellik konuşma cüretini gösterecek kadar da arsız bi tip, bence senden de cesaret buluyo da neyse.
Kendini bu şekilde hafif duruma düşürmek istiyosan engellememeye, konuşmaya ve aranmaya devam et.

Ben olsam aşır mesajlarım sevgilisine atar onu da bir güzel engellerdim ama sizin aldatmaya çanak tutmaya hevesiniz var belli
Tam olarak dediğinizi yapmak istedim ama kızın böylesi bir sınav döneminde bunun gibi bir durumdan etkilenmesini istemiyorum ayrıca aldatmaya çanak tutacak biri olsam birliktelik yaşardım

Ne bekliyorsun aaa aranızda ne büyük aşk var dememizi mi? Ama gerçi var sizi çoook uyumlu buldum karakter olarak. Acilen birleşin aradaki kızcağız kurtulsun.

Back
X