Ex flört 1.5 yıllık ciddi iliskisi varken hala mesaj atıyorsa ne yapmaya çalışıyor ?

Kendisiyle ilk 2.5 yıl bikaç günlük konuşmam oldu aramızda 3 yaş fark vardı o dönem bunu sorun yaptım ve reddettim ama ara ara mesajlaşmaya devam ettim bu seneye kadar sürekli takip isteği vs. Atmaya devam etti ama reddettim şu anda 1.5 yıllık ciddi iliskisi var ama bana mesaj sosyal medyadan istek vs atmaya devam ediyor en son snapten konustuk ve bu konusma c*n sel muhabbet açıp durmasıyla devam etti tabiki gereken cevabı verdim ama içimde ona karşı sürekli bi his var ne o bana yazmadan durabiliyor ne de herkesi engelleyebilen ben onu engelleyemiyorum🥲
Umarım kavuşursunuz, lütfen kavuşun. 😊🥰🫂

Adam ne sizi ne de 1,5 yılık ilişki yaşadığı kadını sevmediği çok açık. Yanlız kalmak istemiyor net.

Sizin hemcinsinizi düşündüğünüz falan yok onu bi geçin. Ama bari kendi gururunuzu düşünün. Adam resmen evlenilecek kız eğlenilecek kız diye sizi kategorilere ayırmış. Çok iğrenç biri. O sevdiğim kız ama seni de kullanayım mantığıyla yaklaşıyor böyle bi insanın sevgilisi olmasa bile uzak durmalısınız. Uçkurunun peşinde tek yazdığı da siz değilsiniz.

Tam tersi amacım onunla beraber olmak değil sadece aklımda oda zamanla bitecektir hemcinsim birinin böyle kandırılması da zoruma gidiyo açıkçası hatta mesajlarını o kıza atmayı dahi düşündüm ama yapmadım

Kendini kandırma zerre o kadını düşündüğün yok, adama yanıksın bi miktar araladı bozulur diye bekliyorsun ama olmaz cicim gerçekler acıdır.

Kendin de dedin herifin niyeti cinsellik onla evleniyor senle evleniyor bu duruma sokma kendini, oyuncağı olma.

Ayrıca benim bi arkadaş da senin durumuna düştü: adam bunla ayrıldı yenisiyle nişan yaptı, bizimki de gitti kızla telefonda konuştu ‘ nişanlı kadın baya arkadaşı rezil etti ağlattı, biliyorum sizi eskiden görüşmüşsünüz neden beni arama gereği duydunuz beni arama dedi. Sonra da nişanına kaldığı yerden devam edip bir de evlendi.

Kadınlar öyle biriyle ciddiyse zor vazgeçiyor başka bir kadın için bu ülkede haberin olsun.

İnanmıyorsan yaşa ve gör .

Tam tersi amacım onunla beraber olmak değil sadece aklımda oda zamanla bitecektir hemcinsim birinin böyle kandırılması da zoruma gidiyo açıkçası hatta mesajlarını o kıza atmayı dahi düşündüm ama yapmadım
Yap lütfen yol yakınken kurtulsun kızcaaz. Sen de kavuş böyük aşkına.

O sana yazmadan duramıyo değil, senin zaafını bilip arada yemliyor, çünkü pislik biri. Sen de hislerinden dolayı bunu kopamıyor olarak algılıyosun, flörtü olan biri olarak sana cinsel muhabbetler açabilcek durumdaysa da bu muameleyi hakediyosun. Gereken cevap diye bir şey yok, tavır almak var. Nasıl yediriyosunuz ya kendinize, yazık değil mi?

Senin her yazdığında cevap verdiğini biliyor niye yazmasın? Sana da yazar başkasına yazar sen böyle bir şeyi kabul ettikten sonra

Kendisiyle ilk 2.5 yıl bikaç günlük konuşmam oldu aramızda 3 yaş fark vardı o dönem bunu sorun yaptım ve reddettim ama ara ara mesajlaşmaya devam ettim bu seneye kadar sürekli takip isteği vs. Atmaya devam etti ama reddettim şu anda 1.5 yıllık ciddi iliskisi var ama bana mesaj sosyal medyadan istek vs atmaya devam ediyor en son snapten konustuk ve bu konusma c*n sel muhabbet açıp durmasıyla devam etti tabiki gereken cevabı verdim ama içimde ona karşı sürekli bi his var ne o bana yazmadan durabiliyor ne de herkesi engelleyebilen ben onu engelleyemiyorum🥲
Sadece sana yazmıyordur emin ol bir yerlerini şahlandırıp kimi avıma düşürsem diye düşünüp eline telefonu alıp yazıyordur birilerine... :kusmuk:

Snapten cinsellik konuşmasının sebebi de sevgilisi konuşmaları görmesin ve senin elinde kanıt olmasın diye galiba her ihtimali düşünmüş adam :KK70:
Sadece sana yazmıyordur emin ol bir yerlerini şahlandırıp kimi avıma düşürsem diye düşünüp eline telefonu alıp yazıyordur birilerine... :kusmuk:

1) 1.5 yillik iliskisi var ve sana da yaziyor, zira akli seyinde, skor pesinde. Ayrica yazdigi sadece sen degilsin emin ol, diger "herhangi baska bir disisin" o kadar.
2. Iliskisi oldugunu biliyor ve sana yazdiginda cevap veriyorsun! Ve konusmayi onun cinsellige getirmesine kadar da ilerletmissin. Bir de gereken cevabi verdim diye, masum kiz imaji ciziyorsun! Iliskisi olan biri sana yazdiginda, asla cevap vermemen gerekirken, olayi bu noktaya getiriyorsun. Bu konuya cok sey derdim, ama hepsini birakip sana tek "Allah sana akilli dusunebilme yetisini nasip eylesin" diyorum.

Not: He diyorsan, ya sevisicem ben onunla, git sevis, onay almaya filan mi calisiyorsun?!?

Yapılacak en mantıklı şey engellemek olurdu. Eski aşk karaktersiz bir erkekse terk edilince can sıkılınca kendilerini adam yerine koyan kadınları yoklar.
Kendinize saygınız olsun.

Aranızda çok büyük aşk falan yok.

Hep bu türk dizileri dejenere eden türk dizileri varya işte sebep bu.kadinlar görüyor ordan büyük ask safsatasini her türlü dalavere,leş iliskileri normal sanıyor metres olmayı ondan sonrada burada baslik açıyor hey Allahım ya

Seni sevse sana gelir onu bırakıp seni sevmiyor demek ki.
Yapucak bir şey yok.
İki msj atıyor diye seviniyorsun yazık

1.5 yıllık ciddi iliskisi var ama bana mesaj sosyal medyadan istek vs atmaya devam ediyor en son snapten konustuk ve bu konusma c*n sel muhabbet açıp durmasıyla devam etti tabiki gereken cevabı verdim ama içimde ona karşı sürekli bi his var ne o bana yazmadan durabiliyor ne de herkesi engelleyebilen ben onu engelleyemiyorum🥲
verin gitsin..adam süründürmeyin sonuç o

Back
X