Ex-olmak uzere olan kocaya ekonomik olarak kendini kullandirmak

beautyqueen17

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
101
45
13
40
Tam da basliktaki durumdayim. Ayrilmak uzere oldugum es kisisi bir sekilde beni somuruyor. Buna engel olamiyorum . ornegin gecen bebek huzursuzdu ve bir sekilde bana geldi. Açim dedi. Evde yemek yoktu . Disardan dürüm istedim . Doymadi , 2.yi istedim . Simdi lutfen eve neden aldin vs diye yargilamayin. Bebegin hastalik durumu vardi ve bakici gunduzlu bende , hafta sonu ise yok .. Bunun gibi bir cok olay ... Ne yapmaliyim? Almasam ne olurdu derseniz gelip ilgilenmezdi. Ek ornekler is gezim var , sehir disinda , bebege bakarim otel parami ve ucak parami ode diyor. Gittigim psikolog haftada bir anne-baba cocuk etkinligi onerdi ve yediklerimizin parasini ben oduyorum. Ve ortalama hesap 150 tl oluyor. Bebege bisi alinanacak diyelim, gecen ayakkabi aldim 200 tl, asi yaptirdim 250 tl ye , odeyecegim diyor , odemiyor. Arabamiz yok taksiye binip bebegi gezdirmeye goturursek , taksi parasi Icin cebinde hic para olmuyor... Gibi gibi .

Son düzenleme:
Ben de kredi çekiyorsunuz, adama ev araba aldınız sandım.
2 dürüm. Lafını etmeye değmez.
Ki akşam gelene bir şey yedirilir, aç mı kalsın?

Sorun burada bence sen oğlumla ilgilen ben sana yemek ısmarlayayım şeklinde babalık yaptırmaya çalışmanız. Eğer böyle hissediyorsanız../

Adam akşam vakti size gelmiş sanırım. Evde yemek yoksa dışarıdan söylemek gayet normal. Bunu da normal şartlarda ev sahibi yapar. Bence o kadar da cimrileşmeyin. Ortada başka sorunlar varsa bilemem...
Son 1 Ayda bana maliyeti yaklasik bin besyuz lira

bebeğin bakımına yardımcı oluyorsa yemek de yiyecek tabii.. 1-2 dürüm yemiş çok mu??
farkındaysanız o ex dediğiniz kişi bebeğin babası..
sapla samanı karıştırmayalım lütfen..
el insaf..

Bu en ufak ornekti. Adam hic elini Cebine atmiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…