- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.207
- 158
- Konu Sahibi beautyqueen17
-
Kadıncağız sürekli o çocuğa bakıyor. Adamın çocuğa bakmadığı her gün için 2 dürüm alacağı var o zaman!bebeğin bakımına yardımcı oluyorsa yemek de yiyecek tabii.. 1-2 dürüm yemiş çok mu??
farkındaysanız o ex dediğiniz kişi bebeğin babası..
sapla samanı karıştırmayalım lütfen..
el insaf..
Bir is gezim var , cocukla ilgilenecek kimse yok . Beni gotur parami karsila bakarim diyor . Ucak bileti ve Otel ucreti 2 bin tl . Bu Benim gorevim mi ???Niye dürüm söylüyorsunuz ki siz? Ayrıca yemek var mı, açım diyebilmemeli size. Bunu diyorsa “ben de açım, git al gel de yiyelim birlikte” deyin. Saf olmayın.
Bakici gelmiyor , Eşi izin vermiyorBir is gezim var , cocukla ilgilenecek kimse yok . Beni gotur parami karsila bakarim diyor . Ucak bileti ve Otel ucreti 2 bin tl . Bu Benim gorevim mi ???
Nasıl yani???Son 1 Ayda bana maliyeti yaklasik bin besyuz lira
Bir is gezim var , cocukla ilgilenecek kimse yok . Beni gotur parami karsila bakarim diyor . Ucak bileti ve Otel ucreti 2 bin tl . Bu Benim gorevim mi ???
makarna pişirin onu yesin.
yada gelirken yemegini yee öyle gel diyin.
anlaşmalı bile boşanmaz bu adam.
yada her akşam yemek verirse boşanırım diye şart bile koyar
Son 1 Ayda bana maliyeti yaklasik bin besyuz lira
Seninki anasının gözü anlaşılanBir is gezim var , cocukla ilgilenecek kimse yok . Beni gotur parami karsila bakarim diyor . Ucak bileti ve Otel ucreti 2 bin tl . Bu Benim gorevim mi ???
Son 1 Ayda bana maliyeti yaklasik bin besyuz lira
Yok kimse .. Malesef ..Oha yok daha neler
Ne şerefsiz ne tıynetsiz bu adam böyle
Bu nasıl bir adam babalığını satıyor
Çocuğa bakacak anne, teyze yok mu? 2000tlyi bakıcıya kreşe verin bu adama vermeyin
Yok kimse .. Malesef ..
Kendi çocuğuna parayla bakan adam..nereden buldun bunu çöpten mi? Allah ıslah etsin ..Bir is gezim var , cocukla ilgilenecek kimse yok . Beni gotur parami karsila bakarim diyor . Ucak bileti ve Otel ucreti 2 bin tl . Bu Benim gorevim mi ???
Evet Tabi bir durum bisi degil ama 2 durum 40 tl ... Yani ufak gorunen bircok sey var Boyle . Istanbul Pahali bir Sehir.. Ornek verecegim ama linc edilmekten korkuyorumÖrneği yanlış yerden vermişsiniz. Başka örnekler verirseniz daha iyi anlayabiliriz
Para istemiyor. Ucak bileti ve Otel parami ode diyorKendi çocuğuna bakmak için para mi istiyor. Yuh yani. Bu adamın işi, mesleği, maaşı yok mu?
Başka kalıcı güvenilir bazen yatılı birini bulunBakici gelmiyor , Eşi izin vermiyor
Ver örneği linç yok içini dökEvet Tabi bir durum bisi degil ama 2 durum 40 tl ... Yani ufak gorunen bircok sey var Boyle . Istanbul Pahali bir Sehir.. Ornek verecegim ama linc edilmekten korkuyorum
Evde baksın evde niye bakmıyor uzun mu kalacaksın..ay çıldiriciyim hepsini topluca yazaydinyaPara istemiyor. Ucak bileti ve Otel parami ode diyor
GuncelleyecegimEvde baksın evde niye bakmıyor uzun mu kalacaksın..ay çıldiriciyim hepsini topluca yazaydinya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?