Ex sevgilim neyin pesinde olabilir?

Yok be ailesi uzak dursun benden. Annesi daha fena ilk o bozdu onlar bitirmek istedi. Isin ilginc tarafi da anasi bitiriyor ama hala benim numarayi sakliyor. Ben sildim tabi
İlginç bir şey yok. Olay çok basit. Ailesinden izin almadan hiçbir şey yapamaz.

İlginç bir şey yok. Olay çok basit. Ailesinden izin almadan hiçbir şey yapamaz.
Bende hep oyle derdim amaaa belkide aile bahane? Belki kendisi hazir degildi :)) hep aile arkasina siginiyor ve anneme 30 yasindaki bi adam nasil ailesini firsatini verirki? Tek tek uzerime geldiler de iyi degilim hala da. Anneme elimden tut yardim et gibi hareketler bunlar

Ben zamaninda cok savastim. Daha cok bekler ben ayagimi bir kestimmi tamamen keserim. Ve oyle oldu. Sanirim beklemiyordu. Sence donmeye calisirmi ben sustukca?
Keske tamamen keserken annenizi de uyarsaymissiniz. Ha siz de zaten kesmemissiniz tamamen, yemeyin bizi ama annenizin yaptigi da cok anlamsiz, cok gereksiz. O kim ki anneniz daha muhattap oluyor?

Annem alin teri ile calistigim helal parami geri almak istedi cunku o benim hakkimdi. Baska muhattap olmadi. Olmayinca da sanirim o ex sevgilim kendisini hatirlatmak istedi. O da sondu, sildik. Bakalim lafinda durup yazdan sonra parayi verecek mi. Verecegini sanmiyorum ve kimse de muhattap olamaz artik. Numaralari silindi.

Bu sitedeki insanlarin % 99 “alin teri ile calisip helal para” kazaniyor. Sanki herkes paralari agactan topluyor da siz kendinizin ulviligini vurgulamis gibisiniz. Ya 3 kurus icin oyle bir adamla/aileyle muhattap olunur mu? Akil parasi diye bir sey var hic duydunuz mu? Anneniz sizi cok kucuk dusurmus

Bu sizin gorusunuz. Ve 3 kurustan bahsetmiyoruz, buyuk bi miktar. Ben zaten pesinden kosmuyorum, annemde oyle, sadece onlar verecekmis gibi yapip kactilar. Biz susunca da kendisi cikti ortaya. Tabi ben hala sessizim

Tutulan salon yetkilileri , durumu paylaşınca para iadesi yapmadı mı ; genelde tüm tutar en baştan yatırılmıyor , kapora verilmiyor mu ?

Aynı tarihe yeni rezervasyon imkanı varsa iade konusunda yardımcı olunuyor sanırım.

Tutulan salonun iptaliyle ilgili bir karar da çıkmıştı hatta.

Bu sizin gorusunuz. Ve 3 kurustan bahsetmiyoruz, buyuk bi miktar. Ben zaten pesinden kosmuyorum, annemde oyle, sadece onlar verecekmis gibi yapip kactilar. Biz susunca da kendisi cikti ortaya. Tabi ben hala sessizim
O parayi verirken ayrilma ihtimalinizi de dusunecektiniz; o yuzden akil parasi bu 1.

Size gore yuksektir bana gore dusuktur ya da yuksektir yani meblag bilmiyorum ama hicbir para benim adimi eski sevgilimin agzina aldiramaz, o kadar ucuz degilim.

Annenizin tek derdi para degilmis ki, kendiniz soylemissiniz yok ah aldin vs vs, anneniz baya hirs yapmis terkedilisinizi

Nebicim konusuyorsunuz ya? Ucuz falan filan. Burda insanca soru sorduk. Bizim tek derdimiz para degil, benim mutlulugumu istiyordu her annenin istedigi gibi. Bana haksizlik yapildi annem buna gelemedi. Sonra da o para senin hakkin onlar bitirdi soylendi. Annem onlara insanca kizimin parasini iade edin ozmaan dedi. Daha ne miktarlar var ve sadece bunu istedik. Onlarda kabul etmisti sonra kactilar. Annem beni tek buyuttu, zor zamanlar gecirdik. Kimse kimsenin derdinden anlamaz. Vardir herseyde bi hayir.

Nisan’a bi kac gun kalmisti. Ex kaynanamda anneme kabul dedi sonra oyalamalar kacmalar. Bari kadina tamam demeseydiniz. Annem cok iyimser saftir. Insanlara kotu davranamiyor

Sevgilinizi hala seviyor musunuz? Belli ki o sizi hala seviyor.

Sonra annem laflari vuruyor iste vicdanin rahatmi sen bi ah aldin falan. O da ilk defa demis ki:
E anneniz laf soktuğu için kendi duygularından bahsetmiş adam işte
Salon parası için arayıp annenizden önce kendini anlatmaya başlamamış ki
Bi amacı yok bence o açıdan
Şahsen ben annenizden para için bile olsa muhattap olmamasını beklerdim karşı tarafla
O ararsa da uygunca onlarla işiniz olmadığını, iletişime geçmemelerini en baştan belirtmeliydi
İlişkinin bir tarafıymış gibi hesap sorma, laf sokma filan çok kötü görünüyor bence

E yardım etsin o zaman annen ne diyeyim :)

Tam nişanlanacakken sizi ortada bırakan adamı birkaç
kez yokladı diye düşünüyorsanız nikah masasında terk edilmeyi de hak ediyorsunuz kusura bakmayın. yok acaba yazdan sonra mı gelcek böcekler ortaya çıkıp kışlar yuva yapınca mı kapımı çalacak. biraz öz saygı lütfen. yoksa çok kalırsınız boş salonlarda. naparsa yapsın. canı cehenneme. üzerinde düşünmek bile kendinize saygısızlık

senden sonra , senden iyisisni bulalamamış . onu strese sokmuş , ya bulamazsam . ama aramayada devam ediyor. sizide cepte bekletiyor. kimse bulamazsa geri dönecek mecburen . oda siziz mutlu etmez ilerde patlak veriri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…