Exir kullanıyor musunuz, gerçekten faydasına inanıyor musunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Imager.aspx

kızlar sizce pazarlama mucizesimi yoksa gerçekten faydalımı, mesela elmanın üstündeki mumu temizliyor mu gerçekten
fikirleriniizi bekliyorum
boshayallersmile

ınanırmısın ilk defa gördüm bende merak ettim şimdi daha önce kullanan varmı acaba ??

Bu ürünü ben de merak ediyordum. Hatta 1 yaşında bir bebeğim var onun doktoruna sordum. Dr da ben de araştırıyorum ankarada bir yer var laboratuar sonuçlarını istettim haber bekliyorum dedi. Sonun da da haberi verdi. Bizim dr kendi dr ve proflarına da sormuş bizim dr da hastanenin başhekimi zaten hepsinin söylediği şuymuş. %100 bitkisel olup hem zirai ilaç kalıntılarını hem gübre artıklarını hem katkı maddelerin hem de işte neyi tamamen temizliyorsa onu hepsini aynı anda yok edebilecek bir madde yokmuş. Yani örneğin içindeki bir madde tarım ilaçlarını yok edermiş ama diğerlerine bişey yapamazmış. Bu yüzden sirkeye devam ediyorum ben siz de buna devam edin dedi. Ve hiç tavsiye etmedi. kararı siz verin

http://www.kadinlarkulubu.com/mutfak-puf-noktalari/284060-exsir-kullandim-sonuc-mukemmel.html

http://www.kadinlarkulubu.com/tavsiyeleriniz/284120-exsir.html

buralarda arkadaşlar tavsiye etmişler ben de ne zamandır almak istiyodum ama unutuyodum hep

aldığımda deneyip yazarım ben de

canım hiç görmemişim o topikleri bakayım onlarada saola.s.

Bu ürünü ben de merak ediyordum. Hatta 1 yaşında bir bebeğim var onun doktoruna sordum. Dr da ben de araştırıyorum ankarada bir yer var laboratuar sonuçlarını istettim haber bekliyorum dedi. Sonun da da haberi verdi. Bizim dr kendi dr ve proflarına da sormuş bizim dr da hastanenin başhekimi zaten hepsinin söylediği şuymuş. %100 bitkisel olup hem zirai ilaç kalıntılarını hem gübre artıklarını hem katkı maddelerin hem de işte neyi tamamen temizliyorsa onu hepsini aynı anda yok edebilecek bir madde yokmuş. Yani örneğin içindeki bir madde tarım ilaçlarını yok edermiş ama diğerlerine bişey yapamazmış. Bu yüzden sirkeye devam ediyorum ben siz de buna devam edin dedi. Ve hiç tavsiye etmedi. kararı siz verin

hııım anladım canım, çok doyurucu bi bilgiydi teşekkür ederima.s.

bu ürünü duyduğumdan beri güvenemiyorum açıkçası...kullanmaya bile cesaret edemedim...
çok hızlı şekilde temziliyorsa mutlaka bi şey vardır bunda bitkisel felan densede kimyasal madde olmadan temizleme yapamaz buna inanıyorum...
ben hala annemden gördüğüm sirkeli suda biraz bekletip iyice yıkama metoduna devam ediyorumolumunekankayizsmile

Sirkeye devam arkadaşlar geçen akşam tv de reklamını gördüm bana pek inandırıcı gelmedi açıkcası

Daha önce hiç duymadığım bi ürün çevremde kullananda yok :S

Back
X