ey ikinci kadinlar

Allah evladina yasattiklarini o babadan cikarir o kadindanda.... baba hakkini odeyemez kadin vebalini

sadece 5 ay beraberlerdi demişsin, yalnızlıktan boşluktan eşini masumlaştırmaya, kendinizi inandırmaya çalışıyormuşsunuz gibi geldi.
Eşiniz en müsait boşlukta hem de karısı hamileyken başka birisine yönelmiş sütü bozuk biri kusura bakmayın. O kadının size karşı hiçbir sorumluluğu yok ama eşinizin vardı. Sadakat sorumluluğu. Eşiniz suçlu. Boşanmasaydınız beyninizi kemirip duracaktı acaba beni aldatıyor mu acaba nerde vs...
Doğru olanı yapmışsınız. Pişman olmayın

Kocasından çok ikinci kadını suçlayan kadınlar sürekli aldatılır umarım. Hiç üzülmüyorum. Kocan seni unutmuş o kadın mı unutturmuş? Kocanızın suçunu hafifletmek için giydirin o kadına. Oh olsun size.

Esimi aklamaya calismadim.ben zaten en cok ona kizdim.ayrildim.ama ben mutsuzum suclusu esim.peki o kadinin simdi mutlu olabiliyor olmasi hak mi adalet mi.boyle bisey yasayip yasatip sonra mukemmel bi hayat kurmasi o sucsuz oldugundan mi haketti yani.ben kiziyorum elimde degil.esimi gectim artik.ayriyiz.mutsuz oldugunu biliyorum ama cunku o kadin onu da aldatti bama cektirdigini yasamis oldu.dedim ya simdi anlamistir heralde ayni anda idare edildigini.ben kafaya takmiyorum sitem ediyorum.o kadin sucsuz diyenler allah katinda benim cocugumun babasiz buyumesinde en buyuk gunah esiminse onun hic mi vebali yok.kendisi evlendi onunda cocugu olacak bi gun onun cocugu anali babali buyusun benimki boyle.bi allahin kuluda demioki bi kadin asil olmali kendi zevki sefasi icin baskasina sebep olmamali. Olduysa da o da bedel odemeli.bu da net benim fikrim.karsi tarafi koruyanlarida anlamiyorum.

Ben yapmayacak erkek olduğuna inanmıyorum. Varsa da çok az. İlk senelerde yapmıyorsa bile yaş geçer genç bir kadın aklını başından alır yine yapar. Beyinleri su gibi ne yana çekilse oraya akıyor. Yani bu durumda erkeğin yaratılışında var basitlik. Ama kadının yok. Kadın kadına yapar demişler, çok doğru. Kendi kabusu olabilecek şeyi ondan farkı olmayan hemcinsine yapması da her türlü kötülüğü hakettiği in göstergesi.. ama yapan erkekle de hayat sürmez. O kadın yüz vermese şu kadına yine gider. Onun yanında kadın olmanızın anlamı kalmaz. Kadın gibi de hissedemezsiniz zaten..

Son düzenleme:
Kocamdan cok o kadini suclamiyorum.ama sutten cikmis ak kasik yapilmasina sinirleniyorum.ne suc hafifletmesinden soz ediyorsunuz.anlasilan siz ikinci kadin olmayi tercih edenlerdensiniz.iki sene o anlik verdigim tep

Kocan aynısını sana yaparsa bütün suçu kocanın üzerine atıp ikinci kadınla kadın dayanışması yap o zaman, sevgiler..

Bu basligi iki yil once acmistim.son durumda hissettiklerimi ekledim. Evet o zaman inanmak istemiyordum oyle yazmisim ama altini ciziyorum eski esimi aklasaydim onu bosamazdim.

Olurda benimle benzer seyi yasayanlardan biri bir yorum yapar.insan dunyada boyle seylerin bi kendi basina gelmedigini duymak istiyor.ama yanilmisim.sagolsunlar insanlarin mutsuzluguyla gulup eglenenler.

tabiki erkekte cok suclu.ama suda bir gercek karsisindakini kandirmiyor evliligi sakli degil.asksa bosa karini gel demek yerine boyle bir yol neden.sonra noluyor heves bitti erkek evine dondu.sanki cok mu mutlu oldunuz bundan sonra nolcak peki.
Burada sadece kadini suclamamak lazım tabiki.Erkek de araniyor iste.
Allah kolayliklar versin size de.
Rabbim goruyor her seyi.Herkes mutlaka bir gun cezasini cekecek.
Aman beddua etmeyin.Doner dolasir sizi bulur.Allah nasil biliyorsa oyle yapsin deyin gecin.
Ozel olmassa olayin ic yuzu nedir?

Eğer kocanızı hafifletme amacınız aslında kendinizi de suçlamayı bastırmak içinse, bunu kendinize yapmayın. Bu aldatilmanin sebebi ne sizsiniz ne de o kadın. Sadece kocanızın sütünün bozuk olması. Ayrıca o kadınlar olmasa iyiyi, kötüyü ayırt edemezdik. Asalet ve duruş zor zamanda belli olur.

Kadin belki de bilmiyor adamin evli oldugunu. Sucu o kadinlarda aramayin evli oldugunu unutan adamlarda arayin bence. O kadin olmasa baska kadin bulurdu yapacak adam. Hayatinizi mahveden kisiyi o kadin olarak dusunuyorsunuz ama adamin niyeti bozukken baska sebep aramayin.

Hırsızın hiç mi suçu yok gibi olmuş..

Kız gitmiş başkasıyla evlenmiş, eşinizin o kıza koşmaması onu aklamaz...

Yoo hic de basit degiller beyinleri de su gibi değil.Yıllar yılı bazı beyinleri su gibi olan kadınlar ay erkek canım kandırılmış ışte zaten erkeklerin hepsi aldatıyor deyip durdukları için saf ayagına yatıyor hepsi sizde yiyosunuz.

Afiyet olsun,sağlam mide.

Ben aldatılsam ikinci kadınla ne işim olur ki? O olmasa başka kadın olurdu. Demek ki sizden başka kadınlar var diye aldatılıyorsunuz kocalarınız karaktersiz bilmem nasıl heriflerse aldatılıyorsunuz işte. Evli erkeklerle beraber olan kadının yaptığı yanlışdır değildir bilmem ama aldatan kocanın yanlışıyla uzaktan yakından benzeyen bir şey değil. İsterse adam boşanmasın ona tekmeyi bassın onun sorunu. Kadının bahsinin geçmesi bile komik. Sanki tecavüz etmiş. Bana ne kadından? Boşuna giydirmeyin o kadınlara. Oh olsun size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…