Allah evladina yasattiklarini o babadan cikarir o kadindanda.... baba hakkini odeyemez kadin vebaliniBurada var mi bilmiyorum varsa da muhtemelen yazmaz..aldiginiz zevk haz tatmin neyse o duyguyu anlatun bana.bir yuvayi yikmanin amaci nedir.nasil basariyorsunuz erkege yillarca sevdigi esini cocugunu unutturmayi.nasil bir yontemle akillari baslarindan aliyorsunuz.sonunda yalniz kalan yine siz.nasil bir zevkle hala ayni seyi surduruyorsunuz.ani mi yasiyorsunuz.hayatimin icine eden kadina sesleniyorum Allah sana oyle bir musibet versinki benim hayatim nasil mahfolduusa nasil hala aldigim nefese lanet okuyorsam aynisini yasa...
sadece 5 ay beraberlerdi demişsin, yalnızlıktan boşluktan eşini masumlaştırmaya, kendinizi inandırmaya çalışıyormuşsunuz gibi geldi.Iki sene once ne yasadiysam sizinle paylastim.olani merak ediyorsaniz anlatayim.bosanmak icin dava actim.iki ay gibi bi surecte beni ikna etmeye calistilar aileler ikna olmadim.esim cok yalvardi.pismanim dedi.dinlemedim.bana gore gec kaldi cabalamak icin bosandik.cocugum babasiyla haftada bi gorusuyo dogdugundan beri.dusman degiliz.hala umidi var eski esimin.ben ayrilinca kiza kosar diyordum ama gitmedi. Beni hergun arar kiziyla videodan gorusur.ailesi de siniri gecsin diyormus.bosanirken fevri mi davrandim bilmiyorum.pisman mi gercekten.bu arada o kiz hatirlatiyim esim doguda ogretmendi.ben hamileyim diye memleketteydim.oraya yeni tayin olan bi kizdi esimle sadece bes ay beraberdi subat tatilinde baska bi sehre tayin oldu ogretmenlikten baska bi memurluga.ve yine doguda ayni okul cevresinden baska bi ogretmenle evlendi.benim anladigim ikisini bir idare etmis. Esim sucluydu bedel oduyor.ben ve cocugumda.ve o kadin mutlu mesut.hakikaten bazen oteki kadin olmak daha iyi mi ne diyorum.yanlos anlamayin elbette kendime yakistirmam.igrenc.ama bu dunya kotulerin dunyasi.esime kizginim degermiydi diyorum.ama hala onu seviyorumbazen bu olaylari olmamis gibi dusunuyorum ne kadar guzel olacakti hersey
Kocamdan cok o kadini suclamiyorum.ama sutten cikmis ak kasik yapilmasina sinirleniyorum.ne suc hafifletmesinden soz ediyorsunuz.anlasilan siz ikinci kadin olmayi tercih edenlerdensiniz.iki sene o anlik verdigim tepKocasından çok ikinci kadını suçlayan kadınlar sürekli aldatılır umarım. Hiç üzülmüyorum. Kocan seni unutmuş o kadın mı unutturmuş? Kocanızın suçunu hafifletmek için giydirin o kadına. Oh olsun size.
Kocamdan cok o kadini suclamiyorum.ama sutten cikmis ak kasik yapilmasina sinirleniyorum.ne suc hafifletmesinden soz ediyorsunuz.anlasilan siz ikinci kadin olmayi tercih edenlerdensiniz.iki sene o anlik verdigim tepki.sizin dusuncenize saygi duymak isterdim ama oh olsun demek yakismadi.ikinci kadinlardansiniz siz de o zaman.
Kocan aynısını sana yaparsa bütün suçu kocanın üzerine atıp ikinci kadınla kadın dayanışması yap o zaman, sevgiler..Kocasından çok ikinci kadını suçlayan kadınlar sürekli aldatılır umarım. Hiç üzülmüyorum. Kocan seni unutmuş o kadın mı unutturmuş? Kocanızın suçunu hafifletmek için giydirin o kadına. Oh olsun size.
Burada sadece kadini suclamamak lazım tabiki.Erkek de araniyor iste.tabiki erkekte cok suclu.ama suda bir gercek karsisindakini kandirmiyor evliligi sakli degil.asksa bosa karini gel demek yerine boyle bir yol neden.sonra noluyor heves bitti erkek evine dondu.sanki cok mu mutlu oldunuz bundan sonra nolcak peki.
Burada var mi bilmiyorum varsa da muhtemelen yazmaz..aldiginiz zevk haz tatmin neyse o duyguyu anlatun bana.bir yuvayi yikmanin amaci nedir.nasil basariyorsunuz erkege yillarca sevdigi esini cocugunu unutturmayi.nasil bir yontemle akillari baslarindan aliyorsunuz.sonunda yalniz kalan yine siz.nasil bir zevkle hala ayni seyi surduruyorsunuz.ani mi yasiyorsunuz.hayatimin icine eden kadina sesleniyorum Allah sana oyle bir musibet versinki benim hayatim nasil mahfolduusa nasil hala aldigim nefese lanet okuyorsam aynisini yasa...
Hırsızın hiç mi suçu yok gibi olmuş..O ikinci kadının size verdiği hiçbir söz yok. Ama eşiniz hastalıkta sağlıkta yanınızda olacağına dair yemin etti. Beddualarınızı eşinize edin.
İkinci kadının size karşı bir sorumluluğu yok.
Kız gitmiş başkasıyla evlenmiş, eşinizin o kıza koşmaması onu aklamaz...Iki sene once ne yasadiysam sizinle paylastim.olani merak ediyorsaniz anlatayim.bosanmak icin dava actim.iki ay gibi bi surecte beni ikna etmeye calistilar aileler ikna olmadim.esim cok yalvardi.pismanim dedi.dinlemedim.bana gore gec kaldi cabalamak icin bosandik.cocugum babasiyla haftada bi gorusuyo dogdugundan beri.dusman degiliz.hala umidi var eski esimin.ben ayrilinca kiza kosar diyordum ama gitmedi. Beni hergun arar kiziyla videodan gorusur.ailesi de siniri gecsin diyormus.bosanirken fevri mi davrandim bilmiyorum.pisman mi gercekten.bu arada o kiz hatirlatiyim esim doguda ogretmendi.ben hamileyim diye memleketteydim.oraya yeni tayin olan bi kizdi esimle sadece bes ay beraberdi subat tatilinde baska bi sehre tayin oldu ogretmenlikten baska bi memurluga.ve yine doguda ayni okul cevresinden baska bi ogretmenle evlendi.benim anladigim ikisini bir idare etmis. Esim sucluydu bedel oduyor.ben ve cocugumda.ve o kadin mutlu mesut.hakikaten bazen oteki kadin olmak daha iyi mi ne diyorum.yanlos anlamayin elbette kendime yakistirmam.igrenc.ama bu dunya kotulerin dunyasi.esime kizginim degermiydi diyorum.ama hala onu seviyorumbazen bu olaylari olmamis gibi dusunuyorum ne kadar guzel olacakti hersey
Yoo hic de basit degiller beyinleri de su gibi değil.Yıllar yılı bazı beyinleri su gibi olan kadınlar ay erkek canım kandırılmış ışte zaten erkeklerin hepsi aldatıyor deyip durdukları için saf ayagına yatıyor hepsi sizde yiyosunuz.Ben yapmayacak erkek olduğuna inanmıyorum. Varsa da çok az. İlk senelerde yapmıyorsa bile yaş geçer genç bir kadın aklını başından alır yine yapar. Beyinleri su gibi ne yana çekilse oraya akıyor. Yani bu durumda erkeğin yaratılışında var basitlik. Ama kadının yok. Kadın kadına yapar demişler, çok doğru. Kendi kabusu olabilecek şeyi ondan farkı olmayan hemcinsine yapması da her türlü kötülüğü hakettiği in göstergesi.. ama yapan erkekle de hayat sürmez. O kadın yüz vermese şu kadına yine gider. Onun yanında kadın olmanızın anlamı kalmaz. Kadın gibi de hissedemezsiniz zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?