beyaz mutfak masalarına hastayım yaa, bende mutfağa beyaz masa almak istiyorum ikeada varmış beyaz sandalyeleriyle, sen nerden aldın cnm, bi de fiyatı nedir yerimsenibençok güzel canım çok beğendim.
bizde mutfağa masa bakıyoruz ama ya keseye ya gönle uymuyo :))
herbişeylerinizi güle güle hayırlı günlerde kullanın inş. :))
gule gule kullanin, ben de bi kac bisi almayi istiyorum onumuzdeki aylarda insallah tupperware dan..Bicak takimi oncelikli ama..
tesekür ederim.....annem ceyizimi birsürü tupperware saklama kaplariyla doldurdu sagolsun...bicak takimina bende düsünmüstüm ama komple takim cok pahali geldi...
Ne guzel adina sevindim ben de cok istiyorum onlardan, ben birisinden 100 tl ye alicaktim daha once, komple seti bulabilirsem tabii yine..boshayallersmile
ben tezgahta fazlalik sevmiyorum o yuzden seti tezgah uzerinde kullanmiycam..
kople set mi 100 tl??? kac parca peki.....ben baktim katalogdan 8 parca yyatam 450 Euro... bukadar para verememde.....
ama simdi tencereleride cikti....
pinky_ canim güle güle kullan...
pinky bornozunu güle güle kullan canım.özdilek çok iyidir ben kefilim kalitesineyerimseniben
tupperware cok pahalı bence kızlar, daha cüzzi şeylere bakın.. daha alıncak çok şey varmafoldumben
cnm 5 parca sanirim emin diilim saticinin elinde fazla kalmisti o da yeter bana 5 bile olsa..
senin dedigin fiyat cok fazla yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?