eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

miss curious cnm çok şık bir yemek takımı,pasta standıda eminim çok şıktır, güle güle kullan cnm

ütüm..

Eklentiler

• $TEFAL-AQUASPEED-ULTRA-CORD-265-BUHARLI-UTU__24278874_0.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 40
günlük çatal bıçak takımım..

Eklentiler

• $Korkmaz-Shadow-24-Parca-Catal-Kasik-Seti-A__23481599_0.webp
    3 KB · Görüntüleme: 36
kali_mera canim herseyin cok güzel allah agiz tadiyla kullanmayi nasip eylesin...

özelikle yemek takimina bayildim cok seker...

kali_mera mutlulukla kullan canım aldıklarını..cam çaydanlık cok saglıklı diyorlar.. bende zeyvenin buıldum birtane ama alsam mı kararsız kaldım sakarlık başa belabilmiyorumkismile

yemek takımım..

bu yemek takımının resmini sen ayrıca çekipte koyabilir misin?kütahya porselenin sitesinde vardı bu ve çok beğenmiştim.aslını çok merak ediyorum...çok güzel görünüyor valla.pişman olmam inşş bernardodan aldığıma

buarada güle güle kullan canım.inan harikalar:1rolleyes:

Dün aldığım katı meyve sıkacağım

Eklentiler

• $SJ-3127_01.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 32
kali_mera mutlulukla kullan canım aldıklarını..cam çaydanlık cok saglıklı diyorlar.. bende zeyvenin buıldum birtane ama alsam mı kararsız kaldım sakarlık başa belabilmiyorumkismile

teşekkür ederim canım.. biz zeyvenin çaydanlığını evde kullanıyoruz 2ay kadar oldu ama henüz birşey gelmedi başına bide bu modeli kullanmak zeyvenin modellerinde daha kolay onların sapı üstten çünkü dumandan elinin yanma riski varyerimseniben bulabilirsen eğer bundan al derim bievden aldım ben..

teşekkür ederim canım.. akşam eve gidince çekip koyarımyerimseniben

kızlar bugün days in colors un bu nevresim takımını alıcam nasıl sizce, ben çok beğendim uzun süredir de çok beğeniyordum

kızlar bugün days in colors un bu nevresim takımını alıcam nasıl sizce, ben çok beğendim uzun süredir de çok beğeniyordum

pinky_ tatlim bencede cok seker görünüyor civil civil cok tatli...

yaaaa artik bende nevresim takimi almak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…