eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

tşk ederim canım evet bedavadan biraz pahalıymışohaoldumsmile
rica ederim :)

kizlar ben de is cikisi 2 katli pasta standi aldim yemek takimimla ayni..Resmini bulamadim ama bu takimin aynisinin pasta standi..Roy King Bone china die gecio adi..
çok beğendim yemek takımını güle güle kullan.tam istediğim tarzda . birde bernardo da var böyle . karar verip alıcam bende :)

evet yaowss bu çok gusel bende bayıldım days in colors zatencok gusel tasarım yapıyo bi yaptı mı

pamuk helva cnm gelcekmişsin zaten turkiyeye gelince alırsın üzülme nolur yaa, esperenza kızlar beğenmenize çok sevindim alcam hihihihii,
bir de markofonide şımarık tepsilerden var, keyif minderi onlardan alcam bi tane. Fiyatları cok iyi almak isteyen arkadaşlar olursa.

günlük çatal bıçak takımım..

kalimera aldıklarını güle güle kullan, birşey sormak istiyorum günlük çatal kaşıkların korkmazın shadow modeli değil mi? nasılllar yakından bende günlük çatal kaşık takımımı korkmazdan alayımdiyorumda, güzelmi bu shadow modeli biraz değişik bi tasarımı var.

herşeyini güle güle kullan çok guzeller yemek takımında çok guzelmiş.

Ütününde fiyatını ve markasını öğrenebilir miyim canım

bir önceki sayfada var canım
günlük yemek takımı alcam fakat renki cıvıl cıvıl birşey istiyorum
bilen gören kullanan varmı demiştim :kedi:

cnm ben istediğin tarz birşeyler görürsem bilgi veririm sana, ben porland matruşka almıştım

ben daha renkli birşey arıyorum canım biev in sitesinde gördüm ama gidipte yakından görme fırsatım olmadı bir türlü

canım bernardoda buldum bikaç tane

37 Parça
6 adet Servis Tabağı
6 Adet Çukur Tabak
6 Adet Pasta Tabağı
6 Adet Komposto Kasesi
6 Adet Çay Fincanı ve Tabağı
1 Adet Bol Kase
349,00 TL 229,00 TL

bi tane daha var

30 Parça
6 Adet Servis Tabağı
6 Adet Çukur Tabak
6 Adet Pasta Tabağı

199,00 TL

bu da son.

30 Parça
6 Adet Servis Tabağı
6 Adet Çukur Tabak
6 Adet Pasta Tabağı

199,00 TL

esparansa bulduğun yemek takımları cok gusel canım, ama günlük yemek takımına göre bence cok pahalı. ben bukadar parayı 6 kişilik günlük yemek takımına vermem şahsen 12 kişilik olsa yine iyi..benim fikrim tabi.

ben yakından görmüştüm bernardoyu, kampanyası vardı gunluk yemek takımı veriyordu hatırladım, yeşilli olan modelini görmüştüm, fena değildi. Ama bilemiyorum ben kaliteli bulmadım şahsen.

ben 12 kişilik takımı içinde servis tabakları, çukur tabaklar, çorba kaseleri birde tatlı tabakları vardı 140 a aldım.Günlük takım sonuçta sürekli kullanılacak.Vurucaz belki bi yer ene biliim günlük işte.

sebnem42 aldıkların cokguzel bernardonun mağazasında görmüştüm bu cicileri orda da satılıyordu.Özellikle baharat takımlarına bayıldım

ruzgar katı meyve sıkacağını güle güle kullan ne gusel taze meyve suları yaparsınız ya bayılırım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…