eve biraz pahalı gerçekten ama renkliler ya hoşuma gitti. alack olanlar fikir olur.uygun bişey bulursam paylaşıcm geneesparansa bulduğun yemek takımları cok gusel canım, ama günlük yemek takımına göre bence cok pahalı. ben bukadar parayı 6 kişilik günlük yemek takımına vermem şahsen 12 kişilik olsa yine iyi..benim fikrim tabi.
güle güle kllan çok güzeller özellikle baharatlıkları beğendim.
ne kadar aldın canım
sebnem42 aldıkların cokguzel bernardonun mağazasında görmüştüm bu cicileri orda da satılıyordu.Özellikle baharat takımlarına bayıldım
ruzgar katı meyve sıkacağını güle güle kullan ne gusel taze meyve suları yaparsınız ya bayılırım bende
kalimera aldıklarını güle güle kullan, birşey sormak istiyorum günlük çatal kaşıkların korkmazın shadow modeli değil mi? nasılllar yakından bende günlük çatal kaşık takımımı korkmazdan alayımdiyorumda, güzelmi bu shadow modeli biraz değişik bi tasarımı var.
herşeyini güle güle kullan çok guzeller yemek takımında çok guzelmiş.
Ütününde fiyatını ve markasını öğrenebilir miyim canım
merhaba bay pipo amasyadansın galiba tekstil ürünlerini amasyadan mı aldın
cnm tşk ederim çok çok a.s.
karacadan aldım yemek takımımı cnm
ayy bisi daha,ne kadardi peki tatlim
cnm bu günlük yemek takımı , yani 6şar parça.. 2 tanede tuzluğu var.. 260TL ye aldım...
canim ben de gunluk icin sormustum super oldu valla..Hangi modelki bu acaba?Gunlugu sade aliyim de makinaya cok aticam ya, desensiz olsun bari dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?