eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

eve biraz pahalı gerçekten ama renkliler ya hoşuma gitti. alack olanlar fikir olur.uygun bişey bulursam paylaşıcm gene

evet canım renkleri çok şeker.
bende bu tepsili keyif minderini aldım, yatakta kahvaltı yapmaya:asigim: ya da laptop kullanmaya vs herşey için çok faydalı bence. Buketler var üstünde güller. Onların üstünede belirsiz güzel bi kalp çizilmiş.

teşekkürler pinky içmeye beklerim hataya gelirsen:) olumunekankayizsmile keyif minderin de hoşmuş güzel günlerde kullan :)

ruzgarcım canım teşekkür ederim, davetin içinde ayrıca memnun oldum:1hug:

teşekkür ederim canım.. evet korkmazın shadow modeli.. tatlı bıçakları biraz küçük gibi ama modeli hoşuma gitti benim 269 tl'ye aldım ben..
ütününde markası tefal canım 159 tl..

Sunnylife ilk soru benden yemek takimin nerden canim, hepsini guzel gunlerde kullanirsin insallah..

canim ben de gunluk icin sormustum super oldu valla..Hangi modelki bu acaba?Gunlugu sade aliyim de makinaya cok aticam ya, desensiz olsun bari dedim..

Karaca Charming 201930 44 Parça (6 Kişilik) Yemek Takımı numarası vs herşeyi bu cnm, ayrıca unutmuşum yazmayı 6 tane de nescafe fincanı var takımın içindeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…