eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

iyi aksamlar kizlar.....nettn bu bicak setini almayi düsünüyorum ama kararsiz kaldim.....
sizce nasil....

bende böle bişe alıcam cnm , görüntü çok güzel ama kalite nasılki?

alman bir markasi....cokta yaygin ve ünlü bir marka iyidir diye tahmin ediyorum kalitesini ama kararda veremedimki.... alirsam zaten taksitle almayi düsünüyorum...

sinoplu gülle gülle kullan canim....battaniyenin markasi nedir canim??

hangi marka bu canimfisfisfis

tatlim markanin adi WMF bilmem duydunmu zaten Türkiye´de pek yaygin bir marka degil. Almanyanlarin catal bicak tencere konusunda en kral markalarindan biri. Okudugun tüm yorumlarda etrafimdan duyduklarima göre bicaklarin kalitesi gercekten cok iyimis. Ben netten taksitle almayi düsünüyorum bu bicak setini...:icecream:

Canim belki Gittigidiyordan bulabilirsin....fiyatlari biraz pahali ama bicak seti alincada bir kere aliniyor neticede bir kere yapilan bir yatirim alincada iyisini alirim diye düsündüm...

Son düzenleme:
sinoplu kardeşim güle güle kullan çok güzel battaniye

bende annemle bu modelin uyku setini alıdım
taçın sitesnide uyku setini göremedim
nevresim olarak gözküyor ama
saten delux bambu uyku seti adı
birebir haline bayıldım nasıl parlıyor

Nisan tatlim gülle gülle kulan uyku setine bayildim...aslinda böyle güllü cicekli nevresimleri falan pek begenmem.......özelikle gri ve pembenin uyumu harika.....bayanssulusmile.

Nisan tatlim gülle gülle kulan uyku setine bayildim...aslinda böyle güllü cicekli nevresimleri falan pek begenmem.......özelikle gri ve pembenin uyumu harika.....bayanssulusmile.

bende pek sevmem çiçek böcek ama dediğin gibi gri pembe uyumuna bende bayılıyorum
o kadar güzel duruyorki seriliyken suanda sanırım reklamlardada cıkıyor teşekkürler cnm sağol

Bunlarda benimkilerden bazıları

Yemek takımım

Çatal Bıçak takımım

Kahvaltı setim

Yatak örtüm ama bunun beji

Nevresim takımlarımdan bazıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…