eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

ya bu hangi yemek takimi ben goremedim...:1no2: Bi tane var ama corba kasesini goremedim,ayni takim mi, bu..

Çorba kaselerinin fotoğrafını internette göremedim. Ama inan ben kaselerin nasıl olduğunu unuttum. Yaklaşık iki sene oldu alalı ve bir daha yüzlerini göremedim. İzmir'de yaşıyorum da ben, ailem de İstanbul da. Eee haliyle çeyizlerin hepsi İstanbul'da. Ama desende ve markadan eminim :)

[QUOTE=meriy;

canım ya baharat takımın çok hoşmuş aynısını nerden bulabilirim ve kaça aldın sorabilirmiyim bende güzel bişey arıyorum ama henüz bişey bulamadım ama seninkini beyendim güle güle kullan..

Ben net üzerinden çok alışveriş yaptım allahaşükür hiçbirinde en ufak problemle karşılaşmadım güvenilir yerlerden aldığında sorun yaşamazsın canm emin ol

mrb sarısekerim86
baharat takımımı kışın aldmıştım 20 yada 25 tl civarıydı tam hatırlayamadım. ahşap gibi görünen kısımları kahverengi plastikten (krem rengi olanıda vardı). hediyelik çeyizlik eşya satan bi züccaciyeciden almıştım.

sabah bende bakmıştım bu takıma hoşuma gitti ama açıkçası netten pek bişey almadım güvenemiyorum eline ulaştığı zaman bilgi verirsen bende ona göre alıyım canm

canım kampanya bitiminden sonra dağıtıma başlıyorlarmış. herhalde haftaya elimde olur. netten değilse de başka yerden bulabilirsin belki, gelir gelmez bilgi veririm sana olumunekankayizsmile

Kizlar bunlari nisanlim aldi..hihoyyyt

ne güzel ya nişanlın hevesli böyle şeylere... benimkini paşabahçeye götürüyorum, daha yolda bin türlü şey sayıyor bana " batsın bu paşabahçe, 3 aylık kotanı doldurdun bir daha gelmem"....vs vs kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canım.. evet korkmazın shadow modeli.. tatlı bıçakları biraz küçük gibi ama modeli hoşuma gitti benim 269 tl'ye aldım ben..
ütününde markası tefal canım 159 tl..

bende almak istiyorum bu çatal kaşık modelinden günlük için, ama yakından göremedim hiç, bulaamdım mağazalarda yok, canım hiç resmini çekip göstermen mümkün olurmu

Son düzenleyen: Moderatör:

kimi erkek sevmiyor evet cnm ya, Onun da daha farkli artilari vardir muhakkak..sanirim ben sansliyim bu yonden sabahlari limango ve markafoniye bakar bana haber verir bazen guzel bi sey gorduyse, ya da bana alir bi seyler gecenlerde bikini almis balayi icin..kaydirigubbakcemile3

ne güzel benimkindede hiç heves yok dışarı çıktığımızda gördüğüm zaman bakıyorum bişeylere yinemi tabak çanak cam bakıyorsun diyor tutuyo kolumdan sürüklüyor :))) kaydirigubbakcemile3

Mutlulukla kullan miss_curious (anacım ne zor nickin var :)
Benimki hayatta anlamaz böyle şeylerden hiçbirinide almaz ben alıyorum hepsini...

bu demek oluyor ki bizimkilerde iş yok ..kaydirigubbakcemile3degerini bil nişanlının missçimboshayallersmile

hey allahım bi bizimki olamadı şöyle kaydirigubbakcemile3 adama resim gönderiyorum nevresim alıcam. sence hangisi güzel diyorum. sadece 2 seçenek var ama... " ıyhhh sen hangisini beğendiysen onu al, ben nasılsa gözümü kapatıcam görmicem" diyo. ölür müsün öldürür müsün akannehir

:))) Joey aynı bizimki mutfak eşyası alıcam ne alayım ne lazım olur diyorum, ekmek yapma makinası diyo :))
Herşey bitti o kaldı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…