eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

teşekkür ederim herkese bende seneye evlencem kısmet olursa önce alıyorum ,yenilerini gördükçe gönlüm geçiyo ama evlenene kadar bi eksik kalmaması lazım insan evini görmeden seçmesi zor oluyo bilmem sizde de öyle mi??sadece ben mi kararsızım

2 tane servis seti alcaktık tekini kendim yapmak istedim eğer kullanmazsam boşa gitmesin die ve bunları kendim yaptım belki fikir olur die yayınlayınlayım dedim:):)

ben bişey sormak istiyorum bu çeyiz eşyalarını aldığınız siteleri yazarmısınız ben bakıyorum hiç bişey bulamıyorum çok değişik şeyler koymuşsunuz netten aldık diye internet adresi istiyorum lütfenopuyorumnanaktan

arkadaşlar hisardan bişi almadım porselenlerim ve çatal bıçak takımım noble life. porselenim gerçekten çok şık ama yaa sabırsızlanıo insan kullanmak için. yeni başladım zaten çeyiz yapmaya..

siyah incicim çay takımı bende sevmiyorum ama ar yıldızın bu takımı çok kibar ve modern.sonuçta çay için bir şeyler alınacaksa, en ideali bu bence.

ben yanlış hatırlamıyorsam 390a almıştım yaşil diyar arkadaşım. seninki de gelir inşallah sen de iyi günlerde kullanırsın inşallah...

canım lımango ve markafoni var sadece kampanyalı ürünlerin olduğu siteler. bende bilmiyorum bu topikten öğrndim. :enbuyukkk: bikaç gündür bakıyorum ama daha almaya cesaret edemedım. sonra pratikev.com var. hepsiburdayı da öneririrm ordan alışveriş yaptım gayet güvenli.

Benim yemek takımım ve kahvaltı takımımda noble life gayet zarif ve güzel ben cok begenıyorum .
Çay setlerini hala beklemekteyım .ben parlak serisinden 25 parça olanını alıcam inşallah tabi gelirse.

Aldıkların cok güzel iyi günlerde kullan inşallah

limango ve markafoniden güvenle alışveriş yapabilirsin cnm
ben gayet memnun kaldım
tchibo var ordan da alabilirsiniz

umarım reklama girmiyordur arkadaşlar peki ceyyiz.com dan alışveriş yapıyormusunuz güvenlir mi ürünler orjinal mi?

cnm 3 unde de sorun yaşamazsın.
birde yazmayı unuttum sunset var gecelik mayo pijama çamaşır vs türü şeyler için

canım ben gecelik pijama tarzı ıhtıyaclarımı kompedandan karşılıyorum genelde fiyatları uygun oluo belkı cok kalıtelı şeyler deıl ama aynı fiyata çok çeşit alabılıyorum. ama ordada fazla çeşit kalmadı artk. böyle uygun fiyata alışvarıs yapabılecegım iç giyim siteleri biliomusun?

cnm bilmiyrm iç giyim için site.
bende arıyrm aslında gelinlik içine çamaşır arıyorum ve dışarda hiç beğenmedim.
gitti gidiyor a bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…