bu bardaklardan aldım 6 tane. konyak bardağıymış ama biz su ve meşrubat içeriz herhal:)))
bide paşabahçede tanesi 15.50 lira. ben tanesini 2.50 ye aldım. inşallah adi değildir.
kızlar aldığım çeyizler yüklükte indirmem gerçekten çok zor ama,aldığım markaların resimlerini internetten buldum tek tek yüklücem.fiyatlarını hatırlamıyorum sormayın toplu olarak almıştım çünkü
bence çok gereksiz ama annem çok ısrar ettiği için alınan ekmek yapma makinam
Bihter06 pike takımın çok güzel Allah güle güle kullanmak nasip etsin,benimde uzun zamandan beri almak istediğim bi model ah şu ekonomik krizden bi çıksak hayırlısıylaa neler alcam daa..
Kızlar bu arada fikirlerinize ihtiyacım varr.geçende nevresim takımı almak için taça gitmiştim bir yatak örtüsü gördüm ordaki bir yatağa sermişlerdi teşhir için.çok beğendim aslında ama annem vardı yanımda rengi siyah olduğu için kafamı karıştırdı.aslında bende iç açıcı renkeleri severim ama bunu beğendim nedense ağır duruyo.
Kızlar şimdi resmini koycam fikirlerinizi bekliyorum sizce nasıl.bu arada fiyatı 450 ytl.
canım benımkısı buna benzıyodu bı sene once 240ytl ye almıstım kadıfe ve resımdekı kadar kalın degıldı camasır makınasındada yıkanabılıyodu ayrıca
buyuk bı alısverıs merkezınden almıstım markasını hatırlamıyorum ama sıtedekı evlı arkadaslar yatak ortusunu cok fazla kullanmadıklarını(temızleme zorlugundan agır oldugu ıcın yayıp kaldırması zor oldugundan dolayı) oyuzdende cok fazla para verılmesının gerek olmadıgını soylemıslerdı
alırken bunlarıda goz onunde bulundurmanda fayda var canım