- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
- 113
larus aramıza hoşgeldinmenün süper
bende diyorum ben larusu nereden tanıyorum isim tanıdık geldi de hatırlayamadım bir an konularına bakınca hatırladımiki tane psikopat adam iki gecedir ellerinde fenerle çatıda
gecmis olsun esracim insallah en kisa zamanda iyilesirsin.
larus 1 günde nasil bu kadar kilo verebiliyorsun ben 1 ayda veremiyorum o kadar :)
kahvalti
2 dilim ekmek
s.peyniri
2 ince dilim kasar
biber, salatalik, domates
öglen
1 simit
simdi
1 kase corba
havuc salatasi
hahahahaevet!!!! çok şükür kurtulduk o adamlardan çok mutluyum artık
bugünkü menümü paylaşayım bari :) bugün okulun ilk günü. haftanın iki günü sadece öğlen yemeği aram varve biri 9da başlıyor ders ara taa 3te diğeri de 9da başlıyor 2de. biraz kazınacak midem sanırım. pazartesileri erken çıkıyorum çıkışta yiyebilirim.
sabah 10.15'te bir kase nesfit yedim meyveli
öğlen yemeğim 3'te, sufle :)
akşam ızgara tavuk ve erişte var
ve şu an saat 4.30 ben haşlanmış yarım mısır yiyorum. gece de tahminen acıkınca çikolatalı pasta yerim
bugün 3 km yürüdüm ayrıca. akşam da 1 saat bisiklet süreceğim:)
sabah tartıldım. kilom 72.9!!!! dün 73.5'tu
gecmis olsun esracim insallah en kisa zamanda iyilesirsin.
larus 1 günde nasil bu kadar kilo verebiliyorsun ben 1 ayda veremiyorum o kadar :)
kahvalti
2 dilim ekmek
s.peyniri
2 ince dilim kasar
biber, salatalik, domates
öglen
1 simit
simdi
1 kase corba
havuc salatasi
çok hareket ediyorum belki ondandır :) aslında çok tembelim ama spor iyi geldi sanırımbir de kiraz sapını tavsiye ederim gerçekten hem böbreklere çok iyi geliyor hem vücuttaki zararlı maddeleri atıyor anneanneme doktor tavsiye etmiş siz de için çocuklarınıza torunlarınıza içirin diye çok faydalı. vücuttaki fazla suyu da atıyormuş adet göreceğin zamandan önce iç mutlaka 3-4 gün ağrıyı da azaltıyor :) hatta ilaç da içince ağrı kesici ağrıyı sıfırlıyor hiç başlamadan
hemen 1 kilo vermişsin tebrik ederim valla bizde versek ya şöyle her gün 1 kilo gerçi yarım kiloya da razıyım :))
saol canım ağrı kesici içince geçti ağrısı sabah çok kötüydüm ilk defa regl döneminde bu kadar kötü oluyorum :97:
bunu deneyeyim ama keşke 1 hafta öncesinde öğrenseydim daha iyi olurdu teşekkür ederiz bilgi için larus
bende bir ara çalışıyordum o zaman gayet iyiydim hareket çok önemli ama bırakınca evde otur otur olmuyorbende yakın zamanda tempomu arttırıcam ya üniversite kazanıcam onun koşuşturması olucak ya da tekrar dersane ikiside tempolu sonuçta
kizlar nasilsiniz ? bende grip oldum burda dogru düzgün biseyde yiyemiyorumkilo verdim mi yoksa aldim mi bilmiyorum sanki biraz incelme var gibi ama bi tartida tartildim hala ayni gösteriyor.Sizin rejim nasil gidiyor ?
canim nasilsin ? bende bugün geri döndüm. daha yeni tartildim tatilde ne kilo almisim ne de vermisim. Sen ne yapiyorsun diyete devam ediyor musun `? bende artik sIkI bir rejime baslamak istiyorum.
pek tatil yapamadik canim aslinda kosusturmayla gecti ama kosusturmamiza degdi. Kendimize ankaradan bir daire satin aldik onunla ugrastik. Allahim yardimmcin olsun. Sen derslerinle ilgilen rejimi bosver :) bende pazartesi tekrar baslayim diyorum simdi regl dönemim yine basladi kendimi yemeden tutamiyorum ondan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?