Eyllull'ün Diyet Günlüğü

kahvaltı;

1 dilim ekmek
1 salatalık

karnım çok ağrıyor kızlar hiç bir şey yiyemiyorum zorla ekmek ve salatalık yedim

hahahaha evet!!!! çok şükür kurtulduk o adamlardan çok mutluyum artık

bugünkü menümü paylaşayım bari :) bugün okulun ilk günü. haftanın iki günü sadece öğlen yemeği aram var ve biri 9da başlıyor ders ara taa 3te diğeri de 9da başlıyor 2de. biraz kazınacak midem sanırım. pazartesileri erken çıkıyorum çıkışta yiyebilirim.

sabah 10.15'te bir kase nesfit yedim meyveli
öğlen yemeğim 3'te, sufle :)
akşam ızgara tavuk ve erişte var

ve şu an saat 4.30 ben haşlanmış yarım mısır yiyorum. gece de tahminen acıkınca çikolatalı pasta yerim
bugün 3 km yürüdüm ayrıca. akşam da 1 saat bisiklet süreceğim:)

sabah tartıldım. kilom 72.9!!!! dün 73.5'tu

gecmis olsun esracim insallah en kisa zamanda iyilesirsin.
larus 1 günde nasil bu kadar kilo verebiliyorsun ben 1 ayda veremiyorum o kadar :)

kahvalti
2 dilim ekmek
s.peyniri
2 ince dilim kasar
biber, salatalik, domates

öglen
1 simit

simdi
1 kase corba
havuc salatasi

çok hareket ediyorum belki ondandır :) aslında çok tembelim ama spor iyi geldi sanırım bir de kiraz sapını tavsiye ederim gerçekten hem böbreklere çok iyi geliyor hem vücuttaki zararlı maddeleri atıyor anneanneme doktor tavsiye etmiş siz de için çocuklarınıza torunlarınıza içirin diye çok faydalı. vücuttaki fazla suyu da atıyormuş adet göreceğin zamandan önce iç mutlaka 3-4 gün ağrıyı da azaltıyor :) hatta ilaç da içince ağrı kesici ağrıyı sıfırlıyor hiç başlamadan

Son düzenleme:

hemen 1 kilo vermişsin tebrik ederim valla bizde versek ya şöyle her gün 1 kilo gerçi yarım kiloya da razıyım :))

saol canım ağrı kesici içince geçti ağrısı sabah çok kötüydüm ilk defa regl döneminde bu kadar kötü oluyorum :97:

bunu deneyeyim ama keşke 1 hafta öncesinde öğrenseydim daha iyi olurdu teşekkür ederiz bilgi için larus
bende bir ara çalışıyordum o zaman gayet iyiydim hareket çok önemli ama bırakınca evde otur otur olmuyor bende yakın zamanda tempomu arttırıcam ya üniversite kazanıcam onun koşuşturması olucak ya da tekrar dersane ikiside tempolu sonuçta

akşam;

1 kepçe çorba
4 kaşık kabak yemeği
3 kaşık pilav

az öncede 1 dilim çikolatalı pasta yedim.

bugün ve yarin nöbetciyim ondan gec kalktim bugün ve kahvalti yapmadim

daha yeni

4-5 kasik makarna yedim
ve corba ictim

kahvaltı;

1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 salatalık
bir kibrit kutusu kadar peynir
2 dilim ekmek
1 bardak çay

arada 5-6 dilim kavun yedim.

akşam;

1 kepçe çorba
4 kaşık pilav
1 bardak ayran

kahvalti

1 dilim ekmek
s.peyniri
2-3 catal yumurta

aksam
4-5 kasik soslu makarna
ve dondurma yedim

kizlar ben cuma günü TR ucuyorum 3 hafta yokum buralarda ara sira girmeye calisacagim. döndükten sonrada sIkI bir rejime baslayacagim cünkü TR genellikle cok kilo aliyorum :) simdiden Hakkinizi helal edin

helal olsun canım yaa özliycem seni sende hakkını helal et gitmeden önce yine haber verirsin
bu aralar zaten dikkat edemiyordum bende bu arada ne yapacağıma karar veririm bari kafam rahatlar yarın zaten ek yerleştirmeler var inşallah kazanırım da üniversiteyi rahat rahat zayıflarım :) geldiğinde de sıkı bir diyete gireriz bu kez vericez bu kiloları :84:

kahvaltı;

1 küçük peynirli gözleme
3 çeri domatesi
4 zeytin
2 küçük dilim helva
1 dilim ekmek
2 bardak çay

arada 1 fincan Türk kahvesi ve 3 fıstıklı lokum yedim.

akşam;

4 kaşık nohut yemeği
4 kaşık erişte
1 bardak ayran

Son düzenleme:
kahvaltı;

1 simit
2 zeytin
2 dilim ince kaşar
1 bardak limonata

arada 3 parça bitter çikolata yedim.

akşam;

1 kepçe çorba
3 küçük dolma
1 kase cacık

hey girls bir süredir okul başladı malum giremiyorum çok yoğunum şimdi bugün yediklerimi yazayım

sabah kilo 72.6

saat 7.45 bir kase nesfit meyveli ama yiyemedim tam midem bulanıyor sabahları
öğlen saat 12.30 peynirli mantarlı jambonlu sandviç, bir çikolatalı panettone, limonlu soda
saat 16.30 (midpoint) hamburger ama üstteki ekmeğini yemedim ve yanında biraz patates
saat 18.30 sakızlı türk kahvesi
saat 22.30 bir kase profiterol

banyodan önce tartıldım 73.5

bakalım sabah kaç geleceğim:)) yalnız bugün hiç spor yapamadım.. hatta üç gündür yapamıyorum. okul çok ağır, dersler çok zor

sonuç hayırlı olur inşallah canım :) ben okul açılınca hep kilo alıyorum ya geçen sene okul açıldığında 70 kiloydum ikinci dönem final döneminde 76, allahtan şimdi verdim gerçi pek bir şey değişmedi hala 70in altına inemedim ama allahtan 75in altına indim. 72-73e bile razıyım (şimdilik)
kiraz sapı çok işe yarıyor aktarlarda 100 gramı 3,5 lira alıyorsun bayağı da gidiyor bir bardağa 10-15 tane yeter sanırım tek tek annem çaydanlıkta yaptığı için bilmiyorum sarı bir rengi var ama koyu değil çok kaynatma acı oluyor tadı az kaynat rengini versin. her akşam bir bardak iç çay niyetine çok faydalı böbreklere özellikle ve bütün vücuttaki zararlı maddeleri atıyor, şişkinlik olmuyor fazla su birikmiyor falan filan. maydanoz suyundan çok daha faydalı ben zayıflama niyetiyle içmiştim onu ama berbattı tadı bu fena da değil zaten her akşam bir bardak katlanılır :)

kizlar nasilsiniz ? bende grip oldum burda dogru düzgün biseyde yiyemiyorum kilo verdim mi yoksa aldim mi bilmiyorum sanki biraz incelme var gibi ama bi tartida tartildim hala ayni gösteriyor.Sizin rejim nasil gidiyor ?

kizlar nasilsiniz ? bende grip oldum burda dogru düzgün biseyde yiyemiyorum kilo verdim mi yoksa aldim mi bilmiyorum sanki biraz incelme var gibi ama bi tartida tartildim hala ayni gösteriyor.Sizin rejim nasil gidiyor ?

merhaba canım iyiyim ben sen nasılsın geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine hava değişiminden dolayı hasta olmuşsundur türkiye soğuk çünkü:78:
ben de yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum zaten son bir haftadır yoğundum tercihlerden dolayı ama dikkat etmeye çalışıyorum yinede :26:

canim nasilsin ? bende bugün geri döndüm. daha yeni tartildim tatilde ne kilo almisim ne de vermisim. Sen ne yapiyorsun diyete devam ediyor musun `? bende artik sIkI bir rejime baslamak istiyorum.

canim nasilsin ? bende bugün geri döndüm. daha yeni tartildim tatilde ne kilo almisim ne de vermisim. Sen ne yapiyorsun diyete devam ediyor musun `? bende artik sIkI bir rejime baslamak istiyorum.

derslerim çok yoğun canım yaa ama onun dışında iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl geçti tatilin diyete devam ediyorum ama bir gelişme yok en son tartıldığım gibiyim sende kilo almamışsın sevindim

pek tatil yapamadik canim aslinda kosusturmayla gecti ama kosusturmamiza degdi. Kendimize ankaradan bir daire satin aldik onunla ugrastik. Allahim yardimmcin olsun. Sen derslerinle ilgilen rejimi bosver :) bende pazartesi tekrar baslayim diyorum simdi regl dönemim yine basladi kendimi yemeden tutamiyorum ondan :)

canım iyi bayramlar sevdiklerinle nice mutlu bayramlara :Nazar:
güldencim kusura bakma yazamadım ders çalışmaktan giremiyorum bu ara
nasılsın, nasıl gidiyor?
hayırlı olsun eviniz demek Türkiyeye geliyosun çok sevindim :)
diyet nasıl gidiyor :)) inanmayacaksın ama bugün hiçbir şey yemedim en son dün akşam 6'da yediğim yemekle duruyorum canım hiç bir şey istemiyor umarım zayıflamışımdır hiç tartılmadım ama bakalım : 1:

Son düzenleme:
sagol canim senin ve ailenin de bayrami mübarek olsun. yok esracim simdilik TR gelmeyi düsünmüyoruz sadece izine geldigimizde kalacak kendi evimiz olsun diye aldik. orda burda kalmakla olmuyor malesef.

önemli degil canim sen derslerinle ilgilen bende artik pek eskisi gibi giremiyorum nete zamanim olmuyor calismaktan.

öyle yapma canim biseyler yemen lazim yoksa allah korusun sagligindan olursun.
Aslina bakarsan bende öyle pek diyet yapmiyorum sadece biraz dikkat ediyorum ama bazi kisiler kilo verdigimi söylüyor.

kendine cok iyi bak. Allaha emanet ol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…