- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
- 113
sagol canim senin ve ailenin de bayrami mübarek olsun. yok esracim simdilik TR gelmeyi düsünmüyoruz sadece izine geldigimizde kalacak kendi evimiz olsun diye aldik. orda burda kalmakla olmuyor malesef.
önemli degil canim sen derslerinle ilgilen bende artik pek eskisi gibi giremiyorum nete zamanim olmuyor calismaktan.
öyle yapma canim biseyler yemen lazim yoksa allah korusun sagligindan olursun.
Aslina bakarsan bende öyle pek diyet yapmiyorum sadece biraz dikkat ediyorum ama bazi kisiler kilo verdigimi söylüyor.
kendine cok iyi bak. Allaha emanet ol canim
gunaydın canım hayırlısı olsun bakalım dıyettının bende burdayım kılo vermeye uğrasıyom yoksa ne ısım olsun demı ama oglunu da allah uzun omurlu etsın analı babalı buyutsun canım hepimıze kolay gelsın
Yeniden diyet topiklerindeyimSağlıklı bir hamileliğin ve doğumun ardından aldığım 23 kiloyu inşallah yine burda sizlerin sayesinde yeniden vericem..Bugün çok sıkı olmamakla birlikte ( çünkü oğlumu emziriyorum ) ve doktorumuzun tavsiyelerine uyarak diyete başlıyorum..Katılmak isteyen arkadaşlar olursa hem birbirimize destek oluruz hemde topik hareketlenir..Ama her ne olursa olsun tek başıma da olsa diyetimi sürdürücem
50 kilo ile hamile kaldım, 73 kilo ile doğuma girdim ve doğumumdan 1 hafta sonra 11 kilom gitmişti, şuan 61.6 kiloyum..Hedef kilom yeniden 50 :))) Bu çok zor ama en azından yaza kadar umarım 54'e falan düşerim
Diyet başlama tarihi:20 Mart, kilo: 61.6
Hemen bugün yediklerimi yazayım..
Kahvaltı: 1 dilim tam buğday ekmeği, 3 zeytin, kk büyüklüğü peynir, bir bardak yarım yağlı süt
eylülcüm geri dönmene sevindim ne güzel cabuk kilo vermissin :) Allahim oglunu anali babali büyütmek nasip etsin :) nasil gecti hamileligin canim ? oglunun adini ne koydunuz ?
bende biraktigin yerde hala duruyorum bi 3.5 kilo verdim daha da veremiyorum ne yapacagim bilemiyorumsu hafta gecsin spora baslayacagim yürüyüsler yapacagim havalarda isindi burda..
bende hemen bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi yaziyim
bugün gece nöbetciyim ondan gec kalktim ve sadece 2 ana ögün ve 2 ara ögün yapacagim ve insallah hastanede de gece bisey yememeye calisacagim
kahvaltim
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
biber
ara
2 kuru kaysi
ara
1 kivi
1 elma
aksam
3 izgara köfte
4 kasik yogurt
Canımmmm seni burda görmek çok güzel, beni yine yalnız bırakmıycaksınız çok sevindim :13:
Çok teşekkür ederim canım, ben iyiyim sağlıklı bir şekilde yavrumu kucağıma aldım, çokl tatlı minik tontişimAdını Poyraz Ediz koyduk..
Şimdi tek derdim kilolarım sağlıklı bir şekilde ( oğlumu da emzirmeye devam ederek ) kiloları verirsem çok mutlu olucam..Sende iyi vermişsin canım, şimdi birlikte azimle daha hızlı veririz inşallah
Esra yok görünürlerde oda iyidir umarım, aramıza katılırsa yine eski 3'lü oluruz
ben geldimmmmmmmmm
eylül hoşgeldinnn Allah analı babalı büyütsün oğluşunla sağlıklı huzurlu bir ömür dilerimayrıca adıda çok güzelmiş
iyiyim ben çok şükür derslerim biraz yoğun onun için giremiyorum bugünde okula gitmedim fırsattan istifade girdim :) anladığım kadarıyla sende bomba gibisinoğluşunu aldın tabiii kucağına en zor kısımları atlattın şimdi eski haline dönme zamanı :))
bende aranıza katılıcam ama bu aralar değil biraz daha hafiflesin derslerim hala aynı kilodayım hatta 1-2 kilo aldım bile
Esra da geldigine göre diyete geri aslayabilirizben erginsena ablanin topiginde takiliyorum isterseniz sizde oraya gelin o topikte baya bisey ögrendim tabi buraya yazmaya da devam ederim yaza kadar en az 5 kilo vermem lazim kiz kardesimin dügünü var hem de hamile kalmadan kilo versem iyi olur
kasma canim kendini su anda bebegin ve sen daha önemlisin nasil olsa verirsin..Tabi ki yazarim canim ama iste sen emzirdigin icin nasil olur bilmiyorum.. bir diyet listemiz var onu ekleyim sende bi bak istersen..simdi ise gitmem lazim canim gec kalacagim aksama ben gelince kesin eklerim... Allaha emanet ol
yeni geldim evden ölüyorum yorgunluktan.. bugün yediklerimi hic yazmayim kosusturmaktan ne bulduysam yedim. Bi de bugün tartildim nerdeyse hic kilo vermemisim ona da biraz sinirlendim o kadar da dikkat ediyorum.Belki de ödemdir bilmiyorm bakalim yarin yine tartilacagim ne gösterecek..canim diyet listesini ekliyorum bi bak bakalim sana göre mi
DİYET LİSTESİ
1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....
NEYİ NE ZAMAN NEKADAR YEMELİYİZ?
1-Ekmek gibi unlu gıdaları mutlaka kahvaltıda tüketmeliyiz(2 dilim)
2-Pirinç bulgur mercimek fasulye nohut bugday makarna patates gibi karbonu yüksek gıdalardan tekini haftada 1 defa 2 kaşık tüketmeliyiz...
3-Etli gıdalar yiyeceqimiz zaman yanında 2 numarada yazdıqım ürünlerin hiçbirini tüketmemeliyiz..
4-Öqünlerimize yeşillik salata ve yoqurt eklemeliyiz...
5-Mutlaka 2.5-3 litre su içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz..
6-Ara öqünlerde 1 yada en fazla 2 çeşit ürün tüketmeliyiz..
7-Mutlaka hergün 1 adet meyva tüketimine özen göstermeliyiz..
8-Bakliyat tükettimiz günlerde sabah ekmek tüketimini iptal ederek dengelemeye çalışmalıyız ve bakliyatları sadece öqlen tüketmeliyiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?