Aşılama Eylül 2011'de aşılama yaptıracak hanımlar buraya....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 112
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

112

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
302
0
46
İstanbul
Slm herkese,öncelikle eylül ayının bize hayırlı olmasını diliyorum,inş.bu ayda Rabbim kucağımızı doldurur,dualrımızı geri çevirmez,ben 2 senelik evliyim,bi kimyasal gebelik dışında hamile kalamadım hiç,1 yıl bekledikden sonra dr.a gittik ve sorun eşimde oligospermi yani sperm sayısı ve hareketliliği düşük,dr.umuz aşılama önerdi,3-4 ay düşündükden sonra nihayet bu ay başladık tedaviye,bugün son iğnemi oldum,yarında kontrolüm var,bir aksilik olmazsa pazarteside ilk aşılamamı olucam inş.vede son olur umarım:)gelin bu süüreci birbirimizle paylaşalım,beklemek zor iş nede olsa,ALLAH hepimize hayırlısını nasip etsin....

slm canım bende ağustos ayından eylül ayına tranfer oldum ağustosta kistim olduğu için aşılama yapılmadı nasipse bu ay olacak iğnelere başladım hergün gonal-f 450 iğne 150 dozajlık vuruluyorum yarın nasipse kontrolüm var eğer geliştiyse pazartesi aşılamam olacak benim ilk yaşılamam hayırlısı olur hepimiz için inşallah.

selam kızlar benim de ikinci asilamam pazar gunu, bu gece catlatma iğnemi yapacağım. Eylül ayı hepimize hayirli gelsin insallah

benimde bugün aklımdaydı yeni bi başlık açmak,maşallah temmuz, ağustos derken eylül topiğine transfer oldum,bu benim 3. aşılamam olacak bugün son iğnesmi olucam yarında çatlatma iğnesini olucam pazartesi allh nasip ederse aşılamam yapılacak,hadi bakalım 3 ümüzde p.tesi aşılama olucaz inşallah hepimizde mutlu haberlerimizi aynı gün verirriz

benimde yarın kontrolüm var bende menegon 75 vuruldum 7 gün boyunca yarın gelişdiyse çatlatma iğnesi vurulucam herhalde bir sorun çıkmaz umarımm.sizin eşlerinizdemi sorun var benim gibi kızlar?hepimize hayırlı olsunn inş...

kızlarrr bende sizdenimm :)

eylülün 10 unda regl olmam lazım. doktorum regl olur olmaz gel dedi ama 8 inde doktorla görüşmek için idicem hastaneye.. ilk aşılamam olacak.. bende eşimden dolayı aşılama yaptırıcam..

Allahım hepimizin kucaklarını doldursun inşallah..

canım,inş.hayırlı olur hakkında biz senden önce yapdırcağımız için sana her konuda yardımcı olmaya çalışırız...

Merhaba arkadaşlar bende dün başladım tedaviye gonal f 450 ile 75 lik vuruluyorum...salı günü kontrole gidicem...hepimize hayırlı olmasını diliyorum...

Merhaba arkadaşlar bende dün başladım tedaviye gonal f 450 ile 75 lik vuruluyorum...salı günü kontrole gidicem...hepimize hayırlı olmasını diliyorum...

merhaba yeşim..yoksun bayadır...nerelerdesin....tedavin hayırlı olsun canım...inşş...gelir bebişin.....

bende ağustos ayından eylüle transfer oldum 2.aşılamamı olucam inş bu sefer tutar.puregon kullanıyorum bende.

Merhaba arkadaşlar bende aşılama tedavime puregon 150 ile başladım. Yarın dr. kontrolüm var. İnşallah bu ayki aşılamalarda hepimizin bebişleri tutunuverirler bize ve hayata :))
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

merhaba, bu ay bende 75 lik dozlarla gonal f 450 ve ovitrelle çatlatma iğnesi ilk aşılamamı yaptıracağım. adet olunca başlayacağız kısmetse. bende pco var. adetlerimde pek düzenli saıylmaz. bu ayın 6'sı gibi olmam gerekiyor, ancak hiçbir belirti yok. biraz da stres yapıyorum galiba. ilk aşılamam olacağı için bazı konularda sizlerden yardım almak isterim. dr um bana gonal f 450 3 kutu yazmış. eczacı eşime genelde bir kutu olarak alındığını söylemiş. acaba neden üç kutu almamızı istemiş olabilir. fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

tedavin hayırlı olsun canım ,
bu ilaçlar raporla veriliyor ve toplamda 2 rapor hakkımız var ve bu 2rapor hakkında da 3000 IU ilaç alma hakkımız var ,ister 1 kutu al ister hepsini ister sadece çatlatma iğnesi için kullan önemli olan rapor bence drun garantiye almış,eczaneyi boşver kullanabildiğin kadar al ilaçlarını mesela benim 2. aşılamam rapor olmadan oldu gerçi tutmadı ama olsun elimdekilerle yaptırdım şimdi 2. rapor hakkımla 3. aşılamamı olucam yarın

çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. inşallah bu aşılamandan olumlu sonuç alırsın. sizde sorun neydi ? aşılamalarını nerede yaptırıyorsun

slm kızlar baya çoğalmışız inşallah bu ay hepimizin yüzü güler . cumartesi kontrole gittim yumaşlar 12 mm olmuş 17 ve üstü olması gerekli dedi doktorum anlycanız iğnelere devam dozajı biraz artırdık yarın tekrar kontrolüm var inşallah büyümüşlerdir .

baharinkizi
merhaba, bu ay bende 75 lik dozlarla gonal f 450 ve ovitrelle çatlatma iğnesi ilk aşılamamı yaptıracağım. adet olunca başlayacağız kısmetse. bende pco var. adetlerimde pek düzenli saıylmaz. bu ayın 6'sı gibi olmam gerekiyor, ancak hiçbir belirti yok. biraz da stres yapıyorum galiba. ilk aşılamam olacağı için bazı konularda sizlerden yardım almak isterim. dr um bana gonal f 450 3 kutu yazmış. eczacı eşime genelde bir kutu olarak alındığını söylemiş. acaba neden üç kutu almamızı istemiş olabilir. fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

canım bende gonal - f 450 3 kutu aldım 2 kutu bitti son kutudan devam ediyorum hatta doktorum yedek verdi 1 kutu daha yetmesse ondan devam edicem umarım yeter . herkesin farklı sanırım ben 150 dozajlık vuruluyordum şimdi 182,5 a çıktı hakkımızda hayırlısı.

evet kızlar 3. aşılamamı yaptırıp geldim,işlem sırasında hiç bişey anlamadım tecrübe ne de olsa :)
ama bu sefer ayak da kalmak zorunda kaldım,rapor işyle falan uğraştım ondan herhalde ağrım var 2. de bu kadar ağrım olmamıştı,rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah

canım hakkında hayırlısı umarım bu ay meleğine kavuşursun

kızlar bir şey sormak istiyorum bende bu gün yoğun jel kıvamında bir akıntı oldu acaba normal mi sizded oldumu yarın doktora giden ama sizdende fikir almak istedim ilaçlar yapabiliyormu böle cevaplarsanız sevinirim .

slm kızlar,bugün bende ilk aşılamamı yaptırdım hayırlısını versin Rabbim,Allah yüzümüzü güldürür inş,karnımda şişkinlik var iğnelerden dolayı birde göğüslerim ağrımaya başladı...

canım yumurtlama döneminde gelen olğan bir akıntıdır bu,endişelenmene gerek yok yumurtalarının çatlıcağının bir işaretidir..

canım,hayırlı olsun aşılaman bu sefer olur inş.rabbim kucağını doldurur hepimizin inş.bende ilk aşılamamı oldum,hadi bakalım hayırlısı bereaber geçirelim bu bekleme aşamasını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…