slm canım bende ağustos ayından eylül ayına tranfer oldum ağustosta kistim olduğu için aşılama yapılmadı nasipse bu ay olacak iğnelere başladım hergün gonal-f 450 iğne 150 dozajlık vuruluyorum yarın nasipse kontrolüm var eğer geliştiyse pazartesi aşılamam olacak benim ilk yaşılamam hayırlısı olur hepimiz için inşallah.
kızlarrr bende sizdenimm :)
eylülün 10 unda regl olmam lazım. doktorum regl olur olmaz gel dedi ama 8 inde doktorla görüşmek için idicem hastaneye.. ilk aşılamam olacak.. bende eşimden dolayı aşılama yaptırıcam..
Allahım hepimizin kucaklarını doldursun inşallah..
Merhaba arkadaşlar bende dün başladım tedaviye gonal f 450 ile 75 lik vuruluyorum...salı günü kontrole gidicem...hepimize hayırlı olmasını diliyorum...
merhaba, bu ay bende 75 lik dozlarla gonal f 450 ve ovitrelle çatlatma iğnesi ilk aşılamamı yaptıracağım. adet olunca başlayacağız kısmetse. bende pco var. adetlerimde pek düzenli saıylmaz. bu ayın 6'sı gibi olmam gerekiyor, ancak hiçbir belirti yok. biraz da stres yapıyorum galiba. ilk aşılamam olacağı için bazı konularda sizlerden yardım almak isterim. dr um bana gonal f 450 3 kutu yazmış. eczacı eşime genelde bir kutu olarak alındığını söylemiş. acaba neden üç kutu almamızı istemiş olabilir. fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. inşallah bu aşılamandan olumlu sonuç alırsın. sizde sorun neydi ? aşılamalarını nerede yaptırıyorsuntedavin hayırlı olsun canım ,
bu ilaçlar raporla veriliyor ve toplamda 2 rapor hakkımız var ve bu 2rapor hakkında da 3000 IU ilaç alma hakkımız var ,ister 1 kutu al ister hepsini ister sadece çatlatma iğnesi için kullan önemli olan rapor bence drun garantiye almış,eczaneyi boşver kullanabildiğin kadar al ilaçlarını mesela benim 2. aşılamam rapor olmadan oldu gerçi tutmadı ama olsun elimdekilerle yaptırdım şimdi 2. rapor hakkımla 3. aşılamamı olucam yarın
evet kızlar 3. aşılamamı yaptırıp geldim,işlem sırasında hiç bişey anlamadım tecrübe ne de olsa :)
ama bu sefer ayak da kalmak zorunda kaldım,rapor işyle falan uğraştım ondan herhalde ağrım var 2. de bu kadar ağrım olmamıştı,rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah
canım hakkında hayırlısı umarım bu ay meleğine kavuşursun
kızlar bir şey sormak istiyorum bende bu gün yoğun jel kıvamında bir akıntı oldu acaba normal mi sizded oldumu yarın doktora giden ama sizdende fikir almak istedim ilaçlar yapabiliyormu böle cevaplarsanız sevinirim .
evet kızlar 3. aşılamamı yaptırıp geldim,işlem sırasında hiç bişey anlamadım tecrübe ne de olsa :)
ama bu sefer ayak da kalmak zorunda kaldım,rapor işyle falan uğraştım ondan herhalde ağrım var 2. de bu kadar ağrım olmamıştı,rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?