sorma tatlım ya,bu sigara yüzünden tüm çekdiklerimiz,ama gene bizler fedakarlık yapıyoruz,benim eşim klomen zinko c,ecivap tab.kullandı 3 ay,2 milyon artmışdı spermleri,eşin kullanmıyormu bişey?
sedacığım bende bugün anesteziyle aşılama oldum çünkü rahim ağzım çok dardı öyle tam olrak bayıltmyolar ama yine tutmayacak çünkü sperm sayı ve hareketliliği çooook düşük:2::2:
hayırlısı olsun canım ...allahtan ümit kesilmez bakmışsın tutmuş:) hem ümitsizliğede kapılma hemen...hiç beklemediğin bir anda bakmışsın oluvermiş
slm. arkadaşlar aranıza yeni katıldım . Bende 8 eylülde aşılama yaptırdım beklemedeyim benimde kasıklarımda hafif hafif batmalarım oluyo daha çok sol tarafımda. bende kist var ve eşimde hareket problemi var inş aşılamam tutar. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
ayın 20 sine dediler ama ben 17-18 gibi bakdırırm çünkü normalde adetime 2 gün kaldı ,varsa değer azda olsa çıkar belli olur yani sana ne zaman dediler?
bana ayın 22 sinde dedi doktor son adetim 26 ağustostu bede o tarihe kadar beklerim diye düşünüyorum çünki korkuyorum olumsuz sonuç almaktan. sen eylülün kaçında yaptırdın?
5 eylül benim,valla canım korksakda korkmasakda başımıza gelcek varsa katlanıcaz benimde eşimde sorun vardı,hem umutluyum hem değilim,Allahım hayırlıysa nasip etsin inş. eli ayağı düzgün bir biçimde,öle dua et,olmasada dünyanın sonu değil,daha sınavımız var demekki vakdi zamanı var bebeklerimizin öle düşün,allahım eşlerimize bizlere sağlık versin önce..
Amin herşeyin başı sağlık. İnşallah hayırlı haberlerini alırız mutlaka paylaş olumlu olumsuz, önce sen sonra ben hayırlı haberler veririz inş.
aminnn inş.canım,eşinin değerleri nasıldı senin?
slm canlarım şükür kavuşturana aşılamamı oldum geldim . 8 eylül 13,30 gibi aşılamımı yaptı doktorum biraz sancım var ama olabiliyormuş sanırım ilk gün birazda kanamam oldu ama şimdi iyiyim . jel kullanıyorum şimdi bitiminde test yaptırcam umarım bu ay hepimizin yüzü güler .
slm canlarım şükür kavuşturana aşılamamı oldum geldim . 8 eylül 13,30 gibi aşılamımı yaptı doktorum biraz sancım var ama olabiliyormuş sanırım ilk gün birazda kanamam oldu ama şimdi iyiyim . jel kullanıyorum şimdi bitiminde test yaptırcam umarım bu ay hepimizin yüzü güler .
Hayırlısı olsun canım:)umarım bu ay sonu sevindirici haberi alırsın.şılaman nasıl oldu işlem sırasında canın yandımı? Bende haftaya adet olucam ve aşılama ile ilgili sürecim başlayacak.Ama şimdiden korkmaya başladım.Zaten jin.muayeneyi zoraki bağıra çağıra oluyorum aşılamayı nasıl olurum bilemiyorum.Offfff offfff.:18:
Hayırlısı olsun canım:)umarım bu ay sonu sevindirici haberi alırsın.şılaman nasıl oldu işlem sırasında canın yandımı? Bende haftaya adet olucam ve aşılama ile ilgili sürecim başlayacak.Ama şimdiden korkmaya başladım.Zaten jin.muayeneyi zoraki bağıra çağıra oluyorum aşılamayı nasıl olurum bilemiyorum.Offfff offfff.:18:
canım aynı tarihte aşılama olmuşuz :) inşallah sonuçlar pozitif olur.
aa ne güsel bir tesadüf umarım pozitif olur canım sana ayın kaçında yaptırmanı söledi doktorun testi. Benim jel bitimin de oda ayın 26 na denk geliyo ben o güne kadar dururmuyum bilmiyorum yaptırım testi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?