Aşılama Eylül 2011'de aşılama yaptıracak hanımlar buraya....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 112
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sorma tatlım ya,bu sigara yüzünden tüm çekdiklerimiz,ama gene bizler fedakarlık yapıyoruz,benim eşim klomen zinko c,ecivap tab.kullandı 3 ay,2 milyon artmışdı spermleri,eşin kullanmıyormu bişey?

proxeed plus, lycopen ,trental kullanıyo ama hiççç fayda etmedi doktor sigaraya devam edersen ilaçların hiç faydası olamz dedi keçiboynuzu yapıyorum tadını beğenmediği için içmiyo bende bıraktım daha ne yapayım :))) ben 24 yaşındayım eşim 32 eşim düşünsün :)))

sedacığım bende bugün anesteziyle aşılama oldum çünkü rahim ağzım çok dardı öyle tam olrak bayıltmyolar ama yine tutmayacak çünkü sperm sayı ve hareketliliği çooook düşük:2::2:

Hayırlısı olsun canım ...Allahtan ümit kesilmez bakmışsın tutmuş:) Hem ümitsizliğede kapılma hemen...Hiç beklemediğin bir anda bakmışsın oluvermiş

hayırlısı olsun canım ...allahtan ümit kesilmez bakmışsın tutmuş:) hem ümitsizliğede kapılma hemen...hiç beklemediğin bir anda bakmışsın oluvermiş

inş canım rabbim hiç kimseyi evlatla sınamasın isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.3 yıllık evliyim.bir senedir dr. kontrolünde tedavi görüyorum bu ay ilk defa aşılama yapıldı ayın 6 sında şuan beklemedeyim.ama umudum yok.sanki ekim ayında olacakmış gibi içime doğuyor ama hayırlısı tabii.. Allah hepimizi bir an önce bebek sahibi yapar inşallah..

slm. arkadaşlar aranıza yeni katıldım . Bende 8 eylülde aşılama yaptırdım beklemedeyim benimde kasıklarımda hafif hafif batmalarım oluyo daha çok sol tarafımda. bende kist var ve eşimde hareket problemi var inş aşılamam tutar. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

hayırlı olsun canım,inşhapimizin güzel sonuçlanır benimde eylülde yapıldı,şuan tüm adet belirtilerim var sanırım olmucak ilk aşılamam

canım ama belli olmaz ki benimde aynı belirti var adet olacakmışım gibi bi his ama bu normalmiş. sonucu ne zaman öğreneceksin sen?

ayın 20 sine dediler ama ben 17-18 gibi bakdırırm çünkü normalde adetime 2 gün kaldı ,varsa değer azda olsa çıkar belli olur yani sana ne zaman dediler?

ayın 20 sine dediler ama ben 17-18 gibi bakdırırm çünkü normalde adetime 2 gün kaldı ,varsa değer azda olsa çıkar belli olur yani sana ne zaman dediler?

bana ayın 22 sinde dedi doktor son adetim 26 ağustostu bede o tarihe kadar beklerim diye düşünüyorum çünki korkuyorum olumsuz sonuç almaktan. sen eylülün kaçında yaptırdın?

bana ayın 22 sinde dedi doktor son adetim 26 ağustostu bede o tarihe kadar beklerim diye düşünüyorum çünki korkuyorum olumsuz sonuç almaktan. sen eylülün kaçında yaptırdın?

5 eylül benim,valla canım korksakda korkmasakda başımıza gelcek varsa katlanıcaz benimde eşimde sorun vardı,hem umutluyum hem değilim,Allahım hayırlıysa nasip etsin inş. eli ayağı düzgün bir biçimde,öle dua et,olmasada dünyanın sonu değil,daha sınavımız var demekki vakdi zamanı var bebeklerimizin öle düşün,allahım eşlerimize bizlere sağlık versin önce..

Amin herşeyin başı sağlık. İnşallah hayırlı haberlerini alırız mutlaka paylaş olumlu olumsuz, önce sen sonra ben hayırlı haberler veririz inş.

aminnn inş.canım,eşinin değerleri nasıldı senin?

Aşılama 12 milyonla yapıldı doktor aşılama için yeterli dedi ama normal değerlere göre düşük. 2 ay önce yapılan testte 21 milyondu aşılama olması sebebiyle daha hareketli spermler seçiliyo sanırım ondan bu kadar düştü diye düşünüyorum.

slm canlarım şükür kavuşturana aşılamamı oldum geldim . 8 eylül 13,30 gibi aşılamımı yaptı doktorum biraz sancım var ama olabiliyormuş sanırım ilk gün birazda kanamam oldu ama şimdi iyiyim . jel kullanıyorum şimdi bitiminde test yaptırcam umarım bu ay hepimizin yüzü güler .

Hayırlısı olsun canım:) umarım bu ay sonu sevindirici haberi alırsın.şılaman nasıl oldu işlem sırasında canın yandımı? Bende haftaya adet olucam ve aşılama ile ilgili sürecim başlayacak.Ama şimdiden korkmaya başladım.Zaten jin.muayeneyi zoraki bağıra çağıra oluyorum aşılamayı nasıl olurum bilemiyorum.Offfff offfff.:18:

canım aynı tarihte aşılama olmuşuz :) inşallah sonuçlar pozitif olur.

sedacım aşılamaını jinekolajik muayeneden farkı yok hatta daha agrısız basit birşey, 5 dk sürüyo zaten için rahat olsun stres yapma gayet rahat olmalısın ve kendini kasma dua et başka yapılacak birşey yok. inş. hayırlı haberlerini alırız. sorunun ne acaba sende mi eşinde mi?

canım benim korkulacak hiç bir şey yok gayet iyi geçti ben biraz kendimi kastığım için ağrım oldu sen kasma kendini zaten 10 dk bir işlem hemen bitiyor . allah yardımcın olsun . rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

canım aynı tarihte aşılama olmuşuz :) inşallah sonuçlar pozitif olur.

aa ne güsel bir tesadüf umarım pozitif olur canım sana ayın kaçında yaptırmanı söledi doktorun testi. benim jel bitimin de oda ayın 26 na denk geliyo ben o güne kadar dururmuyum bilmiyorum yaptırım testi .

aa ne güsel bir tesadüf umarım pozitif olur canım sana ayın kaçında yaptırmanı söledi doktorun testi. Benim jel bitimin de oda ayın 26 na denk geliyo ben o güne kadar dururmuyum bilmiyorum yaptırım testi .

bana 22 eylül dedi doktor. Ben jel kullanmıyorum prognex adında fitil kullanıyorum test gününe kadar kullan dedi. Sende herhangi bi belirti yada değişiklik varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…