Günaydın şekerler
Rabbim günahlarımızı affetsin, hayırlı bir ömür versin...yeni adım attığımız, atacağımız yaşamda bizi pişman etmesin...huzurlu, mutlu, sağlılkı bir yaşam versin...HEPİMİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN :26::26:
Eki Görüntüle 426591
geçer geçer geçen gün bana diyodun ben napimmmmsooonnnn 107 gün...geçmiyor zaman durdu sanki
günaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun dün biraz hesap yaptık nişanlımla ve çekiceğimiz krediyi bile aşıyor allah yardımcımız olsun canım çok sıkkın
sooonnnn 107 gün...geçmiyor zaman durdu sanki
günaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun dün biraz hesap yaptık nişanlımla ve çekiceğimiz krediyi bile aşıyor allah yardımcımız olsun canım çok sıkkın
geçer geçer geçen gün bana diyodun ben napimmmm
canım valla bizimde öyle ama sıkma canını herşey oluyor. ne kadar kredi çekiceksiniz. bugün babam 10000 çekicek bize yeteceğini düşünüyorum. yetmezsede yettiği kadr napalım hiç canımı sıkamam eksiklerimi evlendikten sonra yavaş yavaş tamamlarım
geçer geçer geçen gün bana diyodun ben napimmmm
canım valla bizimde öyle ama sıkma canını herşey oluyor. ne kadar kredi çekiceksiniz. bugün babam 10000 çekicek bize yeteceğini düşünüyorum. yetmezsede yettiği kadr napalım hiç canımı sıkamam eksiklerimi evlendikten sonra yavaş yavaş tamamlarım
ya bir balayı oteli bulamadım yaaa poffff
canım benim biz herşeyi kendimiz yapıyoruz 30000 kredi çekicez mobilya düğün salonu gelin saçı gelinlik damatlık halı perde herşey var aldığımız beyaz eşyalarda hep kredi kartıyla çektik 10000 de karta borcumuz var kalem kalem hesapladık keza yok düğün arabası süsü yok boya badana derken minimum 30000 anca yeticek ama karta borcumuz çıkmıyor kartın 10000 parası çıkışmıyor e bide kredinin faizi olucak içim daraldı nasıl ödicez diye benim karttaki borcu saymıyorum bile allahım bize yardım etsin şu mübarek günde tek dileğim o sizde dua edin canlarım bana
canım benim biz herşeyi kendimiz yapıyoruz 30000 kredi çekicez mobilya düğün salonu gelin saçı gelinlik damatlık halı perde herşey var aldığımız beyaz eşyalarda hep kredi kartıyla çektik 10000 de karta borcumuz var kalem kalem hesapladık keza yok düğün arabası süsü yok boya badana derken minimum 30000 anca yeticek ama karta borcumuz çıkmıyor kartın 10000 parası çıkışmıyor e bide kredinin faizi olucak içim daraldı nasıl ödicez diye benim karttaki borcu saymıyorum bile allahım bize yardım etsin şu mübarek günde tek dileğim o sizde dua edin canlarım bana
canımm sıkma canını bizde herşeyimizi kendimiz yapıyoruz ama inan Allah yardım ediyo. geçen sene temmuzda sözlendik ve o zaman inan ne paramız vardı ne eşyamız. ama çok şükür hepsi yavaş yavaş oluyo. ben fazla açılmamakta fayda olduğunu düşünüyorum. çok elzem ihtiyaçlarınız haricinde borca girmyin bence. nişanlım mobilyaları söz kesildikten sonra aldı nişanda 5 kuruş paramız yoktu çok sıkıntı çektik ama bir şekilde herşey en güzel şekilde oldu. nasıl oldu diye sor bilmyiroumcanım benim biz herşeyi kendimiz yapıyoruz 30000 kredi çekicez mobilya düğün salonu gelin saçı gelinlik damatlık halı perde herşey var aldığımız beyaz eşyalarda hep kredi kartıyla çektik 10000 de karta borcumuz var kalem kalem hesapladık keza yok düğün arabası süsü yok boya badana derken minimum 30000 anca yeticek ama karta borcumuz çıkmıyor kartın 10000 parası çıkışmıyor e bide kredinin faizi olucak içim daraldı nasıl ödicez diye benim karttaki borcu saymıyorum bile allahım bize yardım etsin şu mübarek günde tek dileğim o sizde dua edin canlarım bana
nerede bakıyorsun cnm
Tatlım ev kendinizinmi?
birde maaaşlarını iyi ise ödenir gider kuzum merak etme...rabbim bize dayanma gücü versin...bizde sizle aynı durumdayız :26::26::26::26:
yok be kuzum ev kira inş. öyle olur birde benim işten ayrılma durumum var şuan çalıştığım yerde 4 yıldır çalışıyorum ve zorla çalışıyorum evlilik tazminatımı alıp 4-5 ay daha çalışıp çıkmak niyetim ama kısmet tabi zaman ne göstericek çok elim sıkışırsa mecbur dayanıcam allahım sabır ve güç versin herkeze bu evlilik tazminatları kalkıyor falan dediler ne kadar doğru acaba?
canım neden çıkıcaksın işten. evilik tazminatı alıp 4 ay nasıl çalışıcaksın ki evlilik durumundan işten ayrıldınmı tazminat alırsın benim blidiğim çalışmaya devam edersen alamazsın..yok be kuzum ev kira inş. öyle olur birde benim işten ayrılma durumum var şuan çalıştığım yerde 4 yıldır çalışıyorum ve zorla çalışıyorum evlilik tazminatımı alıp 4-5 ay daha çalışıp çıkmak niyetim ama kısmet tabi zaman ne göstericek çok elim sıkışırsa mecbur dayanıcam allahım sabır ve güç versin herkeze bu evlilik tazminatları kalkıyor falan dediler ne kadar doğru acaba?
Tatlım hiçbir bilgim yok o konuda..ben mecburen çalışcam zaten evdede yapamamçok borç var..kira, faturalar, gıda masrafını anca karşılar nişanlın...benimki ilede borç öderiz
canım neden çıkıcaksın işten. evilik tazminatı alıp 4 ay nasıl çalışıcaksın ki evlilik durumundan işten ayrıldınmı tazminat alırsın benim blidiğim çalışmaya devam edersen alamazsın..
aynen canım bende çalışıcam ama şükürler olsun diyorum iş olsun Allah muhtaç etmesin ben çalışırım zatn evde oturup gün gün gezemem
aynen bir 9 ay işsiz kaldımda kafayı yiyordum...nişanlıma sarmıştım...hergün kava çıkarıyordum...sakın diyor senden ev hanımı olmaz...delirtiyorsun beni diyor
uuuu 9 ay bende kafayı yerdim ben 3 ay işsiz kaldım ama ALlah cidden aratmasın
ya bir balayı oteli bulamadım yaaa poffff[/QUOTE
biz hillside su ya gidicez cnm sen de bi incele bak istersen begenirsin bence
9 ay boyunca nişanlıma iş beğendiremedim...birinin servisi yok olmaz der...diğerinde erkek çok der...diğeri sanayi olmaz der.. böyle 9 ay süründük kuzum..tabii bende kafasını yedim
ya bir balayı oteli bulamadım yaaa poffff[/QUOTE
biz hillside su ya gidicez cnm sen de bi incele bak istersen begenirsin bence
canım günlük 260 tl diyo yaaa bana göre çok maalesef teşekkür ederim
selam kızlaaarrr...ohh yine muhabbet ediyosunuz.hepimizin kandili mübarek olsun.rabbim yuvamızdan huzuru sağlığı mutluluğu ve bol parayı eksik etmesin.bu arada biz hicbir beyaz esya ya da mobilya almadık.benm kücük ev aletlerim mutfak icin hepsi var sadece sac kurutma mak. ve elektrik süp. alıcaz.nikah iş. tamam,kır düğünü yapıcaz orayı da ayarladık,balayı tamam baska bi şey de yok.ha bide kına gecesi elbisemi aldım ayakkabımla ama bindallı almadım kararsızım:26:
seninkide bayağı kıskançmış yawwww
canım günlük 260 tl diyo yaaa bana göre çok maalesef teşekkür ederim
Aslında hiç kıskanç değildir.... dilediğim gibi gezerim, giyinirim..arkadaşlarıma karışmaz...ama işte iş konusunda iyi olsun istedi...günün çoğu orada geçecek huzursuz olursan aklım sende kalır dedi..iyikide öle yapmışısız kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?