eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Son düzenleme:

canlarım bende çalışıcam çıkıp evde oturmucam iş değiştiircem ama madem çıkıcam düğünden sonra belki tazminatta alırım die öyle dedim

Booking.com: Hotel Bitez Paloma Apart, Bitez, Turkey. Book your hotel now!

ben ufak bi fiyat aldım tıkla.bbir haftalık fiyat bu wallaha biz ekimde de gittik oraya izmir sel yağmurken ben oarada güneslendim
teşekkür ederim canım uğraştırdımseni
canlarım bende çalışıcam çıkıp evde oturmucam iş değiştiircem ama madem çıkıcam düğünden sonra belki tazminatta alırım die öyle dedim

hmm madem iş değiştiriceksin ilk evlendiğin zaman en önemli evlilik durumundan işten çıkıp tazminat alabilirsin ama iş bul bu arada ki sıkıntı çekme sonra canım

herkes eylülde tatil için antalya sıcak güzel olur dıye söyledı bende kemerde tuttum balayı ıcın royal palm rizort:)

aminnnnnnnn Allah bize hayırlı mutlu güzel yuvalar nasip etsin inşşşş...
Kandiliniz mübarek olsun eylül gelinleriiiiiiii

Günaydın eylül gelincikleri...Hayırlı kandiller herkeseee

iyi kandiller herkese

sooonnnn 107 gün...geçmiyor zaman durdu sanki

geçecek inşallah kuzum

hahaha valla kuzum ya beklemesi sinir bozucu...zaman durdu akmıyor yahuuu...stres desen mahvetti beni...artık olsa bitse yaniii...

canım aynı şeyi nişanlımla bende diyoruz artık zaman cidden geçmiyo hala 4 ay var yaaa bizde diyoruz artık olsa bitsede akşam evimize gitsek birlikte olsak off off olucak ama olucak

kızlar selam. herkese hayırlı kandiller. aramıza yeni katılan kızlar var hoş geldiniz. bende harıl harıl balayı için otel arıyorum. bende Antalya'dan bakııyorum. tüm KK 9 Eylül gelinleri Antalya'da toplanıcaz galiba :) çeyiz işlerini bende askıya aldım. bu h.sonu gelinlik bakıcam inşallah :)))

bak bakalım kuzucum....alırsanda p.tesi hemen foto bekliyoruz senden

ya otel bulursan bizimle paylaş canım olurmu ben çok kararsızımmm

kızlar ya dans sarkınızı seçtiniz mi?bi de istanbulda olanlar hangi fotografcıyı öneriolar?bu aralar buna yogunlaşmam lzm bnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…