nursimlacım bi dakka ben anlamadım. transferden sonraki 7.günden mi bahsediyorsun? peki dondurulmuşlar bitti mi? canım hayırlısı diycez. isyan etmeyeğiz. şimdi hüzünle bir süre pes ettiğini söylüyorsun. ama 1 hafta sonra yine umutla dolacak için. pes etmiycez nursimla. tamam mı canım benim? toparlanmaya çalış. ben de bugüne kadar hep ağladım, bi faydasını görmedim.
selam arkadaşlar ben aranıza gecen hafta katıldım. bu gün transferimin 7. günü. haftaya salı yani 18 eylül de kan tahliline gideceğim. fakat vajinadan kullandıgım crınone jel den dolayı rahim ağzında posa gibi katı bi madde birikiyor. bu normal mi kafama takılıyor. bilen varsa lütfen yardımcı olun :)
arkadasım evet transferden sonraki 7.günümdü dün ve kanamam oldu. 2 gündür günde 1 kez aldım progestanı , günde 3 kez almam gerekirken. onunda olumsuz bir etkisi oldumu diye sucluyorum kendimi ama hersey nasip tabi.
benim ilk tüp bebek sürecimde vucudum su topladı ilaçlar iğneler yan tesir yaptı yoğun bakımda vs.yattım ben. alttan mudahale ile su cekildi tüp bebek riske girdi yani sonrada kanamam oldu eve gelince. bu sefer donmuşlarla diye cesaretimi topladım yaptırdım tekrar ama iğneler bana yan etki yapıyorlar, ben calışıyorum zaten ve tüp bebek sürecinde ilk günden anormal şişmelerim oldu, doktorların dozu iyi ayarlaması gerekiyor bu nedenle tekrar cesaret edemiyorum arkadasım.
maddi manevi yazı beklemem gerekiyor. öğretmen olduğum için yazın calışmıyorum.
cok cok tesekkür ediyorum canım yanıtın için.
evet şimdi hatırladım yazdıklarını, daha önce yaşadıklarını...haklısın tabi bir yandan da hayat devam ediyor, sorumluluklar var falan. bu gibi durumlarda nasıl avunuyoruz biliyorsun, belki olsaydı düşecekti veya sağlıklı olamayacaktı. öyle olmasındansa biraz daha sabretmek daha iyidir. bazen çok baş ağrıtıyor bu teselliler biliyorum ama elden de başka türlüsü gelmiyor ki avunmak için. daha güçlü olmamızı istiyor belki Allahım. daha güçlü daha sabırlı. çocuk yetiştirmek bunları gerektiriyor çünkü. İnşallah bundan sonrakinde herşey yolunda gider senin için. ama doktorundan da şüphe ettim ben, tedaviye yeterince hakim bir doktor mu seninki? araştırdın mı? bu anlattıkların daha önce duyduğum şeyler değil çünkü.
rica ederim şekerim.
missangel da bugün doktora gidecekti. aslında merve, demet ve guzelolacakın da test tarihi bellidir. transferleri oldu. söylesenize tabloya ekliyim kırmızı kırmızı test tarihi diye :)
selam tubişim...doğru söylüyosun yazdım cevaplara bakmaya unuttum. :)) herşey yolunda giderse salı günü regl olucam. çarşamba doktora gidip ilk iğnemi vurulucam tatlım. sen napıyosun? oğluşun nasıl?
Aman güzelim kırmızı dışında her renkle yazabilirsin kırmızı b,zde uğursuz renk biliyosun şu durumda.başka renk kullan şekerim
transferi olan kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepiniz wcye rahat mı gidionuz kabız olmamak için çabalamaktan korkmaktan yoruldummmm
neler yapıonuz wc olayına:))
ohh süpper iğneyi vurulduktan ne kadar sonra toplama yapıcaklar ???
bende iyiyim cnm Allaha şükür herşey yolunda oğluşumda iyi büyüyo arada tepikliyo tabi keyfi gelirse :)) Allahım sanada en kısa zamanda bu duyguları yaşamayı nasip etsin inşallahhh
hiç öyle düşünmemiştim. ne renk yapayım sen söyle madem
valla oraları hiç kurcalamıyorum tuğbacım. hayırlısıyla önce bi başlayayım da transferi falan filan adım adım gelişmeleri haber veririm zaten. oğluşunun tepiklerini yerim ben. serseri birşey galiba :) inşallah tuğbacım tüm isteyenlere inşallah Allahım nasip etsin.
mrb kızlar bugn 10.günüm dünki idrar testinden snra bugn kanda baktırmaya karar verdm inşallah pozitifi görürüm dua edin bana ne olur
ya valla yeterrrr. günü neyse bekle şunu. kendini de bizi de bebişlerini de sıkıntıya sokma canıııım. bi dur artııık. ay bağlıycak kızı haaa.
bu arada turuncu yaptım test tarihlerini, hayatımıza güneş gibi doğsunlar diye :)
iyi yapmışsın cnm.ya varsa eğer gebeli çıkar zaten...değer düşükte olsa anlatmıştım ya sırf c.tesi onlarla arkadaşlarla gitmemek için baktırmak istiyorum
merhaba cnm.tedavin hayırlı olsun.bende dün ilk iğnemi yaptım.ama öle birşey olmadı.senin olduysa denk gelmiştir belki.nerden başladın tedavine
şişli memorial ,
bugün iyiyim umarım sorun olmaz.
kizlar merhaba bende surekli sizin yorumlarinizi okuyorum tecrube edinmeye calisiyorum
benimde KASIM ayinda ilk tup bebek denemesi olacak
ASILAMA icin yeterli sperm olmadigi icin direk tup dedi doktorlar...
cok heyecanliyim sizler gibi igneleri butun asamalari merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?