ya bacım saçmalama yaaaaa.
değerin 959 mu benmi yanlış okudum .
eğer değerin 959 ise gebeliğin çoğul gebelik bile olablilir.
beta hcg testinde 10 un üzeri bi rakam çıkarsa hamilesin demektir buu.
BENDE skala 1-5 diye biliyorum..yani benim yaptırdığım testin skalası o en azından..bilmiyorum ondalik sistem felanmı..anlamadım doktorun söylediğini..ama değer çok yakın bencede...
benim ilk gebelikte 418 çıkmıştı değer ve hamileydim.hatta bana 500 üzeri ikiz demişlerdi bende anlamadım
kızlar umudunuz olan ben size kötü haberlerle geldi...bugn 10.günüm ve biliyorum ki olsaydı çıkardı eşim yanıma bile uğramadı gözyaşımı bile silmedi çok yalnz ve çaresizim hayat durdu sanki benim için...normal bhcg değeri 1000 we üzeri benim 959 çıktı doktor 3 gn sonra bi dha tekrarlayın dedi ne var ne de yok diyebilirz dedi.ama yok eminim olsaydı çok az olsun yüksek çıkardı...kendimi toparlayana kdr giremeyebilirim hepiniz hakkınızı helal edin bna çok destek oldunuz...ama ben sizin layıkınız olmadım...3 transfer olmasına rağmen olmadı sayı bölünmeleri durumları hiç önemli değil önemli olan ilahi adalet...rabbime emanetsinz..rabbim bana anneliği yine çok gördü....
hayirli olsun canim,Rabbim gonlune gore versin,hepiniz dualarimdasinizkızlarrr ben de bu gün ilk iğnemi vuruldum...
hadi hayırlısı bakalım...
lütfen dua edin benim içinnn...
yeşim az kaldı gelicem yanına senin saçlarını çekicem :)
959 değer hamilesin demek 3üz olmazda iki olur 1 olur neden bukadar takıldın bu değere 5ten yüksek olması gerek ki 4 haftalık gebesin tahminimce ve değerin çok yüksek ve çok güzel 2 gün daha bekle bakalım kaç çıkacak ve kaç kat artacak kız ben mahvoldum burda yaaaa sen üzüyon kendini
bende yeni geldim bu arada iğneye yarın başlıyorum pzt tekrar gidicem muayeneye haftaya opu var kısmetse dur bakam ben napacam
hadi bakalim hayirli olsun insaAllah,Rabbim gonlune gore versin canim
ben 0.100 diye biliyorum negatif çıkan değeri ama o direk 959 yazmış ve doktor ne var ne yok derim demiş 0.959 olsaydı 5ten küçük kesin yok derdi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?