eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ah yeşim ah, gittin de mi yine teste. adam sana 15 eylül demiş, bugün ayın 10'u. şimdi sakın gelip de bana negatif çıktı diye sızlanma ha. ayın 15'ine kadar dinlemem ben seni. transferini de kendin yapsaydın hali hazırda. niye doktora gittin ki onun için? doktor bilmio zaten :))

selam kızlar ben geldim çok şükür atlattım opuyu ama çok ağrım var özellikle kasıklarımda

transferi olan kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepiniz wcye rahat mı gidionuz kabız olmamak için çabalamaktan korkmaktan yoruldummmm
neler yapıonuz wc olayına:))

malesef hayir guzelim yaa kabizlik zaten vardi simdide var ne yapacagimi bilmiyorum bende care aramaktan bulmaktan ve yapmaktanda biktim hayirlisiyla su gunler bi gecseydi

canim cok gecmis olsun elbette vardir bundada bir hayir pes etme isyan etme rabbine sigin o herzaman yaninda insallah en kisa surede toparlarsin kendini..tedavini en dogru sekilde yapabilecek bir doktor bulabilirsin umarim allah yardimcin olsun

selam tatlim benimde 18 eylul test gunum hayirli sonuc alicaz insallah evet bende crinone jel kullaniyorum oyle oluyor bazen ben 10 dk yatiyordum once ama doktorum bana 2 dakika yat 10 dk dolas dedi surunce bende oyle yapiyorum fazla sorun olmuyor artik

canım ben cok sık giremıyoru. gırdıkca cok heyecanlanıyorum adet tarıhıme tam bır hafta var ınsaalah oyle olunca senı gözdne kacırdım ne yaptın cnm nasıl ldun

kızlar umudunuz olan ben size kötü haberlerle geldi...bugn 10.günüm ve biliyorum ki olsaydı çıkardı eşim yanıma bile uğramadı gözyaşımı bile silmedi çok yalnz ve çaresizim hayat durdu sanki benim için...normal bhcg değeri 1000 we üzeri benim 959 çıktı doktor 3 gn sonra bi dha tekrarlayın dedi ne var ne de yok diyebilirz dedi.ama yok eminim olsaydı çok az olsun yüksek çıkardı...kendimi toparlayana kdr giremeyebilirim hepiniz hakkınızı helal edin bna çok destek oldunuz...ama ben sizin layıkınız olmadım...3 transfer olmasına rağmen olmadı sayı bölünmeleri durumları hiç önemli değil önemli olan ilahi adalet...rabbime emanetsinz.. rabbim bana anneliği yine çok gördü....

allahtan ümit kesilmezmiş bende dua ederim hayırlısı

canım benim daha hiç bir şey net değil, neden bu kadar üzülüyorsun anlamadım, daha net değil demişler çünkü çok erken yaptırmışsın testi...
Ayrıca sen sürekli kendini hırpalıyorsun, mutlu ve umutlu olmaya çalışmalısın bence...
şu an ağlamak yerine gül ve bir ihtimal var de, belki de hamilesin, bir ihtimali olmayanlara ayıp bu yaptığın...
Güçlü olmalısın, olmalıyız...

öyle deme canım benim,niye çok görsün..hiç birşey ona çok değilki çok görsün..değerin çok yakın baksana..doktoru dinle üç gün sonra bir daha git..Allahtan ümit kesilmez..senin vaktine daha var..herkesinki aynı olacak diye bişey yok..

ya bacım saçmalama yaaaaa.
değerin 959 mu benmi yanlış okudum .
eğer değerin 959 ise gebeliğin çoğul gebelik bile olablilir.
beta hcg testinde 10 un üzeri bi rakam çıkarsa hamilesin demektir buu.

ya bacım saçmalama yaaaaa.
değerin 959 mu benmi yanlış okudum .
eğer değerin 959 ise gebeliğin çoğul gebelik bile olablilir.
beta hcg testinde 10 un üzeri bi rakam çıkarsa hamilesin demektir buu.

Rabbim herkesin yüzünü güldürsün..Kimseye imrendirmesin..Bekarken hep dua ederdimm..Korktuğumla imtihan oluyorum..Bunada şükür..Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın..1 yıldır takip ediyorum forumu, yeni yeni yazmaya başladım..Her girdiğimde ağlıyorum..

Rabbim herkesin yüzünü güldürsün..Kimseye imrendirmesin..Bekarken hep dua ederdimm..Korktuğumla imtihan oluyorum..Bunada şükür..Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın..1 yıldır takip ediyorum forumu, yeni yeni yazmaya başladım..Her girdiğimde ağlıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…