oku şekerim, umarım sana faydalı olabiliyoruzdur. hoş, ben daha başlamadım, senle aynı durumdayım şu anda. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
transferi olan kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepiniz wcye rahat mı gidionuz kabız olmamak için çabalamaktan korkmaktan yoruldummmm
neler yapıonuz wc olayına:))
arkadaşlar dün kaşm 7.günümdü ve diğer tüp bebekte olduğu gibi 7.günümde erken adet oldum .
bu süreçte donmuşlarla denediğim için zaten adet dönemimde baslamış sadece 1 hafta ilaç kullanmıştım. bu 2.haftamdı yani 2 hafta tam dolmadan adetim geldi. sabaha kadar ağladım yarın tert yapacaktım çünkü.
hersey nasip. dualarınızda unutmayın olur mu?
seneye yaza kadar bir daha deneme yapmayı düşünmüyorum çünkü bedenen çok yıprandım.
selam arkadaşlar ben aranıza gecen hafta katıldım. bu gün transferimin 7. günü. haftaya salı yani 18 eylül de kan tahliline gideceğim. fakat vajinadan kullandıgım crınone jel den dolayı rahim ağzında posa gibi katı bi madde birikiyor. bu normal mi kafama takılıyor. bilen varsa lütfen yardımcı olun :)
selam kızlar ben geldim çok şükür atlattım opuyu ama çok ağrım var özellikle kasıklarımda
kızlar umudunuz olan ben size kötü haberlerle geldi...bugn 10.günüm ve biliyorum ki olsaydı çıkardı eşim yanıma bile uğramadı gözyaşımı bile silmedi çok yalnz ve çaresizim hayat durdu sanki benim için...normal bhcg değeri 1000 we üzeri benim 959 çıktı doktor 3 gn sonra bi dha tekrarlayın dedi ne var ne de yok diyebilirz dedi.ama yok eminim olsaydı çok az olsun yüksek çıkardı...kendimi toparlayana kdr giremeyebilirim hepiniz hakkınızı helal edin bna çok destek oldunuz...ama ben sizin layıkınız olmadım...3 transfer olmasına rağmen olmadı sayı bölünmeleri durumları hiç önemli değil önemli olan ilahi adalet...rabbime emanetsinz..rabbim bana anneliği yine çok gördü....
kızlar umudunuz olan ben size kötü haberlerle geldi...bugn 10.günüm ve biliyorum ki olsaydı çıkardı eşim yanıma bile uğramadı gözyaşımı bile silmedi çok yalnz ve çaresizim hayat durdu sanki benim için...normal bhcg değeri 1000 we üzeri benim 959 çıktı doktor 3 gn sonra bi dha tekrarlayın dedi ne var ne de yok diyebilirz dedi.ama yok eminim olsaydı çok az olsun yüksek çıkardı...kendimi toparlayana kdr giremeyebilirim hepiniz hakkınızı helal edin bna çok destek oldunuz...ama ben sizin layıkınız olmadım...3 transfer olmasına rağmen olmadı sayı bölünmeleri durumları hiç önemli değil önemli olan ilahi adalet...rabbime emanetsinz..rabbim bana anneliği yine çok gördü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?