eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

gunaydin kizlar,bugun 5 gun igneden sora ilk yumurta kontrolum vardi,sinirden ölüyorum bu kadar sanssizlik olurmu diyorum artik!
bi aptal hemsire kontrolu yapti,oncelikle yumurtaligimi bulamadi,mahvetti beni içimi kurcalaya kurcalaya,çildirdim ustune ustuk birde fransizca bilmiyorum sadece ingilizce anliyo,bende inglizceden anlamiyorum fazla,delirdim yaaa

hem isini yapamiyo hemde bana relax relax sinir yumurtalarin için iyi degil diyo,ben gayet relax gemistim geri zekali sen içimi mahvettin yumurtaligimi bile bulamiyosun,kalktim gidicem,rica falan tekrar oturdum malum sonuçta gitsem benim tedavi yarim kalcak onun beceriksizligi yuzunden,neyse 10 dakika sora yumurtaligi buldu,ve 4 tane yumurta gelismis,ne desin sorada ooo very very very smallllll
çok çok çok kuçukmus,yaaa delircem butun manyaklar beni buluyo yapcak bisey yok

karnimin sizisiyla oturuyorum simdi evde morel sifir gozlerim dolup dolup duruyo,guçlu olmaktanda yoruldum,bu 5 inci tedavim,Rabbim buyuk,çok zor dayanamiyorum artik dosyalari ilaçlari çöpe atasim var bu derece sinirlerim bozuldu

canim uzme kendini çok guzel teknikler var iyi spermi bulmak için gerekirse imsi yaparsiniz,hiç kafani takma inaniyorum hersey guzel oluck tedavinde Allahin izniyle

annelerin en guzeli nasilmis bakim bugun:)

biricik canım çok geçmiş olsun Rabbim herşeyin hayırlısıyla bizi karşılaştırsın

annelerin en guzeli nasilmis bakim bugun:)

canım benim nasıl olalım iyiyiz işte beyaz bir sayfada yüzümü aydınlatacak pozitif yazısını görmek için gün dolduruyom işte rabbimin kapısındayım o ol dedinmni herşey olur bizede en güzelinden hayırlı evlatlar verecek buna inanıyorum

selam bircik, sen neredeydin ki? söyledin herhalde daha önce ama ben kaçırdım. bir de anlamadığım birşey var, yumurtalarını niye hemşire kontrol ediyor da doktorun kendisi etmiyor? bir gün birinden dayak yerse aklı başına gelir. zaten yeterince geriliyoruz bütün bunlar olurken, tersoya denk gelirse yer dayağı :) iğnelerin 5 gün olduysa daha yumurtaların gelişmesi için de vakit var de mi? 10 gün falan sürüyo diye biliyorum iğneler. inşallah bu defa yüzün güler arkadaşım, inşallahh.

canim uzme kendini çok guzel teknikler var iyi spermi bulmak için gerekirse imsi yaparsiniz,hiç kafani takma inaniyorum hersey guzel oluck tedavinde Allahin izniyle

teşekkür ederim desteğine bircikcim. ben de öyle umut ediyorum. bıkmadan yürümek lazım bu yolda, bıkmadan, isyan etmeden, yorulmadan, sabırla. bu sınav bize verildiğine göre elbet vardır bir nedeni. annem dün diyordu ki, mutlaka Allah daha kötü birşey olmasından koruyordur size bunu yaşatırken. Allahıma çok şükür, insanlar ne sağlık sorunlarıyla uğraşıyorlar. dün test sonucunu beklerken onu düşündüm. nolcak ki dedim, Allah çaresiz dert vermesin. biz elimizden geleni yapıyoruz, gerisi Allahın taktirine kalıyor.

kızlar merhaba saat 2de bebişlerimi almaya gidicem dualarınızı eksik etmeyin rabbim herkezin kucağını doldursun inşallah

Allah razi olsun canim benim,ben belçikada kaliyorum hasteneyi degistirmistim 5 inci tedavi için,eski hastanede doktor yapiyordu burda doktor falan goremedim,kadin fransizca anlamiyoki,nasil olsa telefon edicekler bilgi vermek için haber bekliyorum o zaman ben onlara biliyorum diyecegimi,paralari takir takir almayi biliyolar ama dimi
Annen çok hakli canim her ser gordugumuzde mutlak bi hayir vardir bunu biz bilemiyoruz ama Rabbimiz biliyo
dunde ilk defa psikologa gittim belki iyi gelirde daha sakin olurum diye,bakalim çarsamba yine randevu verdi

senin meselene gelince ben doktorumla ilk konustugumda erkente olunca sorun çok daha guzel sonuçlar aliniyormus,ama maalesef tabi sorunu olmayan bayan es igne vesaire olayini yasiyo,bayanlarda olunca daha kompleks oluyo demisti bana,sen gonlunu ferah tut,sizin gibi problemi olanlar çok basarili tedavi geçiriyorlar Allahin izniyle,yeterki Rabbim kun feyekun desin(ol desin)

ben depsikoloğa gidiyorum. 4. seanstan sonra epeyce etkisini görmeye başladığımı söyleyebilirim. ilk başladığım zamana göre çok daha güçlü duyuyorum ve hissediyorum. çok iyi etmişin. imkanı olan herkesin gitmesini öneriyorum ben.

canim ben çok tuttugunu koparan bi insandim ama 4 tedaviden sora bana bi haller oldu,dolmusum artik galiba,vucudum,beynim yorulmus galiba,insaAllah banada iyi gelir
üstelik çalisiyorum is saatlerim falan devamli degisiyor,hastane falan agir gelmeye basladi,Allah hepimizin yardimcisi olsun,emeklerimizin karsiligini tez zamanda hayirlisiyla versin insaAllah

benim bir doğal gebeliğim oldu,sonra kalbi durunca kğrtajla aldılar. ondan sonra ben bayağa bir süre deli olarak gezdim. delirdim yani gerçekten. hamile kadın görmeye bile tahammül edemiyodum. hala hamilelerden çok hoşlanmıyorum o ayrı :) töbe ya rabbim. sen bana göre çok güçlüsün demek ki. yılmadan yoluna devam ediyorsun ve ben inanıyorum Allah bu sabrın karşılığını verecek sana.

merhaba yasev, dün benim de kontrolum vardı. dr 225 unıte gonal f devam dedı.dun catlamayı onleyıcı ıgneye baslattı. sabahları catlamayı onleyıcı ogne oluyorum aksamları gonal f. pazartesı tekrar kontrole gel dedı.benım opu muhtemelen carsamba gunu olacakmış. sonra da beklemeye gecicez nasıp olusa.

bıze perhız konusunda bırsey soylemedıler. sonucta tup bebekte sayıdan cok kalıte onemlı. doktorsıtesı.comda Dr.Abdullah Arman Ozdemir'in bir yazısı var. sık sık bosalma sperm kalıtesını arttırır isimli makalesı var. o makaleyı okumanı tavsıye ederım.

ben de senın gelişmelerını merakla beklıyorum. ınsaallah ıyı sonuclar alırız. sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…