eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

sırf yeşim için girdim nete dar zamanda ama henüz gelmemiş ... ben meraktan çatladım valla....neyse geç olsunda sonuç poztif olsun yeterki ....hadi hayırlı habelrerini bekliyoruz hepberaber

ben umutsuzluğa kapılmaya başladım. olumlu olsa hemen gelip müjdelerdi diye düşünüyorum. yok oldu ortadan.

Ben çookk uzun zamandır giremedim topiğe.Hamileliğin ilk zamanları biraz sıkıntılı geçti.Ama sonuna doğru yaşlaştığımı hissediyorum yakında geçecek inşallah. Bu arada sayfalara şöyle bir göz attım tedaviler başlamış hatta sonuç bekleyenler var.Allahım hepinizin yardımcısı olsun, yüzünüzü güldürsün.İnşallah hepiniz pozitif sonuçlar alın.Listede beni yalnız bırakmayın:))

selam kızlar ben geldim bebislerimi aldım da geldim eşim izin vermiyor nete girmeme benden tlf dan girip sizi haberdar etmek istedim Rabbim hepinize yaşatsin bugünü hepinizi çok seviyorum Allah a emanet olun

canım artık bir annesin dikkat et kendine bebişlerin de annelerine sıkı sıkı tutunsunlar inşallah...
gamzecim yumurtalarımda bi sorun olmamasına ragmen seninki gibi oldu küçük kalmışlar tedavimi iki gün daha uzattı doktor... çok üzüldüm((((((pazartesi tekrar gitcem bakalım...neyse bu arada bişi sorcam benim yumurtalıklarımda hiç agrı yok neden acaba kafama takılıyo yini mi büyümediler acaba????sende agrı olmuş muydu büyürken???birde iki gündür su gibi az akıntı geliyodu bugün sarı renk gelmiş normal mi ki?canım ALLAH KUCAGINI DOLDURSUN İNŞALLAHH....

ne şanslısın tatlım ya allah bebeğini sana bağışlasın kısmet olursa yanlız kalmıcaksın inş.. listemizde

kızlar bebişimi aldım geldim.test tarihim 26 eylül, Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah. bu arada transfer işlemi ağrısız ve çok kolay geçti Allahın izniyle..

canıım hoşgeldiin, ne iyi ettin de geldin...hamileliğin iyi gitmesine çok sevindim. ara ara uğra da şans getir bize. biz de çok istiyoruz seni yalnız bırakmamayı :)

aaah ah bu ağrılar olsa kabahat olmasa kabahat :))

kızlar bebişimi aldım geldim.test tarihim 26 eylül, Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah. bu arada transfer işlemi ağrısız ve çok kolay geçti Allahın izniyle..

hoşgeldiiin. inşallah bebişin seni hiiiç bırakmıycak artık. hayırlı olsun canım.

mrb kızlar ben geldm çok kötüyüm sonucum 11 de elimdeydi hemşire gülerek doktorun yanına götürmüş eşimi eşimde pozitif sanmış ssonucu ben hastanenin dışına attım kendimi meğer negatifmiş doktor kanaması 3 gn içinde gelmezse gerri gelin demiş ewe geldm kanamam gelmiş.demiştim ya arkadaşlarla gtcez diye tok açın halinden anlarmı çocuğu var nasılsa beni anlarlarmı kmse umursamadı aksine kadın bizi alışverişe çıkardı bi mağzadan 2 saatte çıktı kendimi sıkmaktan ağlamamak için içime atmaktan tansiyonum yükselmiş bayılmışım çok kötü bigün geçirdim benim yaşadığım duyguları siz yaşamayın..eşime ewe gelince dedim hakkını helal et ben senin emeklerine karşılık veremedim seni evlat sahibi edemedim diye..eşim sen üzülme yeter helal olsun dedi.kendinzde asla belirti aramayın bende gebelik belirtileri hep vardı kanamam başlayana kdr akıntım oluyordu tek umudum oydu ama meğer herşey ilaçlardanmış.asla umutlanmayın yıkılmak çok zor...anladım ki 3 kg lık canlıyı rabbimin elinden zorla alamıyoruz o bizze layık görürse ancaak anne baba oluyoruz.kendinize iyi bakın ben çok perişan çaresiz ve bitkinm....

tamam, şimdi üzülmek için bir sebebin var, ancak kısa bir süre için! isyan etmeyeceğiz, sabırlı olacağız. ben daha tedavime başlamadan hem bir yandan kendime umutlanmayı öğretiyorum, hem de pes etmemeyi. en kısa zamanda toparlanıp yeniden yola çık yeşimim. planın ne şimdi? doktorunuzla görüştünüz mü? bunu söylemek dile kolay biliyorum ama ben de sürekli kendimi bu şekilde telkin ediyorum yeşim, bu durum dünyanın sonu değil. hem yaşınız da genç. unutma bunu, aklından hiç çıkarma. mucizen bir gün sana gelecek. şimdi gelmediyse mutlaka geçerli bir nedeni vardır. seviyoruz seni...hiçbirşey bitmiş değil canım. üzgünüm ben de, ama yıkılmamalısın.

Off çok zor biliyorum.Aynı yollardan geçmiş, aynı acıyı hissetmiş birisi olarak seni çok iyi anlıyorum.Söylenecek hiçbir şey teselli vermeyecek biliyorum o yüzden Allahtan sabır diliyorum senin için.Bir kaç gün sonra iyi hissetmeye başlayacak yeni umutlarla yoluna daha güçlü devam edeceksin inanıyorum.Ve Allah sanada tattıracak bu güzel duyguyu.Ama vakti varmış daha, bu ay hayırlı değilmiş sizin için.Tekrar sabırlar dilerim.

yeşim çoook üzüldüm okurken kendimi ağlamaktan geri alamadım sabırlı ol bu günler de geçecek ve kucağına inşaallah bebeğini alacaksın unutma bu bizim sınavımız ve sınavı acıyı ilk tattığımız anda verdiğimiz cevapla kazanıyoruz demek ki hayırlısı böyleymiş bol bol dua et üzülme Rabbim bazı kullarının kendine dua ederek isteyerek yakınlaşmasını severmiş sen de onlardansın istemeye devam et hayırlı bir şekilde bir gün olacak inşaallah

yesim canim inan ne diyecegimi bilemiyorum cok uzgunum sabahtan beri haberini bekliyordum..acini anliyorum ama hersey bitmis degil bizler neyle karsilasacagiz bilmiyoruz acini yasarsin tabi ama toparlanacaksin guclu olacaksin rabbim senin icin hayirli zamanda verecek insallah...allah sabrini veriyor isyan etme sakin unutma bizler sinavdayiz sabirla allaha siginirsak rabbim mukafatlandiracak..sabret kendinide esinide hirpalama senin elinde olan bisey yok oyle dusunme

Canım çok üzüldüm valla senin haberini bekliyorduk burada
Ama Allah ol derse olur ancak bizim istememizle olmuyorki
Hayır çok şükür çaresiz değiliz Sen Allah'ü tealaya güven ona sığın
Rabbim sağlık verdiği müddetçe önümüzde nice seneler var
Sabır sadece biraz daha sabır
Rabbim bu imtihanda kaybedenlerden eylemesin bizi

arkadaslar yardim edin transferden sonra kabizlik olustu normaldede olurdu ama simdi asiri derecede sikinti cekiyorum 8 gundur bir kere yapabildim oda azicikti ne yapacagimi bilmiyorum cok rahatsizim bildiginiz onereceginiz birsey varmi acillll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…