zaten tüp bebek kararı vermiştim diye ilk anki kadar vurmuyor tabi. senin de tedavin şimdiden hayırlı olsun tatlım. herşey yolund gitsin inşallah.
yazdım şekerim. bi de tersini deniyim yarın hiç test yaptırma dedim ama gerilerde kaldı, gözünden kaçmıştır. aslında ben de sana sitem etmeye hazırlanıyordum. bugün de benim desteğe ihtiyacım var ama sen yoksun diye. aaah ah. :)
zaten tüp bebek kararı vermiştim diye ilk anki kadar vurmuyor tabi. senin de tedavin şimdiden hayırlı olsun tatlım. herşey yolund gitsin inşallah.
yazdım şekerim. bi de tersini deniyim yarın hiç test yaptırma dedim ama gerilerde kaldı, gözünden kaçmıştır. aslında ben de sana sitem etmeye hazırlanıyordum. bugün de benim desteğe ihtiyacım var ama sen yoksun diye. aaah ah. :)
yeşim yarın güzel haberi getireceksin ve coşacak burası
cnm ben senin test yaptırma dediğine cvp yazdım topikte herkes okudu sen mi okumadın gııııı (afyonlular gibi konuştum bak) cnm sperm illaki ne kdr çok olursa o kdr seçenek iyi illaki ama bnm tedavimi yapan doktor bi hastasına telde dediki ya 15 / 20 tane sağlıklı spermin olsun yeter dedi adama....kafana takma güzelim allah herşeyin yolunu açıyo bu tedavinin en başında hep aksilik çıkıyo herkesde emin ol ama inşallah sonumuz güzel olsun
biliyorum biliyorum, kapris yapıyorum işte, ilgi istiyorum alla alla :))) inşallah ya , her aşaması ayrı bi heyecan bu işin. yarın gelir gelmez bize haber ver tamam mı?
canım benim senin kaprisini yesinlerelbette yazarım canım benim siz benim ailemden farksızsınız ama siz yine de negatife alışmış olarak bekleyin kadersizim ben
ne kadar ısrar etsen de sonuç gelene kadar negatif ihtimaline alışamam. boş yere niye üzülelim deli misin yaa :)) sen negatif olursa çok üzülmeyesin diye kendini telkin etmeye çalışıyorsun seni çok iyi anlıyorum ama. ağlayarak falan çok üzdün kendini.
iyi geceler kızlar nasılsınız sayfaları okuya okuya geldim yeşim yarın test yaptırmaya karar verdiğin için inan çok mutlu oldum mirage canım sende hiç takma benim eşimin sperm sayısı 800 bindi 5 milyonun hiç üstüne çıkmamıştı opudan 1 hafta önce doktor tekrar yaptı 9 milyon çıktı inan Rabbim büyüktür sen sadece tedavine odaklan Allah ın izniyle herşey yolunda gidecek inş.
neyse kızlar bekledim cvp yazarsınız diye ama görmediniz herhalde benim çıkmam lazım yarın 10:30 da transfer var dualarınızı bekliyorum inş.
cnm benim transferin olduğunu bilmiyordum kaç gndr kafam dalgın şimdiden hayırlısı olsun inşallah sonunda yüzün güler...
herkese iyi geceler kızlar...sabah son kez hastane yollarında olucam erken uyanıcam bana dua edin öpüldünüz...
yok yok yoook son kez değil, bayağa sık gidip geliyo olacaksın, gebelik kontrollerin için... :)
kız sen var ya :)) temiz kalpti teyzoş inşallah dediğin gibi oluröpüyorum seni iyi geceler cnm özle beni taaam mııııııııııııııı
ben de öptüm, iyi uykular. yarın güzel bir gün olsun hepimiz için inşallah.
inşallah gamzecim hepimiz içim yolunda gitsin inşallah. yarından itibaren bebeğin seninle olacak ne güzel :) tek embriyo mu konuluyodu sana?
Günaydın kızlar 10:30 ta transferim var. Dualarınızı bekliyorum.
günaydın canım inş allah yardımcın olsun ve 12 gün sonra hamile haberini alırız inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?