• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

yeşim, hayat hala devam ettiğine göre kendini toparlaman lazım. kendin için kocan için bunu yapman lazım. nasıl bir hayal kırıklığı olduğunu çok çok iyi biliyorum. ben de bebeğimin benden alındığı gün öyle hissediyordum. sanki dünyam hiç eski haline dönmeyecek gibi. ama bu sınav bize verildiğine göre Allah bizim çocuk sahibi olabilecek kadar güçlü ve sabırlı olduğumuzu düşünmüyor demek ki. güçlenelim bunu öğrenelim diye oluyordur belki bütün bunlar. depresyon ilacı alırsan nasıl hamile kalacaksın? ya tesadüfen hamile kalırsan? bu imkansız değil biliyorsun hiçbir şartta. o zaman pişman olmaz mısın? nolur bi tanem toparla kendini.

CNM başka türlü kendimi toparlayamıyorum eşim bu sefer bağırıyo ağlaman ne zmn bitcek çözümü varmı diye..gün geçtikçe toparlanmaya çalışsam da çevremdeki arkadaşlardan bilenler gelip sorduğunda teselli ettiklerinde acım tekrar tazeleniyor...hergün meleğime mektup yazıyorum içimi sayfalara döküyorum inşallah benim yaşadığımı siz yaşamazsınız...buarada aşılama sonrası ben de de senin bahsettiğin kistten olmuştu yani yumurtam kistleşmişti ginera die ilaç vermişti doğum kontrol hapı kesin yok ediyor biilgin olsn cnm..geç olsun güç olmasın vardır bunda da bir hayır...
buarada bana cvp yazan kader arkadaşlarım sağolun hepiniz..iyiki varsınz iyi akşamlar..

Mirage79 CANIM aynı şey benimde basıma geldi tam baslaycz kist çıktı test yapıldı zararsizmis doktor stresmi yaptin sen dedi:1:sonra gizli Guatr çıktı bu arada tahliller 2000 TL'ye yaklaştı tedavi dısı tabi.türlü türlü şey çıkıyor yeterli Rabbim ol desin

anam olmuyor olmuyor. yine başlayamadan geldim desem. doktor muayeneye başladı ve dedi ki çok mu stres yaptın sen? hayırdır dedim. yumoşlardan biri almış başını gitmiş. şimdi büyümeleri için iğneyi yaparken önden gider bu, o yüzden başlayamayız, kistleşmiş dedi. doğum kontrol hapı verdi, 3 hafta onu kullanacakmışım. onu kullandıktan 3-4 gün sonra kanaman başlar, yine ikinci gününde gel dedi.

bu arada eşim de tekrar emre beye gitti (üroloğa) benim doktorum öyle söylemişti, sperm testindeki farklar çok fazla diye belki genetik test ister demişti. dediği gibi de oldu. 3 haftada çıkıyomuş onun da sonucu. benim surat düşünce adam dedi ki boşuna asmayın suratınızı, bu işler hadi demekle olmaz, ondan sonra başlarsanız da aksilik olursa tüh bu da varmış keşke baksaydık dersiniz dedi. ben de dedim ki peki aksi birşey çıkarsa testte çözümü var mı? o zaman embriyoya transferden önce genetik test yapılacakmış. zaten benim doktorum mikroenjeksiyon yapılacak bu sayıyla dedi. tek bir spermi seçip direk yumurtaya enjekte edecekler yani.

bir de merkez de değişti. sperm sayısı az ve mikroenjeksiyon yapılacağı için embriyolog kısmı önemli ve amerikan hastanesinin embriyologları bahçecininkinden daha tecrübeliymiş. onun için amerikan hastanesinde olacak herşey.

muayene: 240 tl (hadi benim özel sigortam var bunun bir kısmını geri alabileceğim)
eşimin muayene: 250 tl
eşimin test: 220 tl
eşimin vitamin: 73 tl
benim doğum kontrol hapım: 16 tl

etti mi sana 799 tl. daha da tedaviye başlamadık yani. Allah hepimize kuvvet versin. bu iş nasıl olacak böyle benim aklım almıyor.

benim bu durumu daha önce yaşayan oldu mu aranızda? hakkaten 3 haftaya çözülüyo mu bu iş?

Canım bende aslında geçen ay başlamak istemiştim tedaviye ama kist var diye ginera doğum k. hapı verdi. aynı zamanda folk asitte verdi. sorun kalmadı çok şükür.allah yardımcın olsun ekstra masraf çıkması kötü. inşallah yüzün güler canım bunlara değer inşallah

YS88 kuzum biz imtihandayiz şimdi sabredelim
Sabrın sonu selamettir.biliyorum çok zor
Bizde isteriz elbet test yapıp pozitif görmeyi sorunsuz hamilelik geçirip
Bebeğimizi kucağımıza almayı hesap kitap yapmadan
Ama yok iste.bu dunyanın öbür dunyasida var Rabbim ol derse olur ancak

anam olmuyor olmuyor. yine başlayamadan geldim desem. doktor muayeneye başladı ve dedi ki çok mu stres yaptın sen? hayırdır dedim. yumoşlardan biri almış başını gitmiş. şimdi büyümeleri için iğneyi yaparken önden gider bu, o yüzden başlayamayız, kistleşmiş dedi. doğum kontrol hapı verdi, 3 hafta onu kullanacakmışım. onu kullandıktan 3-4 gün sonra kanaman başlar, yine ikinci gününde gel dedi.

bu arada eşim de tekrar emre beye gitti (üroloğa) benim doktorum öyle söylemişti, sperm testindeki farklar çok fazla diye belki genetik test ister demişti. dediği gibi de oldu. 3 haftada çıkıyomuş onun da sonucu. benim surat düşünce adam dedi ki boşuna asmayın suratınızı, bu işler hadi demekle olmaz, ondan sonra başlarsanız da aksilik olursa tüh bu da varmış keşke baksaydık dersiniz dedi. ben de dedim ki peki aksi birşey çıkarsa testte çözümü var mı? o zaman embriyoya transferden önce genetik test yapılacakmış. zaten benim doktorum mikroenjeksiyon yapılacak bu sayıyla dedi. tek bir spermi seçip direk yumurtaya enjekte edecekler yani.

bir de merkez de değişti. sperm sayısı az ve mikroenjeksiyon yapılacağı için embriyolog kısmı önemli ve amerikan hastanesinin embriyologları bahçecininkinden daha tecrübeliymiş. onun için amerikan hastanesinde olacak herşey.

muayene: 240 tl (hadi benim özel sigortam var bunun bir kısmını geri alabileceğim)
eşimin muayene: 250 tl
eşimin test: 220 tl
eşimin vitamin: 73 tl
benim doğum kontrol hapım: 16 tl

etti mi sana 799 tl. daha da tedaviye başlamadık yani. Allah hepimize kuvvet versin. bu iş nasıl olacak böyle benim aklım almıyor.

benim bu durumu daha önce yaşayan oldu mu aranızda? hakkaten 3 haftaya çözülüyo mu bu iş?

canım benim de bir önceki aydan kalan yumoşlarımçatlamadan kalıp kistleşiyor hatta bi ara 8 cm olmuştu ama bi ay doğumkontrol hapıyla yokoldu onu takma kafana geriye kalan herşey için de vardır bi hayır diye düşün.... allah yardımcımız olsun...

CNM başka türlü kendimi toparlayamıyorum eşim bu sefer bağırıyo ağlaman ne zmn bitcek çözümü varmı diye..gün geçtikçe toparlanmaya çalışsam da çevremdeki arkadaşlardan bilenler gelip sorduğunda teselli ettiklerinde acım tekrar tazeleniyor...hergün meleğime mektup yazıyorum içimi sayfalara döküyorum inşallah benim yaşadığımı siz yaşamazsınız...buarada aşılama sonrası ben de de senin bahsettiğin kistten olmuştu yani yumurtam kistleşmişti ginera die ilaç vermişti doğum kontrol hapı kesin yok ediyor biilgin olsn cnm..geç olsun güç olmasın vardır bunda da bir hayır...
buarada bana cvp yazan kader arkadaşlarım sağolun hepiniz..iyiki varsınz iyi akşamlar..

Merhaba YS88, yazdiklarini okuyunca cok uzuldum, hayirlisi olsun demekten baska birsey yok.... Nacizane diyebilecegim kendini toparlamak icin cok caba sarf etmen, yukarida arkadasin yazdigi gibi oncelikle kendin icin sonra da kocan icin.... Eminim senin kadar o da uzuluyordur ama seni daha uzmemek adina uzuntusunu yasayamiyordur... Birbirinize guc verin, sen ona, o sana.... tekrar guclenip hazir oldugunuzda tekrar deneyeceksinizdir... Hepimiz icin zorlu bir surec, sevinecegiz, uzulecegiz, tekrar sevinip belki tekrar uzulecegiz ama en sonunda eminim hepimiz sevinecegiz, herkesin zamani farkli, sadece sabredip elimizden geleni yapip bekleyecegiz..... bu surecte yasami da kacirmayalim....

Son düzenleme:
yeşim tatlım hırpalama kendini daha fazla haklısın emeklerin için üzülmen çok normal ama unutma eşin hala yanında şükretki eşin yanında onun da üzüldüğüne eminim üzmeyin birbirinizi nolur allah yardımcın olsun dilerim tez zamanda atlatır yeni bebişlerin için gün sayarsın

Mirage79 CANIM aynı şey benimde basıma geldi tam baslaycz kist çıktı test yapıldı zararsizmis doktor stresmi yaptin sen dedi:1:sonra gizli Guatr çıktı bu arada tahliller 2000 TL'ye yaklaştı tedavi dısı tabi.türlü türlü şey çıkıyor yeterli Rabbim ol desin

hayırlı olsun tatlım transferin olmuş

gittim canım e2 bakıldı her zaman oldyğu gibi galiba sonuç biraz düşüktü ki akşam arayıp ilacımın dozunu artırmamı istediler se ne yaptın:16:

mumuşları kontrol etti büyümüşler 13mm olmuşlar peşembe tekrar gitcem ctsi opu olcak inş..

ii canım teşekkür ederim bugün toplama oldu perşembe de transfer olur herhalde allahım nerde varsa isteyen kucağını boş bırakmasın,hamile kalmakta mesele değilde sağlıkla dünyaya getirebilmek asıl önemli olan o yüzden öyle dua ediyorum artık.Vsakti zamanı gelince inşallah olucak hepimizin bu da bir sınav diye düşünüyorum,Allahım beterinden saklasım ın byüyüdüğünü görmeyide nasip etsin.

canım senin kaçıncı denemen? ben topikte çok fazla yazı olduğu için kimsenin ne yaptığını bilmiorum,işim çok youn ancak akşamları bakabiliyorum oda bazen.bu arada bi,r arkadaşımız ağrıları olduğunu yazmış.bende pek bişi yok maşallah doktorlarımızada danışmamız lazım allah korusun.

herşey güzel olur inşaallah çok doğru söylüyorsun sağlıkla dünyaya getirmek mesele gerçekten inşaallah olur bu sayfadaki bütün arkadaşlar hamileliklerimizi bebeğimize neler alacağımızı konuşuruz benim de kasıklarımda batmalar ve ağrılar var ilk denemem bu benim inşaallah olumlu sonuç alırız:39:

bana neden e2 bakılmadı hiç

canım ben her gittiğimde bakıyorlar bilmiyorum sana neden bakılmadı ama opudan önce daha doğrusu çatlatma iğnesine karar vermek için bakılması lazım diye biliyorum benim henüz belli değil tarih ilaç dozum 150 idi 187,5 çıkardılar benim yumoşlar da 11 mm civarındalar henüz çarşamba tekrar gidicem inşaallah...

benim 5.gün bide bugün uçmuşlar resmen yani huhuhuhhhhuhuuuu:)))
belki bakarlar bigün:)))

Back
X