eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ebruuuuuuuuuuuuu canım kalbim pıt pıt atarak uyandım seni meraktan hemen netin başına geçtim nerde yaptırdın da akşam çıkıo kuzum maya 1 saatte veriyodu sonucu. nasıl akşam olcak şimdiiii:)

Yoldayim cepten yaziyorum canim ben de senin gibiyim canim
gecen ay aynen senin yazdiklarin basima geldi dun aksam son dogum
kontrol hapini ictim adet olunca muayeneye gitcem gecen ay kendi
yumurtam alip basini gitmis 9mm olmus diger 5folikul
kucukmus ona yetisemezler ve buyuk olan kucukleri
baskilarmis gelistirmezmis sana da bu soylendigine gore
doktorlarin bir bildigi var demek ben de kendi doktoruma
ibandim en iyi zamani bekliyo fakat ben bu ayi cok stresli
gecirdim simdi yeni muayenede de ayni sey olucak ertelencek
diye korkuyorum sanki yumurtaliklarim sizliyo gene mi
buyudu acaba bi de buna stresliyim son anda para bulucaz
tamamlicaz buna ayri takigim offff.
Canim bu karyotip testleri biz de yaptik spetm cok ax oligo
Ve azolarda yaptiriyorlar merak etme bizimki temiz cikti
insallah sizinki de oyle cikar muayeneden sonra hemen
yazicam sizlere su an yasimiz da dahil olmak uzere senle ayniyiz
benim sadece ek olarak rezervim az biosteron
kullaniyorum.
Asagi bakmaktan fena oldum yoldayim ya gorusuruz yine.

canım hadi hayırlısı şimdi zaman sana hiç geçmez biliyorum ama rahat olmaya çalış, inş pozitif sonucu göreceksin, dualarım seninle..

hayalcim Allah razı olsun, iyi ki yazdın. kimse konuyla ilgili birşey söylemeyince bu karyotip meselesinde iyice panik olmaya başlamıştım. yumurta meselesini hiç kafana takma, dün kızlar da sağolsunlar hepsi yazdı ki hepsinin başından geçmiş ve haplardan sonra düzelmiş. ben şimdi karyotip sonucuna kitlendim. sizde sperm sayısı kaçtı peki?

selam kızlar nasılsınız çok fazla giremiyom sırf ebruli nin sonıcunu öğrenmek için geldim

Canim biz genetik test ve y delesyon testi yaptirdik
ml de 500bin cikti ancak canlilik orani yuzde 23 testin sonucunda
toplam total motil yani hareketli progresif sayi 100 bin ve
ikinci testte 72bin cikti panik ma genetik test aslinda soyle
soylim y delesyonda 3cesit var aza azb azf c bunlarfan
danirim c de delesyon varsa azosperm olanlarfa ameliyatla sperm
bulma sansi yok bixim genetik 46xy cikti yani normal
erkekten 23y kadindan da 23x geliyor ya 47xxy olanlar var
sizde sperm fazla sorun cikacagini sanmiyorum azo degil
siniz 46xy cikarsa genetik de sorun yoktur esim menenjit
ten dolayi boyle doktor yuksek ihtimal bundan dedi 3 haftaya
alirsin sonucunu haberfar et mutlaka grs.

bitti... bi tedavi daha göz yaşıyla noktalandı. canım eşim ibrahimim iyi ki sen yanımdasın. Duasını esirgemeyen arkadaslara teşkkür ederim. umarım güzel haberi ebruli den alırız.

ACIYI HAYATA ÖRTÜ YAPANA ŞÜKÜRLER OLSUN...

kizlaaarrrrr sonucumu ogrendim rabbime sukurler olsunki hamileyim 757.8 cikmis sonucum iki gun sonra yaptirmaya gerek gormedi doktorum insallah darisi sizlere hayirlisiyla kucagimada alirim insallah ilkinden dolayi cok korkuyorum

canim cok uzuldum gecmis olsun cok zor oldugunu biliyorum lutfen tok acin halinden anlarmi diye gecirme icinden seni gercekten anliyorum ve cok uzuldum rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin en kisa zamanda sende bebegine kavusursun insallah senin yasadigin acinin daha buyugunu yasadim yikildim ama yilmadim sende guclu ol pes etme toparlaninca yine denersiniz insallah

ebruuuuuuuuuuuuu canım kalbim pıt pıt atarak uyandım seni meraktan hemen netin başına geçtim nerde yaptırdın da akşam çıkıo kuzum maya 1 saatte veriyodu sonucu. nasıl akşam olcak şimdiiii:)

canim benim sagol dusundugun icin evet ya sinir oldum zaten yeni acilan yer var biliyomusun aksaray tip merkezi orda yaptirdim ilkinde mayada yaptirmistim bir saatte cikmisti evet ama orda turkcana gidiyordum ona guvenim kalmadi artik simdi fatih demirci var tip merkezinde ona gideyim diyorum buna iyi diyorlar insallah oyledir

kizlaaarrrrr sonucumu ogrendim rabbime sukurler olsunki hamileyim 757.8 cikmis sonucum iki gun sonra yaptirmaya gerek gormedi doktorum insallah darisi sizlere hayirlisiyla kucagimada alirim insallah ilkinden dolayi cok korkuyorum

canımm hayırlı uğurlu olsun, allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş. değerin çok iyi çıkmış çoğul gebelik olma ihtimali var mı acaba??? benim ilk testimde 214 gibi bi rakam çıkmıştı. ohh ya sonunda iyi bir haber, allah bize de bu mutlu anı yaşatma fırsatı versin inş.. süper yaaa çokkkk sevindim..

ayyyyyyyyyyyyyy masallahh maşallaahhh:):):):):)tebrık edıyorum canımcım Allahım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.):) bence kesın ikizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:):)kc embrıyo konmustu bılmıyorum ama bu degere gore bence kesın ıkızzzzzzzzzzzzzzz

ben bu acıya yazıcak birşey bulamayanlardanım yüreğim kaldırmıyor kelime hazinem de yok bu duruma karşılık.. tek duam Rabbim sabrını gücünü arttırsın İnşallahh....

korkma kuzum Allah tamamına erdirsinnnnhadi halay çekelimmmm:))))

tatlum boşver türkcanı... orada iyi bayan doktorlar varmış nur hilal hanım.. neyse sen kalbini ferah tut.. :)

şimdi bana neler yaptın neler yedin belirtilerini anlat hadi gitme sakınnnnnnnnnnnnn

bir anne adaymızın sevinçli haberini almak bile bizlere iyi geliyor tebrik ederiz ALLAH sağ salim bebeğinin kokusunu iliklerine dek çekmeyi nasip etsin inşallahh

allah tamamına erdirsin canım çok sevindim senin adına . umarım sağlıkla alırsın kucagına.

hayırlı olsun..tebrk ederim..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..hayırlısıyla inşallahh..darısıda başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…