eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kizlaaarrrrr sonucumu ogrendim rabbime sukurler olsunki hamileyim 757.8 cikmis sonucum iki gun sonra yaptirmaya gerek gormedi doktorum insallah darisi sizlere hayirlisiyla kucagimada alirim insallah ilkinden dolayi cok korkuyorum

Rabbi kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim..Darısı başımıza :)

Maalesef kırmızılar erken geldi Planlarım bozuldu. Genetik testlerle ilgili sıkıntı var kızlar. Eğer yetişirse yarın ya da reglin 3. günü başlayacağım. Yetişmezse ekime kalıyor. Ekim ayı da bayram. Nasıl olur bilemedim. Hayırlısı.. İnsan motive olduğunda tedavi ertelenince kötü oluyor.. Ne yapalım.. Sonu iyi olsun.

bir bu stres eksikti başımda. inşallah bizimki de normal çıkar. yoksa durum fena hayalcim. tabi haber veririm de daha 3 hafta var, bu 3 hafta nasıl geçer. adam bana stres yapma diyor, stresten yumurta kistleşiyor o oluyor bu oluyor. nasıl başarıcam stres olmamayı. ne kadar iyiydim, ne kadar umutlu ve pozitiftim kaç haftadır. canıma okudular valla yine.

gamzedecim bugün üzül, yarın toparlan canım...yola devam. bize pes etmek yok. biliyosun bunu.

kizlaaarrrrr sonucumu ogrendim rabbime sukurler olsunki hamileyim 757.8 cikmis sonucum iki gun sonra yaptirmaya gerek gormedi doktorum insallah darisi sizlere hayirlisiyla kucagimada alirim insallah ilkinden dolayi cok korkuyorum

ebruli sana çok teşekkür ediyorum bugün yüzümü güldürdüğün için. seni çok çok çooook seviyorum. :)))))) çok sevinçliyim tüm topic adına, senin adına...Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. her gününü bu topicte geçir demem ama durumundan haberdar et olur mu?

çekelim valla, şimdi çekmiycez de ne zaman çekicez :))))

(((
üzüldüm ama hayırlısı bölemiş değil mi

akasya genetik testle ilgili ne sıkıntı var? benimki de ekime ertelendi. ben de bugün bu bayram konusunu düşünüyordum. ben normalde ağustostaki bayrama denk gelmesin diye ertelemiştim zaten ama bu defa da bu bayramdan ertelenecek herhalde. bu nasıl bir kısmetse tedaviye bile başlayamıyorum.

ebruli canım tebrik ederim değerinde çok iyi galiba ikiz geliyor

cok tesekkur ederim kizlar darisi sizlere insallah evet bencede ikiz cunku doktorum 2 embriyo transfer yaparken ikiz gebelik bekliyorum demisti sanirim oyle oldu hayirlisi olsun

aminn insallah tatlim nur hilale hic gittinmi nasil bir doktor yattim dinlendim ozellikle yedigim birsey olmadi belirtimde olmadi aslinda biliyosun 8 10 gundur kabizlik derdim vardi hala gecmedi birsey hissedemiyorumki o dert yuzunden:):) sende belirti arama kendinde herkeste farkli oluyor

bir anne adaymızın sevinçli haberini almak bile bizlere iyi geliyor tebrik ederiz ALLAH sağ salim bebeğinin kokusunu iliklerine dek çekmeyi nasip etsin inşallahh

amin canim amin cumlemize nasip eder insallah

allah tamamına erdirsin canım çok sevindim senin adına . umarım sağlıkla alırsın kucagına.

sagol arkadasim insallah sanada nasip edecek rabbim
hayırlı olsun..tebrk ederim..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..hayırlısıyla inşallahh..darısıda başımıza
tesekkur ederim insallah canim evet darisi basiniza

ama hemen kaçılırmı ebru yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:):) canim yaaa musait degildim

cekelim canim hadi gercekten halay cekecek olsam esim beni oldurur

ya sımdı sız yazınca aklıma geldı benımde..offfffffff su anda adetım ve gelecek ay adetın ıkıncı gunu tedavıye baslayacaktım bayramı unutmus gıtmısım mıdem agrıdı stresten!!!!!!! ne bu ya mısafır gelır olmaz bayram cıkar olmaz dugun olur olmaz...

ebruli yukarda benim de yazım vardı kaynamasın haa, sana olan aşkımı dile getirmiştim :)))

kızlaaar, şimdi dualarımız 22 eylül cumartesi ilknur arkadaşımız için. ilknurcum ebrulinin performansının aynısından istiyoruz. hadi bakalım. :))

Ne güzell, topic inşallah hep böyle güzel haberlerle dolup taşar.Tebrik ederim ebruli, Allah sağlıkla kucağına aldırsın bebişlerini inşallah.

çok sevindim senin adına allah tamamına erdirsin canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin ....eee artık sende annesin kendine çok dikkat etmelisin...

nazar: allahım inşallah hakkınızdan hayırlıolacak saglıklı vatanına mılletıne dınıne baglı uzun ömurlu bahtı açık evlatlar nasip ettin çok sevindim senin adına.allahım butun evlat isteyenlerin yuzunu guldursun kucagını doldursun.rabbim kucagına almayı nasip etsin.

maşallah canm gözün aydın darısı bizlerin başına olsun inş, korkma bu sefer kucagına alırsın rabbimin izniyle inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…