benide listeye eklermisiniz? ilk randevum yarın hayırlısıyla.
yaş 26 hiç gebeliğim olmadı ilk kez yarın rendevum var ve ilk tüp bebek basvurum .sorun varikosel amliyat oldu ama eşim sayı az hareketlilik 0canım liste için gereken bilgilerini verebilir misin?
birde randevum ege ünv. hastanesindecanım liste için gereken bilgilerini verebilir misin?
kızlar bir sorum olacak bize dendiki 3-5 gün cinsel perhizli gelin.hesaplayamadık tam ve 5 günü geçti 5,5 6 gün olmuş olacak yarın ve dersem ki 5,5 gün oldu almayacaklar örnek ve kaç hafta sonraya gün verecekler.5 gün desem 1 gün yüzünden sonuç çok etkilenirmi sayı binlerde hareketlilik sıfır bizde kaç test yaptırdık hep aynı 15 gün öncede yaptırdık sonuc yine yanı şimdi bir gün için kaç hafta beklemek istemiyorum eşim zaten zor izin alıyor.ne yapsam sizce? bu arad ege ünv. yaptıracağım.
immortal, ben de aynı derdin tam tersinden muzdaripim. bizim 4 ay önceki spermiogramımız 4 günlük perhizle 14 milyonken bu hafta 2,5 günlük perhizle 900 bin. perhiz gününü ayarlayamadık, ama fark da sadece bundan kaynaklanmıyordur herhalde. bir ilişki sonrası 4 gün daha bekleyip gitseniz daha iyi bence. sizden de genetik test istediler mi sayı az olduğu için?
immortal, ben de aynı derdin tam tersinden muzdaripim. bizim 4 ay önceki spermiogramımız 4 günlük perhizle 14 milyonken bu hafta 2,5 günlük perhizle 900 bin. perhiz gününü ayarlayamadık, ama fark da sadece bundan kaynaklanmıyordur herhalde. bir ilişki sonrası 4 gün daha bekleyip gitseniz daha iyi bence. sizden de genetik test istediler mi sayı az olduğu için?
evet tatlım hep aynı saatte
cnm benim düşüncem su bizde ameliyattan önce 3,3 milyondu hareketlilik % 7 idi ameliyattan sonra 600,000 sperm sıfır hareketlilik oldu.morfolojiye bakılamıyor.ilaç kullanıyor su an eşim.şimdi yarın gittiğimizde hem sayıya hem hareketliliğe birde galiba mikrop varmı spermlerde ona bakılacakmış.genetik olarak bilgim yok yarın öğreneceğiz hayırlısıyla.düşüncem su 3 te olsa 5 te olsa 6 da olsa bu sayı az zaten ne aşılamaya nede morfolojiye yetiyor.5 desek karıştırmasak hiç günü geçik diye de alsalar spermi beklemek istemiyorum biz 2,5 günde verdik 3 günde 4 günde hep sonuclar yakındı cnm kalite açıısndan önemli deye biliyorum spermin süresinin e bize hemen tüp bebek yapmayacaklar ilk randevu sadece bakacaklar su an kalitesi o kadar önemli değil rapor için uğrasıyorum.bilmem yanlışmı düşünüyorum?
sizin durum biraz farklıymış, ama benim bildiğim zaten varikosel ameliyatından 3-6 ay geçtikten sonra değerler düzelmeye başlıyormuş. öyle değil mi? testi yaptıracağın yere sor olmazsa. onlar olmaz etkiler derse ertelersin. çünkü bu defa da bambaşka bir sonuç çıkarsa sonuçtan emin olamayacaksın şimdi bende olduğu gibi. acaba daha önce yapsak başka mı olurdu diyeceksin.
off kızlar bugün psikologta o kadar çok ağladım ki, başım çok ağrıyor, taşıyamıyorum başımı. çok çaresiz hissediyorum kendimi. elimden hiçbir şey gelmiyor. kromozom testinde aksi birşey çıkarsa naparım ben? başka birşey düşünemiyorum şu anda.
kizlaaarrrrr sonucumu ogrendim rabbime sukurler olsunki hamileyim 757.8 cikmis sonucum iki gun sonra yaptirmaya gerek gormedi doktorum insallah darisi sizlere hayirlisiyla kucagimada alirim insallah ilkinden dolayi cok korkuyorum
akasya genetik testle ilgili ne sıkıntı var? benimki de ekime ertelendi. ben de bugün bu bayram konusunu düşünüyordum. ben normalde ağustostaki bayrama denk gelmesin diye ertelemiştim zaten ama bu defa da bu bayramdan ertelenecek herhalde. bu nasıl bir kısmetse tedaviye bile başlayamıyorum.
Kromozom testinde aksi birşey çıkarsa önlemini alacaklar.Embriyolarına da test yapılıp Sağlıklı embriyo seçilip o konacak ve şansın daha da artacak.Ya sorun varsa ve araştırılmazsa defalarca deneyip hep negatif sonuç alıp daha da üzüleceksin.Bu açıdan düşünmeye çalış.Belki de böylesi hayırlıdır senin için.Belki de hiç birşey çıkmayacak üzüldüğünle kalacaksın.Süreç çok zor biliyorum ama biraz Allaha bırakmaya çalış kendini.
Üzme kendiniii.Stres kötü bişey olumsuz etkiliyo hep...
Bence bu durumu Dr a soylemelisin çünkü bu durumda günler ve hatta saatler çok önemli. O kadar iğne ilaç bosa gider en önemlisi de psikolojini dusunmelisin.kızlar bir sorum olacak bize dendiki 3-5 gün cinsel perhizli gelin.hesaplayamadık tam ve 5 günü geçti 5,5 6 gün olmuş olacak yarın ve dersem ki 5,5 gün oldu almayacaklar örnek ve kaç hafta sonraya gün verecekler.5 gün desem 1 gün yüzünden sonuç çok etkilenirmi sayı binlerde hareketlilik sıfır bizde kaç test yaptırdık hep aynı 15 gün öncede yaptırdık sonuc yine yanı şimdi bir gün için kaç hafta beklemek istemiyorum eşim zaten zor izin alıyor.ne yapsam sizce? bu arad ege ünv. yaptıracağım.
hestiacım o kadar iyiydim ki son bir süredir inanamazsın. dün tedaviye başlayacağım diye güle oynaya gittim doktora. yine ağzımın payını aldım döndüm. ne kadar umutluydum. enerjiktim. sen de doğru söylüyorsun. ama bütün bunlar ihtimali hep biraz daha azalıyormuş gibi geliyor bana. şimdi kromozomda anormallik varsa sağlıklı embriyom olabilecek mi ki bakalım. 2 gün önceki o umutlu halime dönmemin bir yolu olmalı mutlaka.
Mirage canım benim genetik bir hastalığım var. Bu hastalık %50 ihtimalle çocuğuma geçecek. O yüzden tüp bebek yaptırıyorum. Embryolara genetik test yapılarak sağlıklı varsa transfer edilecek. Yoksa maalesef transfrim iptal olacak. Genetik testim Amerikadan geldi ama deneme yapmaları gerekiyor. PGT yapılacağı için çok önemli bu.
Bayramda çok mu kötü olur kızlar :26: Hiç bayramda tedaviye giden var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?