canım tebrik ediyorum şükürler olsun bebişler geliyor:)))) darısı bize inşallah bende cumartesi tahlil yaptıracam inşallah güzel hayırlı haberler olur:))))
Mirage canım benim genetik bir hastalığım var. Bu hastalık %50 ihtimalle çocuğuma geçecek. O yüzden tüp bebek yaptırıyorum. Embryolara genetik test yapılarak sağlıklı varsa transfer edilecek. Yoksa maalesef transfrim iptal olacak. Genetik testim Amerikadan geldi ama deneme yapmaları gerekiyor. PGT yapılacağı için çok önemli bu.
Bayramda çok mu kötü olur kızlar :26: Hiç bayramda tedaviye giden var mı ?
cnm ben verdim bilgilerimi liste için.
Neler yaşayacağımızı bilemiyoruz ki tatlım.Evet hepsi bir ihtiml ve herşeyi Allah biliyor.Ama umutlu olmalıyız.Umut olmadan yaşanmazki..En çok tedavine başlayamamak üzmüştür seni.Bunu bende yaşamıştım.Ege ünv. tüp raporumu çıkarmayı unuttu. Ben adetimin ilk günü aradım ertesi günü gittim.Hemşire dosyaya baktı ve aaa raporu unutmuşuz dedi.Nolcak dedim öteki aya kaldı dedi.Ben yıkıldım.Ağlaya ağlaya okula gittim, müdüre anlatamıyorum derdimi ağlamaktan.Annemi aradım bana dediki öteki ay daha hayırlı demekki dedi.Ben sana temmuzda hamile kalmıştım belki seninde öyle olacak dedi.Ama beni teselli etmiyo.Eşimi aradım üzüldü tabi ağlıyorum telefonda.Ban tekrar hastaneyi arattı.hemşireye tedav,iye başlayacam dedim.Rapor yetişmezse parasıyla yaptırırız dedim.Hemşire tamam dedi.adetin 3. günü başladık.Ama bu süreçte hep engel çıktı.Yumurtalar büyümedi, aneztesi listesinde adım çıkmadı, serviste beni unuttular vb..)Ben zorluyorum hep yaptırıcam diye ve yaptırdım.Ama bu arada acaba kadere karşımı geliyorum diye düşündüm hep.Sonuçta olamdı.Ama ben normalde raporumun çıkacağı ay hamile kaldım hemde kendiliğinden sende hatırlarsın.Çok uzun yazdım belki ama sonuçta bir kere daha anladımki kaderin önüne geçemiyoruz.Allah ne zaman yazdıysa o zaman olacak.Ya tedaviyle ya kendiliğinden.Bunda da vardır bir hayır de.Allaha emanet et kendini.Allahım sna da nasip edecek inşallah.Biran önce tekrar mutlu ve iyi günlerine dönmeni umuyorum.
cnm eşim ameliyat olalı 1 sene oldu nerdeyse düzelme olmadı.
Rabbi kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim..Darısı başımıza :)
Sonunda topiğimiz güzel bir haber aldı.Canım benim çoookkk tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Gözün aydın..
ebrumm sorularıma cevap ver hadiii
ebruli sana çok teşekkür ediyorum bugün yüzümü güldürdüğün için. seni çok çok çooook seviyorum. :)))))) çok sevinçliyim tüm topic adına, senin adına...Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. her gününü bu topicte geçir demem ama durumundan haberdar et olur mu?
ebruli yukarda benim de yazım vardı kaynamasın haa, sana olan aşkımı dile getirmiştim :)))
Ne güzell, topic inşallah hep böyle güzel haberlerle dolup taşar.Tebrik ederim ebruli, Allah sağlıkla kucağına aldırsın bebişlerini inşallah.
çok sevindim senin adına allah tamamına erdirsin canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin ....eee artık sende annesin kendine çok dikkat etmelisin...
nazar: allahım inşallah hakkınızdan hayırlıolacak saglıklı vatanına mılletıne dınıne baglı uzun ömurlu bahtı açık evlatlar nasip ettin çok sevindim senin adına.allahım butun evlat isteyenlerin yuzunu guldursun kucagını doldursun.rabbim kucagına almayı nasip etsin.
maşallah canm gözün aydın darısı bizlerin başına olsun inş, korkma bu sefer kucagına alırsın rabbimin izniyle inş
ebruli seni tebrik ederim Allahım tamamına erdirsin inşaallah
gamzede senin adına çok üzüldüm ama şimdi güçlü olmanın tam zamanı kendini toparla ve umudunu koru Rabbim yar ve yardımcın olsun :107:
mirage bu kadar kendini hırpalama senin için hayırlısı ne ise o şekilde herşey yoluna girsin inşallah :101:
bayram sıkıntılı olur bır de kurban bayramı ustelık(
aaaa niye söylemiosun kııız?? cumartesi çifte bayramımız varmış meğer. dualar ilknur ve demeteee :))
Hakkında hayırlı olsun akasyacım. ne büyük bir sınav veriyoruz ya. Allah beterlerinden saklasın tabi. bayram konusuna fazla takılma, sorun olacak olursa doktor önceden söyler zaten. bekleye bekleye bir hal olduk.
ekledim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?