eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım tebrik ediyorum şükürler olsun bebişler geliyor:)))) darısı bize inşallah bende cumartesi tahlil yaptıracam inşallah güzel hayırlı haberler olur:))))

aaaa niye söylemiosun kııız?? cumartesi çifte bayramımız varmış meğer. dualar ilknur ve demeteee :))

Hakkında hayırlı olsun akasyacım. ne büyük bir sınav veriyoruz ya. Allah beterlerinden saklasın tabi. bayram konusuna fazla takılma, sorun olacak olursa doktor önceden söyler zaten. bekleye bekleye bir hal olduk.

cnm ben verdim bilgilerimi liste için.

ekledim canım.

inşallah canım ya, desteğin için çok teşekkür ederim. sonunda ne kadar üzülsek de olacağa çare olmuyor. yarın yeniden güçleneceğiz söz, bugün böyle geçti.

kuzum neşesisin sen bu topiigin..bak guzel guzel haberler gelmeye basladı.. bunlardan bırı de sen olucaksın insallah..hestianın yazdıklarından hepimiz ibret almalıyız aslında.. hayat suprizlerle dolu..belkı de sıkıntı cıkmıcak sonuclarda ve daha emin dvm edıceksın yoluna..

ebruli seni tebrik ederim Allahım tamamına erdirsin inşaallah
gamzede senin adına çok üzüldüm ama şimdi güçlü olmanın tam zamanı kendini toparla ve umudunu koru Rabbim yar ve yardımcın olsun :107:

ebruli seni tebrik ederim Allahım tamamına erdirsin inşaallah
gamzede senin adına çok üzüldüm ama şimdi güçlü olmanın tam zamanı kendini toparla ve umudunu koru Rabbim yar ve yardımcın olsun :107:
mirage bu kadar kendini hırpalama senin için hayırlısı ne ise o şekilde herşey yoluna girsin inşallah :101:

Rabbi kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim..Darısı başımıza :)

Sonunda topiğimiz güzel bir haber aldı. Canım benim çoookkk tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Gözün aydın..

aminn canlar cok sagolun insallah darisi basiniza

ebrumm sorularıma cevap ver hadiii

gulum verdim ama isine yaramaz hic belirtim yok:):)

canim benim bende sana tesekkur ederim bende sizleri cok seviyorum insallah gulen yuzun hic solmaz..rabbim herkese yasatsin kimsenin kucagini bos birakmasin tabiki gelir haberdar ederim sizleri her an burda olmak istiyorum ama olmuyor:):)

ebruli yukarda benim de yazım vardı kaynamasın haa, sana olan aşkımı dile getirmiştim :)))

kaynamaz canim benim gordum:):)

Ne güzell, topic inşallah hep böyle güzel haberlerle dolup taşar.Tebrik ederim ebruli, Allah sağlıkla kucağına aldırsın bebişlerini inşallah.

çok sevindim senin adına allah tamamına erdirsin canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin ....eee artık sende annesin kendine çok dikkat etmelisin...

maşallah canm gözün aydın darısı bizlerin başına olsun inş, korkma bu sefer kucagına alırsın rabbimin izniyle inş

tesekkur ederim hepinize cok sagolun insallah hepiniz yasarsiniz bu sevinci kimsenin gulen yuzunun solmasini istemem rabbim buyuk hepinizin yardimcisi olsun darisi basiniza hepinizi opuyorum

selam kızlar ben geldimmmmmmm
ebrulim çok sevindim dua et bizede nolur hamişlerin duası kabul olurmuş
mirage tatlım benim eşimde varikosel ameliyatı oldu 6 yıl önce maalesef sayı problem üzme kendini ben üzülmüyorum çünkü biliyorumki rabbim kendine dua eden kullarının ellerini boş göndermeye utanırmış inanıyorum olacak bigün
immortalwoman tatlım bak sitelerde yazıyor 2-7 gün arası test alınıyor spermiyogramda sıkıntı etme dedim sana gün fazla olursa hareketlilik azalıyor mesele bu erteleme tedavini
ilknur havin haydin kızlar görelim sizleride darısı başıma darısı başıma hepimizin başına

tesekkur ederim canim aminn insallah

selam kızlar,
bir ara verdim yine burdayım...
ebruli ben de tebrike derim darısı başımıza olsun, devamı da gelsin inşallah..

ben cumartesi doktora gidiyorum, bakalım bir yol haritamıza D
bende çikolata kisti var, hoş o varken kendiliğimden hamile kaldım ama şimdi iş değişti, aşılama ile başlayalım dedi drum fakat anladığım kadarıyla ilaçlar kisti büyütüyormuş, kaan hoca da eşimin doktoru, bence direk tüpe geçin dedi... ne yapacağımızı bilemiyoruz.. hakkımızd ahayırlısı inşallah....bir yandan içimden bir ses biraz daha doğal deneyelim diyor..bilemiyorum..eşim tedaviden yana...ben kistin büyümesinden korkuyorum...dualarını bekliyorum arkadaşlarım...

Canim tebrik ederim nihayet guzel haberler gelmeye basladi darisi burda bekleyen hepimizin basina insallah saglicakla kucagina alirsin...

Canim cok uzuldum gercekten cok zorseyler bunlar cok emek veriliyor insallah allahim bu durumda olursak tekrar ayaga kalkma gucu de verir insallah bundan sonraki tedavinde kavusursun bebisine....

bayram sıkıntılı olur bır de kurban bayramı ustelık(

Valla ben de bilemedim. nasip neyse göreceğiz canım. Her işte bir hayır vardır. Zaten ben Allah'ım hayırlısı ve olumlusu ne zamansa o zaman olsun diye dua ediyorum.

Canım benim çok sağol. Hepimiz için hayırlısı olsun. Evet beklemek insanı 5 kat geriyor. tedaviyi düşüne düşüne daha çok yoruldum ben. Tedavi olsaydım bu kadar yorulmazdım. İnşallah kasıma kalmam. Bayram da olsa bekleme gücüm ve sabrım kalmadı.

kızlar beni bi aydınlatın lütfen!!!!!!!!!!!
doktordan geliyorum bugün reglimin 10. günü, yumurtalarım 17 mm olmuşlar, 30 yakın yumurta var dedi doktorum. dün e2 bakmıştı ve 950 gibi bi rakam çıkmıştı bugün ise 2400 çıktı. artık gonal f kes dedi doktorum. tekrar e2 istedi ve yarın sabahtan tekrar göreceğim dedi. eğer e2 yüksek çıkarsa yumurtalarını toplar dondururuz rahmi hazırlar bir dahaki ay transferi yaparız dedi. ama ben hazırlamıştım kendimi hiççççççççç istemiorum bir dahaki aya kalsın ama o şekilde daha iyi olucanı söledi tabi bu yarınki duruma göre değişir dedi belki bu ayda yapabilirmişiz ama ben anlamadım daha önce hiç böle olmamıştı. e2 çok artar mı acaba artarsa ne olur öffffffffffffffff çok moralim bozuldu. hep 150 doz yaparken bu sefer 225 le başladı böle oldu işte. daha çok yumurtam olcakmış daha kaliteli olcakmış. yetiyodu bana 10-20 yumurta hamile de kalmıştım o şekilde ne gerek vardı bu protokollere.. napmam gerekiyor sizce. dondurma, çözdürme, transfer bunlar da ayrıca bi masraf yani(((((((((((((((((

ebruli tebrik ederim canım.Allah ım saglıkla kucagına aldırmayı nasip etsin inşallahhhh....
gamze canım herşeyde bir hayır vardır.sakın üzülüp isyan etme canım...Yüce Rabbim den sabır diliyorum senin için...inşallah ileride kavuşacaksın bebişlerine...
mirage canım listeye bakarken farkettim tedavin ertelenmiş. vardır bu işte de bir hayır. hem belki o zamana kadar spermcikler eskisi gibi yine çoğalır. üzülmedin değil mi?
bu arada beni sorarsanız yarın sabah opu m var.benim için dua ederseniz sevinirim.Allah yar ve yardımcımız olsun...iyi geceler herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…