eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Bendende 12 tane toplandı 7si Dollendi
CANIM sen takılma Altin yumurta seninkiler ins

ya kızlar bende bişey sorcam.ben ilk iğnemi bikaç saat once vurdum.ama kasıklarımda hafif bi ağrı var.hemen ilk gunden hisseden oldumum şaşırdım.

seninki tutmuş heralde maşallaaah ilk denemenmiydi? Rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok tşk ederm güzel dileklern için...

Canim bendede ne şişme nede ağrı oldu
Ama iki kilo aldım tedavi sonrasında tartildim

ilk gunden ağrırsa çok buyumesinden korktum

İllaki 2 3tanesi ılerde oluyo ama merak etme
Bı dahaki kontrolde doktorun sana çatlatmaya önleyici iğneye başlamanı söyleyecek
Merak etme her şey doktorun kontrolunda
Kac dozLa basladin

İllaki 2 3tanesi ılerde oluyo ama merak etme
Bı dahaki kontrolde doktorun sana çatlatmaya önleyici iğneye başlamanı söyleyecek
Merak etme her şey doktorun kontrolunda
Kac dozLa basladin

450 menegonla basladım günlük.dr gerekirse yükseltebilirim yada düşürebilirim dedi.benim yumişler biraz geç büyüyo oyuzden dr mecbur kaldı

seninki tutmuş heralde maşallaaah ilk denemenmiydi? Rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok tşk ederm güzel dileklern için...

evet canım benimde ilk deneme 2 transfer biri tuttu şükürler osun Rabbime darısı başınıza inşallah senide hep takip ettim ben çok üzüldüm.

ne güzel yaa sizde floryadaki yerinemi gidiyosunuz belkide görüyoruz birbirimizi

ben floryadayım

bahçeci de yapildı ikiside daha dogrusu ben orayı tercih ettm...

canım zaten hep orda yapıyor memorial ve bahçeci diyor ama orda yapıyor

seninkide orda oldu o zaman senin yaş kaçtı cnm

seninkide orda oldu o zaman senin yaş kaçtı cnm

canım yaş 29 bahçecide oldu benim 2. gün halıya süt döküldü halıyı eğildim sildim sonra 4. güne kadar adet sancısı gibi sancı oldu ve 4. gün çok az kan geldi tutunma kanı dedim ama sanırım embriolardan biri gitmişti ben hiç yatmadım ayaklarımı uzatıp oturdum.

Roka yiyin bol dut kurusu kuru incir kuru kayısı çekirdekli kuru üzüm yeşil zeytin yiyin 707 kere ya vaaris çektim ben her abdest aldığımda kayınvalidemde çekiyordu onunda varisi diye ama o yazlıktaydı görüşmüyorduk sadece telde meryem suresini okudum bir kaç defa kayıncalidem 41 gün okudu bırakmadan

hergün portakal suyu 20 gün hariç 3 aydan fazla içtim halada devam ediyorum. Hergün sütünüzü ihmal etmeyin. Seyyidet Nefise Hazretlerine dileğim için 3 yasin adadım 100 kere ara ara Ya LAtif Çektim.

Gerisi Allah'tan birde lokma döktürmek için adak adamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…