kızlarrrrrrrrrrr moralim çok bozuk....alınan yumurta 13 olmasına ragmen döllenen 3 tane gerçi bunun içinde Allahıma çok şükrediyorum ama sizin kaç yumurtanız alındı kaçı döllendi kaçı gelişti?yarın gelişirler mi kızlar sizce:Rabbim yasatsın inşallahhhh....
canım merhaba bende engin hocanın hastasıyım senınle aramızda 20 gun falan vardı senın negatif çıkınca bırdaha gırmedın sanırım inşallah bu sefer çok ıyı sonuçlar alırsın, Allah yar ve yardımcın olsun inşallah.
ya kızlar bende bişey sorcam.ben ilk iğnemi bikaç saat once vurdum.ama kasıklarımda hafif bi ağrı var.hemen ilk gunden hisseden oldumum şaşırdım.
aaaaaa bende engin oralın hastasıyım.hatta miragede oyle demi mirage
kızlar gonal f kullanırken yumoşların büyüme aşamasında kasıklarda ağrı oldumu
bazısı diyoki çok ağrım oldu büyürken diye
bende çok aman aman bi ağrı falan olmuyo çok nadir hafif bi ağrı hissediyorum o kadar ya acaba büyümüyomu bu yumoşlarrr
CANIM bence normal ilk defa vurundugun icin
ne güzel yaa sizde floryadaki yerinemi gidiyosunuz belkide görüyoruz birbirimizi
ilk gunden ağrırsa çok buyumesinden korktum
yok canm ben nişantaşındakine gidiyorum.transferi nerde yaptı hoca sana.hangi merkez?
Canim bendede ne şişme nede ağrı oldu
Ama iki kilo aldım tedavi sonrasında tartildim
İllaki 2 3tanesi ılerde oluyo ama merak etme
Bı dahaki kontrolde doktorun sana çatlatmaya önleyici iğneye başlamanı söyleyecek
Merak etme her şey doktorun kontrolunda
Kac dozLa basladin
bahçeci de yapildı ikiside daha dogrusu ben orayı tercih ettm...
seninki tutmuş heralde maşallaaah ilk denemenmiydi? Rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok tşk ederm güzel dileklern için...
ne güzel yaa sizde floryadaki yerinemi gidiyosunuz belkide görüyoruz birbirimizi
bahçeci de yapildı ikiside daha dogrusu ben orayı tercih ettm...
canm bu sefer tutar inş.içini ferah tut.bu arada sorununuz neydi?
evet canım benimde ilk deneme 2 transfer biri tuttu şükürler osun Rabbime darısı başınıza inşallah senide hep takip ettim ben çok üzüldüm.
çok şanslısın ALLAH yüzüne gülmüş, hatırladm seni dogum tarihine bakınca tutsaydı bende o aralarda dogurucktm...
ben floryadayım
devam ediyomusun hala
canım zaten hep orda yapıyor memorial ve bahçeci diyor ama orda yapıyor
inş. tutar... benim tüplerim tıkalı bide kist var malesef, dış gebelik gecirdm o yüzden...
kızlar ben o iğnelerle son zamana kadar spora gittim.
seninkide orda oldu o zaman senin yaş kaçtı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?