Merhaba canim igneleri vurunurken spor zararli degil mi ben de yapicam kafama takildi doktora sormus muydun.
ısılay bebegını saglıklan al kucagına
hersey dualar uzerıne
lıstede benımde adım var
bende eylul basına baslıcaktım ama nasıp olmadı bazı seylerden dolayı
bu ay adetım haftasonuna denk gelmezse bnde yoluma kaldıgım yerden baslıcam kısmetse
duanızı eksık etmeyın
suan sızlerde durumlar nasıl ?
meraktayım
ara ara bakıorum ama atlaya atlaya okuyorum
pek vaktım olmuor
dılerım rabbım hc bırımızın emeklerını bosa cıkarmaz
amin canım bu yolda devam eden tüm arkadaşların yazılarını okudukça hep dua ediyorum Rabbim tez zamanda dileğinize kavuşştursun hamile olduğum için Rabbim hamilelerin duasını daha çabuk kabul edermiş :) sizlerinde güzel haberlerini okuyacağız inşallah ben herkesin mutluluğunu okurken onlar adına sevinçten ağlardım bende yazabılecekmıyım dıyee ama çok şükür yazdım genede korku bitmiyor hala kucağımıza alana kadar korkuyoruz her gün ama şuanda tekmeliyor bebişim sizlerde buraya yazacaksınız ve sevineceğiz inşallah herkesin bir sınavı var arkadaşlar üzülmeyin eğer olmuyorsa daha hayırlısı olacağındandır
ben memnun kalmadım nuri beyi muayeneden sonra göremedim pek muayeneden sonra hep hemşirelerle muatap oldum çok aceleci bir tavrı vardı öyle espri yapıp rahatlatmak falan da olmadı aksine çok gergin duruyor bence .psikolojik konularda da konuştuğu yazıyor bir yerde öyle birşeyde olmadı.aslında daha çok orda çalışan hemşireler çok havalı sinem nadire hemşire falan.bilmiyorum hasta ayrımcılığı yapıyormu diye merak ettim senin sonucun inşallah pozitif olur.ama sana ilgisi nasıldı ben de bunu merak ettim seninle konuşurmuydu.
kızlar pekiiiii yumoş toplama işleminden veya transferden sonra duş alma olayı hakkında ne diyosunuz?
ısılaycıgım 10 dk trafıgı oldugu ıcın burdan yazım dedım :)
yok cnm engın beyde deılım
ben adanada yaptırıcagım bana yakın orası oldugu ıcın
esının degerlerı nasıldı
tedavı zamanı tavsıye edecegın bısı varmı ?
kızlar pekiiiii yumoş toplama işleminden veya transferden sonra duş alma olayı hakkında ne diyosunuz?
alınabılır bnce hcbır sakıncası yok
ama ayakta al dusunu
ben aldım...
cok sakındıgın zamn sonuc negatıf oluor
takılma
ılk gun yat dıger gunler eskı hayatına gerı don :)
ben 4. gün banyo yaptım hareket ettim kanamam oldu keşke yapmasaydım dıyorum durabıldığınız kadar durun ben uslu durmadm yatmadım oturdum ayağa kalktım hareket ettım
12. gün 417 doktorda çok sevindi yüksek bir değerdi hatta kesin ikiz dedim bende çok şükür istediğimiz gibi oldu 2 ye katlayarak gitti aa birde 6. gün idrarda denemedim çıkmadı 10 gün denedim silik çıktı inanamadım tabi ağlayaraktan 12. gün kanda çıktı buarada bol ananas yiyin birde arara kivi yeim bendegerlerınız nasıldı ısılaycıgım
kızlarrrrrrrrrrr moralim çok bozuk....alınan yumurta 13 olmasına ragmen döllenen 3 tane gerçi bunun içinde Allahıma çok şükrediyorum ama sizin kaç yumurtanız alındı kaçı döllendi kaçı gelişti?yarın gelişirler mi kızlar sizce:Rabbim yasatsın inşallahhhh....
iyi akşamlar arkadaşlar size yazıp hemen çıkmam lazım bu gün doktora gittim yumoşlar büyümüş doktor cumartesi toplayalım dedi bende siz nasıl isterseniz dedim ama biliyorsunuz eşim azospermdi aslında eşimi alıp sonra beni alıcaklardı ama eşimin doktoru cumartesi olmadığından dolayı eşimin işlemini yarın yapacak eğer eşimde sperm çıkarsa bneimkini cumartesi yapacak sizlerden tek isteğim lütfen dua edin arkadaşlar benim ve benim gibi olanlara rabbim inş en azından bizimde denemeye şansımız olur kendinize iyi bakın hoşçakalın allaha emanet olun rabbim hepinizinde kalbine gönlüne göre versin yarın iyi haberler getiririm inş
ben ENGİN ORALIN HASTASIYIM, İLK DENEMEMİZDEN NEGATİF SONUÇ ALDIK VE 17 EYLÜLDE 2. TRANSFERİ DONDURULMUŞLARLA DENEDİK...
28 YAŞINDAYIM 3.GÜNÜ TRANSFERİN BELİRTİ YOK ŞUANDA TIRSIYORUUUM...:18:
ya evet en çok sinir olduğum konu kilo olayı
ben tartılmadım ama kendiimi çok şişmiş kilo almış hissediyorum
canım sigarayı bırakmanın ilk 24 saatini değil ömür boyu bıraktığın için kutlama yaparsın inş ilerliyen dönemde rabbim tüm içenlerede bırakmayı nasip etsin
Binlerce kezz aminnnnHavinim pazartesi güzel haberlerle geleceksin inşallah. Biz de seninle moral bulacağız.
Tuba ben 10 yılı geçik içiyordum. Günde 1 pakete yakın. 10 gün önce bırakıyorum deyip bıraktım. Nikotin sakızı, ilaç ,ıvır kıvır hiç birşey kullanmadım. Sadece tedaviyi ve bebeğimi düşündüm. Bunun için vicdan azabı yaşamak istemediğimden bıraktım. Darısı başına canım
amin canım ama bugün akşam 1 tane içtim( bu benimiçin bi mucize aslında günde 5in altına hç düşmemiştim
insallah canim sagol
haklisin canim bende hayal 32 sanmistim ama o degilmis neden bu hamile olan arkadas kendisi soylemiyorda arkadasi soyluyor onuda anlamis degilim yani neyse
tesekkurler miragecim bilmiyorum ama buyuk ihtimalle ikiz gibi 2 hafta sonra keseyi gormek icin gidicez insallah
aaaaaa bende engin oralın hastasıyım.hatta miragede oyle demi mirage
ne güzel yaa sizde floryadaki yerinemi gidiyosunuz belkide görüyoruz birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?