bende ön görüşmeye gittim.ekimde başlamayı planlıyorum.ama eşimin morfolojisi sıfır sperm 600 000 hareket yüzde 20.bu değerlerle nasıl olacak bilmiyorum.kromozom testi istediler onu da yaptırdık daha sonuç çıkmadı.bilmiyorum vala hiç umudum kalmadı
amin canım valla ağrıdan korkmuyorum havincim ben en çok o genel anestezi sonrası uyanma aşamasındaki saçmalamalarımdan korkuyorum histeroskopi sonrasında eşim ağzını zor kapattım susmak bilmedin iyice zırvaladın dediallah bilir neler dediysem kimlere saydırdıysam
kızlar gonal f kullanırken yumoşların büyüme aşamasında kasıklarda ağrı oldumu
bazısı diyoki çok ağrım oldu büyürken diye
bende çok aman aman bi ağrı falan olmuyo çok nadir hafif bi ağrı hissediyorum o kadar ya acaba büyümüyomu bu yumoşlarrr[/QU
Farkedilir bir şekilde kasıklarımda ağrı var. Bakalım sonuç ne olacak. Bu arada yumurta kalitesi için DHEA kullanıyorum.
benimki fiyat farkı almıyor mikro için...bilginize...
aysenacım inşallah herşey yolunda gider. bebişini kucağına alırsın inşallah canım. iyi şanslar...
kızlar pekiiiii yumoş toplama işleminden veya transferden sonra duş alma olayı hakkında ne diyosunuz?
rabbim bu yolda emek veren dua eden hayır dileyen kimseleri yalnız bırakmasın yar ve yardımcın olsun senin ve herkesin.. hayırlısı ile herşey gönlüne göre olur İnşallahhhh
hakkaten geceleri kalabalık oluyor. e tv de bakcak bişi yok en iyisi nett:))
kızlar engin oral nerde ki, bahçecide mi? benim işlemlerim bahçecide yapılacaktı (ki vazgeçtik, amerikan hastanesinde yapılacak) doktorum erhan cankat.
inşallahhh canım inşallahh. hakkında hayırlısı olsun...
diğer hayal hiç gelmio ki zaten, ben ne zaman eklediğimi bile hatırlamıyorum. ayy keseleri görmeye gitme olayı pek heyecanlıymış :))
bende de oluo bu hisler bazen ama aslında olay şu. biz bazen doktorlarımızın da insan olduğunu unutuyoruz galiba. düşünsene günde kaç defa bizler gibi insanlar çıkıyor karşılarına. bazen bebeğinin kalbinin durduğunu falan söylemek zorunda kalıyorlar, hasta çileden çıkıyor. e bunlar da insan duyguları var sonuçta. ya da o gün zor bir operasyona girmiş olabiliyorlar sabah. yani demek istiyorum ki belki adam kötü bir günündeydi de sana denk gelmiştir. ama belki de doktorunu değiştirmen gerekiyordur yine de, hayırlısı olmuştur. ay ne çok konuştum :)))
selam haviniiiiim.
ayy zaten midemi üşüttüm galiba bugün bir panik oldum. dedim ki şimdi tedaviye başlamış olsaydım yanmıştım, korkudan çıldırırdım hasta oluyorum diye.
tıpatıp aynı aşamadayız şu anda mucize. ben seni listeye eklemiş miydim ya? bilgilerini verir misin ekleyeyim şekerim sakıncası yoksa. birbirimizi takip etmiş oluruz.
çok alemsin miss angel ya :))) deli kız. ben de tam tersi çok huzurlu uyanıyorum oh ne güzel uyudum diye :)
kızlarrrrrrrrrrr moralim çok bozuk....alınan yumurta 13 olmasına ragmen döllenen 3 tane gerçi bunun içinde Allahıma çok şükrediyorum ama sizin kaç yumurtanız alındı kaçı döllendi kaçı gelişti?yarın gelişirler mi kızlar sizce:Rabbim yasatsın inşallahhhh....
5. haftadan itibaren keseyi gorursun. 7. haftada kalp atışlarını duyuyorsun ve keseyi de bebegi de goruyorsun. Daha seni muayene yapmadılar mı? Kardeşim5. haftada keseyi gordu
canım google engin oral yaz sitesi çıkıyor florya ve nişantaşında 2 muayenehanesi var öğleden önce florya öğleden sonra nişantaşında tüp bebeğide anlaşmalı kurumu bahçecide yapıyor genelde yada yer yoksa memorialda yapıyormuş ama bahçeci çok rahat en büyük avantajıda başından sonuna kendi yapıyor herşeyi laborotuar kısmı hariç adamın tatili bile yok izne çıkmıyor mesleğine aşık süper bir insan çok seviyorum onu :))
gunaydin herkese hanimlar
yeni gelen arkadaslar olmus...hosgeldiniz kizlarr
evt biraz aceleci bi tabiatı olduğu doğru ama açıkcası bilgi veriyordu bana da eşime de kaç defa telefonla da görüştüm çok ilgilendi senin sonuç ne oldu bi de sebep neydi sizde?
ilknuuuur, kan testine az kaldıııı :))
canım benim kilom fazlaydı 77 falandı doktorun çok takıntısı var fena fırçalıyor korkudan son 5 güne kadar yaptım hiç zararlı değil 5 kiloda verdim ama :)
kızlar ya transferin 12. Günü kan değerlerim 1 in altında( negatif ) cıktı . Doktorum cumartesiye kadar regl olmazsa bi kere daha yapalım demişti.
Hala kanamam olmadı . Kan değeelerinin yükselme ihtimali olabiliyor mu????
Peki neden hala regl olmadım. önceki tedavimde 12. Günü sabah uyandıgımda başlamıştı .
şimdi bekliyorum yok !!! Bu kadar ilaçtan sonra regl olmaz mı ya((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?