eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

E vitamini.. vb vermedi mi doktor morfolojiyi duzeltmek için

Niye genel anestezi alıyorsun ki? Hiç gerek yok. Ben ilk denememde genel anestezş almadım. zaten onlar hafif bir anestezi veriyorlar. igne batması gibi bir şey hissediyorsun o da saniyeden bile kısa. bence değmez. Uyanma gibi bir sorun da yok

benimki fiyat farkı almıyor mikro için...bilginize...

aysenacım inşallah herşey yolunda gider. bebişini kucağına alırsın inşallah canım. iyi şanslar...

tşk ederim canım allah razı olsun inş sırası ile hepimizde alalım bebişleri kucağımıza aminnnnnnnnnnnn

tşk ederim kardeşim hepimizinde yardımcısı olsun rabbim

uyuyamıyorum :)) bu arada ben de banyo yaptım 4. gün yaf kızlar insan abdest almak istiyor popoda bantlar zaten transferde içerde 5 adam ben dayanamadım ayakta ılıksu ile duş aldım sakın sıcak su kullanmayın... ben toplamda 3 kere banyo yaptım :)))

MİSSANGEL bende çok korktum anestezide ne saçmalarım diye ama sadece uyanınca ağladımmm:)) o da şok halinde uyanmam dan oldu. çok gergin girmiştim odaya :)) ama hiç konuşcak bir şey olmuyor kısa süre uyutuyor seni yani çok az doz veriyorlar anlaşılann:))) ben de ne saçmalardım gerçek anestezi olsa :))

kızlar engin oral nerde ki, bahçecide mi? benim işlemlerim bahçecide yapılacaktı (ki vazgeçtik, amerikan hastanesinde yapılacak) doktorum erhan cankat.

canım google engin oral yaz sitesi çıkıyor florya ve nişantaşında 2 muayenehanesi var öğleden önce florya öğleden sonra nişantaşında tüp bebeğide anlaşmalı kurumu bahçecide yapıyor genelde yada yer yoksa memorialda yapıyormuş ama bahçeci çok rahat en büyük avantajıda başından sonuna kendi yapıyor herşeyi laborotuar kısmı hariç adamın tatili bile yok izne çıkmıyor mesleğine aşık süper bir insan çok seviyorum onu :))

evet canim cok heyecanli sabirsizlaniyorum insallah bu duyguyu hepiniz yasarsiniz

canim kac tane oldugu degil kaliteli saglikli olmasi onemli insallah guzelce dollenirler

5. haftadan itibaren keseyi gorursun. 7. haftada kalp atışlarını duyuyorsun ve keseyi de bebegi de goruyorsun. Daha seni muayene yapmadılar mı? Kardeşim5. haftada keseyi gordu

hayir canim muayene olmadim 4+1 gunluk su anda 2 hafta sonra gel dedi doktor ozamanda insallah hem keseyi goruruz hem kalp atisini duyariz

isilay canim tebrik ederim rabbim kucagina almayi nasip etsin.. sana birsey sormak istiyorum kalp atisini kacinci haftada duydunuz ben ilk hamileligimde 6. haftada duymustuk

isilay canim tebrik ederim rabbim kucagina almayi nasip etsin.. sana birsey sormak istiyorum kalp atisini kacinci haftada duydunuz ben ilk hamileligimde 6. haftada duymustuk[/QUOTE]

Canım benim 7. haftada çağırdı 7+4 falandı yani çok rahat kalp atışlarını dinledik ilk gidişimizde

evt biraz aceleci bi tabiatı olduğu doğru ama açıkcası bilgi veriyordu bana da eşime de kaç defa telefonla da görüştüm çok ilgilendi senin sonuç ne oldu bi de sebep neydi sizde?

benim sonuç maalesef negatif oldu pko var bende senin inşallah pozitif olur.sizde erkek faktörü galiba. bilemiyorum ben daha sonrasında negatiften sonra nuri beylede yazıştım ona da söylemiştim benimle çok ilgilenmediniz diye o yüzden arkasından konuşmuyorum zaten belki bana denk geldi herkez memnun senin tedavinde diğer hastalarla ilişkisini gözlemledinmi bilmiyorum hasta seçiyor mu diye düşünmek te istemiyorum.

canım benim kilom fazlaydı 77 falandı doktorun çok takıntısı var fena fırçalıyor korkudan son 5 güne kadar yaptım hiç zararlı değil 5 kiloda verdim ama :)

Ben de 72 kiloyum boy 1,65 tedaviye baslamak uzerwyim
hersey yolundaysa pzt baslayabilirim bu arada 2-3 kilo veririm
Belki tedavi surecinde de kilo almak istemiyorum daha fazla

kızlar ya transferin 12. günü kan değerlerim 1 in altında( negatif ) cıktı . doktorum cumartesiye kadar regl olmazsa bi kere daha yapalım demişti.

hala kanamam olmadı . kan değeelerinin yükselme ihtimali olabiliyor mu????

peki neden hala regl olmadım. önceki tedavimde 12. günü sabah uyandıgımda başlamıştı .

şimdi bekliyorum yok !!! bu kadar ilaçtan sonra regl olmaz mı ya ((

Kizlarrr gunaydin yine yoldayim is icin yarin adet olucam
pzt bakalim durum ne oldu bu sefer de havami alip donmesem
iyi olur herkese selamlar guzel bir gun diliyorum....

kızlar böyle bişey duyan gören varsa ne olur bişeyler söylesin . çok kötü hissediyorum kendimi. Negatif sonuçtan sonra bide regl olmazsa korkuyorum . Menepoz filan mı yoksa ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…