kızlar böyle bişey duyan gören varsa ne olur bişeyler söylesin . çok kötü hissediyorum kendimi. Negatif sonuçtan sonra bide regl olmazsa korkuyorum . Menepoz filan mı yoksa((
Kizlarrr gunaydin yine yoldayim is icin yarin adet olucam
pzt bakalim durum ne oldu bu sefer de havami alip donmesem
iyi olur herkese selamlar guzel bir gun diliyorum....
kızlar böyle bişey duyan gören varsa ne olur bişeyler söylesin . çok kötü hissediyorum kendimi. Negatif sonuçtan sonra bide regl olmazsa korkuyorum . Menepoz filan mı yoksa((
İlaçsız tup bebek hakkında bilgin var mı? rezerv azlıgında umut olablir deniliyor
konyaliogl[/QUOTE .!.:merhaba canım tranferin olduğu gün kanamanız oldu mu?akşama doruda böyle ten rengi gibi minik bi parça geldi,ve transfer sonra çok ağrım oldu benimkasıklarım patlıycak sandım oturamadım öle söliim 40. dakkada kaldırdılar benim ağladım yaniokadar
bugün 3. gün kasıklarımda patmalar var şiş çok sanki allahım inşallah tutmuştur.(
benim sonuç maalesef negatif oldu pko var bende senin inşallah pozitif olur.sizde erkek faktörü galiba. bilemiyorum ben daha sonrasında negatiften sonra nuri beylede yazıştım ona da söylemiştim benimle çok ilgilenmediniz diye o yüzden arkasından konuşmuyorum zaten belki bana denk geldi herkez memnun senin tedavinde diğer hastalarla ilişkisini gözlemledinmi bilmiyorum hasta seçiyor mu diye düşünmek te istemiyorum.
bu arada dikkatinizi çekmez belki diye söyleme gereği duyuyorum. hayal arkadaşlarımız iki tane olduğu gibi gamze arkadaşlarımız da iki tane. karıştırmayın konuştuklarınızı :) biri gamzede bir gamzear.
kızlar ya transferin 12. günü kan değerlerim 1 in altında( negatif ) cıktı . doktorum cumartesiye kadar regl olmazsa bi kere daha yapalım demişti.
hala kanamam olmadı . kan değeelerinin yükselme ihtimali olabiliyor mu????
peki neden hala regl olmadım. önceki tedavimde 12. günü sabah uyandıgımda başlamıştı .
şimdi bekliyorum yok !!! bu kadar ilaçtan sonra regl olmaz mı ya((
merhaba canım tranferin olduğu gün kanamanız oldu mu?akşama doruda böyle ten rengi gibi minik bi parça geldi,ve transfer sonra çok ağrım oldu benimkasıklarım patlıycak sandım oturamadım öle söliim 40. dakkada kaldırdılar benim ağladım yaniokadar
bugün 3. gün kasıklarımda patmalar var şiş çok sanki allahım inşallah tutmuştur.(
ilkindede kananamam olmamıstı şimdide yok, tek fark ilkinde aşırı sancı çektm ,suan hiçbişey hissetmiyorm
selam kızlar nasılsınız bugün transferimin 7. günü ve feci şekilde adet sancısı çekiyorum çok korkuyorum adet alacağım diye
mrb arkadaşlar eve 12 gibi geldik sabah gittiğimizde ilk eşimi aldılar ameliyata doktor çok umutlu konuşmuştu zaten dediği gibi de oldu yarım saatte çıktı ameliyattan sperm bulundu çok şükür rabbim darısı diğer azospermli arkadaşlara yaşatır inş.yarın da benim yumurta toplama işlemim olacak inş allah hepimizede kolaylığını versin inş
merhaba canım tranferin olduğu gün kanamanız oldu mu?akşama doruda böyle ten rengi gibi minik bi parça geldi,ve transfer sonra çok ağrım oldu benimkasıklarım patlıycak sandım oturamadım öle söliim 40. dakkada kaldırdılar benim ağladım yaniokadar
hayır olmadı ama hemşireler olursa bu çok normal dedi. Yumurta toplmada oldu biraz. Transfer sonrası sadece tuvalete gitmek istedim çatladım çok sıkıştım çunku hatta transferden sonra ayağa kalkmaya kalktımda dur dur dediler yatakta odaya götürdüler. Yarım saatede ayağa dikildim. 2. günden sonra kasık ağrısı yani adet sancısı başladı 4. gün banyo yaptım hareket ettim kan geldi tutunmadır dedim kanama sonrası tüm ağrı kesildi ama azıcık kan geldi. Ama sanırım ikizlerden biri gitti o sırada. Sakın hareket etme sana tavsiyem banyo yapmamaya çalış durabildğin kadar dur.
kızlar ya transferin 12. günü kan değerlerim 1 in altında( negatif ) cıktı . doktorum cumartesiye kadar regl olmazsa bi kere daha yapalım demişti.
hala kanamam olmadı . kan değeelerinin yükselme ihtimali olabiliyor mu????
peki neden hala regl olmadım. önceki tedavimde 12. günü sabah uyandıgımda başlamıştı .
şimdi bekliyorum yok !!! bu kadar ilaçtan sonra regl olmaz mı ya((
Sevgili mirage beni de listeye eklersen sevinirim.. Ben de yeni üye oldum. Polip+tüp tıkanıklığı ve eşimde ki varikosel başlangıcı gibi nedenlerle bebek sahibi olamadık. 3 yıllık evliyiz. Ancak 1-1,5 yıldır bebek istiyoruz. Geçen yıl Aralık'ta 8 haftalık bir düşüğüm oldu. Pıhtılaşma problemi çıktı.
Ankara'da Centrum Tüp Bebek Merkezi'nde Eylül 11'de transfer yapıldı ve 24 Eylül Pazartesi test yaptıracağım. Umarım güzel haberler verebileceğim sizlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?