eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım benimle alakalı olabilir ama doktorum tavsiye etmedi

ilknur canim ne soyleyecegimi bilmiyorum tesellisi yok biliyorum ama guclu ol insallah ilkinde olmadiysa ikincisinde olur rabbim buyuk seninde yuzunu guldurur insallah pes etmek yok arkadaslarinda dedigi gibi yola devam allaha sigin sakin isyan etme senin icin en hayirli zamanda verir rabbim insallah

canım benim ikinci denemem ilk denememde 1 koyulmuştu.zaten kaliteli koyacak bir ikincide yoktu.tabi yeterki olsun önemli değil de şans daha fazla oluyor diye istiyor insan biri olmazsa diğeri olur düşüncesiyle.rabbim verecekse biride verir yoktan da verir o herşeye kadir.hz.kuranda buyuruyor erade şey en en yekule lehu kunfe yekun. birşey olmasını istediğinde ol demesi yeterli..ne kadar huzur verici ayetler allahım sen ne büyüksün

arkadaşlar ilaçlarınızı düzgün kullanın bana saatini enfazla yarım saat geçire bilirsin diye söylemişti dr um çok çok önemli

Canım şu fitili bir iki gündür düzgün kullanamıyorum hiç koymak istemiyorum nedense

canım benim aynen öyle rabbim oldesin yeter herşey onun elinde inş bizleride sevindirecek hepimiz gün gelecek mutluluk göz yaşı dökeceğiz

Hatırlıyor musunuz yıllar önce bir kadın vardı
7 Tane embriyo konulmuştu yedizi olmuştu ama 6. aya gelince kanaması olunca hepsini kaybetmişti
Ne imtihan ama değil mi?

arkadaşlar ilaçlarınızı düzgün kullanın bana saatini enfazla yarım saat geçire bilirsin diye söylemişti dr um çok çok önemli

canım ilaçları düzgün kullanmassak bekleyişimizin ne anlamı kalır her şeyde vesile vardır rabbim verecek doktorlar vesile olacak inş biz doktorların dediğini yapalım taktiri allaha bırakalım verici o

anladım cnm tabi çekinmeden sor.bende şimdi oraya yakın bir yerde kalıyorum küçükyalı maltepede.sgklı muayene ücreti 195tl.ewt fark yok bende ilk cem beye gidecektim ikisi arasında kaldım sonra burayı tercih ettim sonuç ne olur bilemem ama memnun kaldım.bende kendi isteğimle kromozomlara baktırmıştım tahlillere baktı pgtye gerek yok normal sonuç dedi.vardır herhalde pgt

dedıler banada ama nerdeyse transfer gunum geldı gecmedı. ben o zamana kadar gecer dıye beklıyordum.
benim transfer dün yapıldı. OPU sonrası inanılmaz ağrım oldu hala devam ediyor. Doktoru beklerken hemşire ultrasonda yumurtamı gosterdi, bu boyuttayken agırması normal dedi. şimdi 3 ekimi bekliyorum test için, ama yataktan kalkmıyorum çünkü OPU sonrası rahatım zannedip kendimi yordum ve şimdi çok ağrı çekiyorum. özellikle oturup kalkarken. o yuzden melisdilek seninki de normal merak etme.

7 Tane embriyo konulmuştu yedizi olmuştu ama 6. aya gelince kanaması olunca hepsini kaybetmişti
Ne imtihan ama değil mi?

7 tanemi doktorlarda abartmış rahminde bir kapastesi vardır yazık kadın neye üzüleceğini şaşırmıştır rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın

Ne imtihan ama değil mi?

Mervem az önce aklımdan ne geçti biliyor musun ? Bir delilik yapıp 2 tane koydursam nasıl olur diye düşündüm:26: Sonra dedim ki ya ikisini de kaybedersem.. Zor işler zor.. Dediğin gibi büyük imtihannn bu

canım en önemlisi ö zaten rahim duvarını besliyor bebişlerimizin tutunmasına yardımcı oluyor ne zorluklar yaşadık güzelim bu neki dikkat et

Aaaa demee yaa:18::18:
Yarından itibaren hemen çeki düzen veriyorum kendime
Teşekkür ederim canım beni uyardığın için allah razı olsun

Ne imtihan ama değil mi?

7 de çok fazla ama ben mubalağa yaptım beş o yedi koydurmuş.burda kanun yetersiz kalmış:)

Mervem az önce aklımdan ne geçti biliyor musun ? Bir delilik yapıp 2 tane koydursam nasıl olur diye düşündüm:26: Sonra dedim ki ya ikisini de kaybedersem.. Zor işler zor.. Dediğin gibi büyük imtihannn bu

Ayy akasyammm öyle kaybedersem felan deme sakınnn içim bir tuhaf oldu allahım korusun
Ay insanın gönlü nasıl istiyor ikizi ama demi böyle gizemli bir hal varmış gibi
Yok bacım sen doktorunu dinle ona göre adım at

Medikal Park optimumun karşısındaki yerden bahsediyorsanız ben oraya genetik danışma için gitmiştim. PGT var. Ama ne şekilde yapıyorlar ,laboratuvarı nasıl bilmiyorum.

Ay ne bileyim hanı bu negatif olursa allah korusun
Hani zaman kaybetmeden hemen öbür tedaviye başlamak isterim
Gerçi 3 ay bi süre koyuyorlarmış doktorlar
Bendede işte kromozomlarda sorun olduğu için pgt şart valla
O yüzden hastane konusundada tercihimiz sınırlı malesef
Memorıalde 210 muayene ücreti ayy aklım karıştı bak
İçimden bir ses beni dürtüyoo medical park diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…