eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Doktorum da kararsız..Dur bakalım görelim mevlam ne eyler.. Ne eylerse güzel eyler.. Herşey olacağına varacak..

7 tanemi doktorlarda abartmış rahminde bir kapastesi vardır yazık kadın neye üzüleceğini şaşırmıştır rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın

7 de çok fazla ama ben mubalağa yaptım beş o yedi koydurmuş.burda kanun yetersiz kalmış:)

Gerçekten 7 fazlaydı ama kadın istemiş işte bide doktorlar 2,3 tanesini alalım demişler hamile kalınca
O işte olmazki ama olur mu öyle şey hangisine kıyıp aldıracaksın ki hepsi eşit sevigisi anne yüreğinde
Yııllar önce olmuştu zaten ben ortaokula mı ne gidiyodum o zaman çok ilgimi çekmişti
Ne bileyim günün birinde bende tüp bebek tedavisi göreceğimi

canım sen şimdi hiiiiiiiç bunları düşünme hep pozitif düşün oldu diye düşün.olmazsa o zaman düşünürsün şimdi bunlarla kafanı yorma.keyfine bak seni mutlu edecek şeylerle meşgul ol.valla ben öyle yapyom kocamı takyom koluma ora senin bura benim paso geziyom alışveriş oohhh değme keyfime sonra negatif olursa olur napiim tabi üzülcem ama rabbim büyük gaz kesmeden aynen devamm

canım kaderimize ne yazılmışsa o oluyo rabbim bundan sonra hayırlı yazılarımızı yazsın hayırlı evlatlar basip etsin bize

Medikal Park optimumun karşısındaki yerden bahsediyorsanız ben oraya genetik danışma için gitmiştim. PGT var. Ama ne şekilde yapıyorlar ,laboratuvarı nasıl bilmiyorum.

Akasyam sen gittin mi canım pgt si nasıl acaba merak ettim

Ayy yokk canım ben pek takmıyorum sadece o hastaneyi merak ettim o kadar
Olursa olur olmazsa olmaz canım bizim elimizde mi sanki

mervecım memorıal konusunda aklını fazla karıstırmı. sonucta ıyı bır hastaneye gıdıyoruz. senın pgt konusunda bır talıhsızlık yasadıgını bılıyorum ama eger kı ıns negatıf olmaz ama olursa bence sıslı memorıala gıt. bır jınekolog arkadasım orada tup bebek stajı gorsun dıye calıstıgı hastaneden gondermısler. superler dıyor ekıp olarak.labratuvarlarını ozellıkle cok ovuyor. bana da sıslı cok uzak trafık gozumde buyudugu ıcın gıtmedım cem beyden bu gune kadar sıkayet edenı hıc gormedım olmadı ona devam edersın.

Angel canım ben daha transfer oldu olalı hiç evden çıkmadım
değil evden odadan bile zor çıkıyorum

Hatırlıyor musunuz yıllar önce bir kadın vardı
7 Tane embriyo konulmuştu yedizi olmuştu ama 6. aya gelince kanaması olunca hepsini kaybetmişti
Ne imtihan ama değil mi?
benım de aklıma hep o gelıyor ondan sonra sayıyı azaltmıslardı, yalnız o bayan sonra kendılıgınden dogal yolla hamıle kalmıstı

Canım bende anadolu yakasında olduğum için ulaşım zor olur diye düşünüyrouz eşimle
Gerçekten şişli memorıalden herkes çok memnun ama negatif olursaki inşallah olmaz
Yinede canımızı dişimize takıp şişlidekine gidebilirz ne yapalım yeterki sağlıkla gelsin bebeğimiz

olmadı.... Rabbimden hayırlısı diyorum... bu sefer değilmiş...
canım Rabbim sabır versin ne denirki...
Kizlar az once geldim iki tane 3.gun embriyosu transfer edildi.test tarihim 4ekim.demetcim hayirli ugurlu olsun bebisin.bebisini saglicakla kucagina al insallah.ilkjnurcum herseyin hayirlisi rabbim en kisa surede kucagini doldursun.
hayırlı olsun canım inşallah bebişlerin seninle olur...
sendemi kayseridesin canım az kalmış inşallah güzel sonuçlar alırsın...
merhaba,
bugün dondurulmus 2 embriyo transfer oldu.
biri 1 günlük 3 hücreli ,biri 2 günlük 6 hücreli..
bugün brevactide igne oldum.5. günde olacagim.tutunmaya yardim edecekmis.bu igneden olan var mi transferden sonra?
hayırlı olsun canım inşallah sana sımsıkı tutunurlar..iğneleri bilmiyorum canım..

ayy alemsin ya çok güldüm neyseki daha fena şayler yapmamışsın hayırlı olsun canım inşallah bebeğine kavuşursun...

Kızlar ben herşeye ağlayan bir tip oldum.Tv'de haberlere bile ağlıyorum. Sinirlerim de gergin. İğneler mi yapıyor sizce ? Sizde de oldu mu böyle şeyler
evet ya herşeye tepki veriyorum eşime patlıyorum durduk yere ağlıyorum falan ..ama doktorum demişti bu tür ruh hallerin olabilir diye

canım Rabbim sabır versin inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun..

kızlar bana dua edin pazartesi pozitif çıksın sonucum rabbim büyük ona sığındım verecek olan o inş hepimize hayırlı evlatlar verir rabbim hepimizin kucağını doldursun
canım benimmm az kaldı inşallah pozitifi görürsün ve sağlıklı hayırlı bir evlat olur bebişin tatlım...

az değil canım 8 tane çok iyi maşallah hiç üzülme inşallah bebişlerine kavuşursun...

Akasyam sen gittin mi canım pgt si nasıl acaba merak ettim

Gittim canım. Valla laboratuvarlarını bilemiyorum. Hoca iyi biriydi. Ama benim genetik testim ve pgt için kendine pek güvenemedi. Bizde o teknik yok, senin işin zor, Amerika'ya gitmen gerekebilir bile demişti Hatta belki de senin sağlıklı çocuğun hiç olmayabilir dedi. Bana çok düşük fiyat vermesine rağmen bu sözleri nedeniyle ben tercih etmedim. Sen şimdiden bunları düşünme. Ama eğer mecbur kalırsan bence Şişli Memorial'ı tercih et canım.

canım ben belki okumuş sundur ama ağustosun 24 de 2 aylık düşük yaptım ve şu an 2tane bebişim karnımda ve 6 gün sonra tekrar nasipse güzel haberlerini alıcam ve hiç ara vermedim ama sen içini ferh tut ve bebişlerinin sağlıklı haberini al unutma herşey kafada bitiyor

Angel canım ben daha transfer oldu olalı hiç evden çıkmadım
değil evden odadan bile zor çıkıyorum

benim daha transfer olmadı ya ondan rahat gezyom. bende transferden sonra pek biyere gidemem herhalde.tabi trabzona yolculuğumuz var o ayrı.

benım de aklıma hep o gelıyor ondan sonra sayıyı azaltmıslardı, yalnız o bayan sonra kendılıgınden dogal yolla hamıle kalmıstı

Aaaa ciddi misin bak ben o kısmını unutmuşum sen hatırladın dmei o kadını
Zaten bir tanede oğlu vardı vay bee işte her gecenin bir sabahı vardır diye boşuna dememişler

canım benimmm az kaldı inşallah pozitifi görürsün ve sağlıklı hayırlı bir evlat olur bebişin tatlım...

canım benim inş rabbim test gününü bekleyen herkesede banada ilk adım pozitifi görmeyi nasip etsin rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

du benimde aklımda olsun orası olurda olmazsa filan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…