• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

herkese iyi akşamlar arkadaşlar negatif sonuç alanlara Rabbimden sabır diliyorum o mucize haberi alan arkadaşlarımında Rabbim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah miragecim bende geçen sene çakşır suyundan almıştım 2 gün zor içirdim tadı acımsı bence içilebilir su gibi rengi ama benimki içmemişti atmak zorunda kaldım:37:

:))) ismi bile tuhaf zaten. benimki keçiboynuzunu bile zor içio. hiç kalkışmayayım o işe. ama yine de önerive bilgi için teşekkürler arkadaşlar.

sonucu negatıf olan arkadaşlara sabır diliyorum,inşallah bir sonraki seferlere hayırlı sonuçlarımız olur. sonuc alacaklara da şimdiden iyi şanslar, allah yardımcımız olsun.,eşime ben ne zaman desem ki inşallah pozitif olur diye, her defasında hayırlısı neyse o olsun der, daha bir kez evet pozitif olsun demedi. Ben de aynısını dilemek istiyorum, her birimiz için hayırlısı neyse o olsun, Rabbim, bebklerimizi kucağımıza almayı da hayırlıya çevirsin inşallah..

Günaydın kızlar,
dayanamadın sabah idrar testi yaptım çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm ama heveslenmek istemiyorum belki kullandığım jelden dolayı olmuştr diyorum ama 7.günde yine yapmıştım sadece tek çizgi vardı. yarın test günüm dün gece zor uyudum bugece uyuyabilecekmiyim acaba. içimde çok garip bi his var böyle hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum. sabır diyorum. gerçekten şu 12gün bize sabrı öğretti..Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. inşallah yarın sevinçli haberi vermek nasip olur.

Günaydın kızlar,
dayanamadın sabah idrar testi yaptım çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm ama heveslenmek istemiyorum belki kullandığım jelden dolayı olmuştr diyorum ama 7.günde yine yapmıştım sadece tek çizgi vardı. yarın test günüm dün gece zor uyudum bugece uyuyabilecekmiyim acaba. içimde çok garip bi his var böyle hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum. sabır diyorum. gerçekten şu 12gün bize sabrı öğretti..Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. inşallah yarın sevinçli haberi vermek nasip olur.

canım hayılrısı olsun pozitifini alırsın inşallah hakkında hayırlısı

benim tedavim de aynı sebepten ertelendi canım. ama rahim duvarı kısmını bilmiyorum. sen ne düşünüyorsun bayramla ilgili? bayramdan sonraki ayı beklemeyi düşünüyor musun başka doktorların eline düşmemek için?

bak işin bu kısmını hiç düşünmemiştim, bi konuşıyım doktorumla,hakkımızda hayırlısı, mevlam neyler neylerse güzel eyler...

Günaydın kızlar,

gunaydin canim idrarda cikmasi cok nadir oluyor eger silikte olsa gorduysen ikinci cizgiyi hamilesin demektir insallah bugun yaptirsan cikar canim yinede sen bilirsin ama ben olsam yaptirirdim hayirlisi olsun

gunaydin canim idrarda cikmasi cok nadir oluyor eger silikte olsa gorduysen ikinci cizgiyi hamilesin demektir insallah bugun yaptirsan cikar canim yinede sen bilirsin ama ben olsam yaptirirdim hayirlisi olsun

Canım zaten çatlıyorum yaptırmamak için ama eşimin işleri var, hastanede uzak biraz, ümitlenipte hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.sen hiç yapmışmıydın.bu arada hiç belirtim filan yok, bişey hissetmem gerekmi onuda bilmiyorum. öyle kaldım ortada. Artık yarın sonucum negatifte olsa Rabbimin bir bildiği vardır deyip sabredicem.

günaydın kızlar az önce doktordan geldim
yumoşlar çok iyi olmuş dedi istediğim gibi olmuş endometrium falan çok güzel dedi
kısmetse perşembeye opu var çok heyecanlandım:52:

Günaydın kızlar,

hkere inşallah canım benim. zaten sana birşey diyeyim, istatistiklere göre artık sıradakinin hamile olması lazım :) sıradaki de sensen tamamdır bu iş :)

[
bak işin bu kısmını hiç düşünmemiştim, bi konuşıyım doktorumla,hakkımızda hayırlısı, mevlam neyler neylerse güzel eyler...

benim de doktorun yanındayken aklıma gelmemişti. eve gelip takvime bakınca fark ettim durumu. regl olduğumda arayıp sorucam doktoruma. o karar versin.

Canım zaten çatlıyorum yaptırmamak için ama eşimin işleri var, hastanede uzak biraz, ümitlenipte hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.sen hiç yapmışmıydın.bu arada hiç belirtim filan yok, bişey hissetmem gerekmi onuda bilmiyorum. öyle kaldım ortada. Artık yarın sonucum negatifte olsa Rabbimin bir bildiği vardır deyip sabredicem.

ben hamileliğimde hiç belirti hissetmemiştim. yalnızca tuhaf bir şekilde test yaptığım akşam burnuma ayçekirdeği kokusu gelmişti. hatta gidip ayçekirdeği almıştım. ama alakası var mı bilmiyorum. çünkü benim normalde de canım durduk yere birşeyler çeker öyle :) belirtisizlik de bana göre güzel bir belirti.

günaydın kızlar az önce doktordan geldim
yumoşlar çok iyi olmuş dedi istediğim gibi olmuş endometrium falan çok güzel dedi
kısmetse perşembeye opu var çok heyecanlandım:52:

çok iyi bebisim. hadi hayırlısı inşallah.

Back
X