eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

öncelikle hepinize merhaba..

Ben bekarken evlendiğimde ilk 5 sene çoçuk yapmam oda neymiş derdim sanki hemen olacakmış gibi garantiledin yaaa
evliliğin tadını falan çıkartırım modundaydım ama hiç düşünmedim ilk sevgilimle evlenecegimi ve evlenince herşeyi yaşamış olacağımı ,ki aynende öyle oldu
7 yıllık beraberlik sonunda evlendik ve evlendiğimizde hemen hemen herşeyi yaşamış olduk ne eşim nede ben evlilikle çok deişmedik tek deişen şey aynı evi paylaşıyor olmamızdı
ilk aylarda olmasın diyerek korunduk nerden bilebilirdimki benim dünyadaki sınavımın bu olcağını sanki Her geç kaldığımda koştur koştur eczaneye git hamilelik testi al sonra negatif çıksın
bir OHH çek bir zAmanlar o iki çizgiyi görmenin hayalim olcağını hiç düşünmedim Neyse düşünmeye başladık ben bu ay kalamadım diğer ay kalırım derken 6 ay geçti doktora gittiK hala daha olcak düşüncesiyle içimde bişey yok çünkü ailemde her tarafım çoçuk kısır olan tek ben çıktım
Eşime öle konuşmaya gidelim önden bilgi alalım dedim bizde bişi varsa çoçuğa bulaşmasın erkenden tedavi edelim nerden bilebilirdimki açıklanamayan infertilite olcağımı işte başladı hastane maratonum 3 yıl önce her testlerde bi aksilik her ay hayal kırıklığı derken 3 yıl geçti 4 aşılama ve uzun tedaviler ve rejimler sıgdırdım sonunda TÜP BEBEK DEDİLER ve şuan o özgüvenim tamammen gitmiş ve yerlerdeyim içimdeki korkuların tarifi imkansız sanki hiç olmucakmış gibi perşembe günü transverim olcak ma ya tutmassa ya olmassa moduna çoktan girdim ve bu karamsarlığımı atamıorum ne yapacağımı bilmeden çaresizce sizin yazdıklarınızı okuorum ve cesaretlenmeye çalışıorum acaba ilk denemede tutma olasılığı nedir zaten 3 embrio 1 kalite 2 tane 2 kalite var bunlar ne demek bunlarıda bilmiorum allahım yardım etsin ama annem kanser hastası en çok onun için istiorum çünkü oda benimle regli günlerimi takip ediyo çaktırmadan üzülüo ona moral bize nefes olcak olursa ne olur benim içinde dua edin .... ;(

bu arada uzun bi yazı oldu inş okursunuz .... ;(

canım önce şunu söyleyim hiç umutsuzluğa düşme içinin rahatlamasını istiyosan samimi söylüyorum rabbine sığın ona içini dök o senin içini ferahlatır rabbim büyük bu kadar aşamadan geçmişsin inş bu sefer bebeğin sana sıkı sıkı tutunur bak ne güzel 3 tane 1. kalite embriyonda varmış onlardan sana transfer ederler ve inş sıkı sıkıda tutunur

canım dün bende ilk negatifimle karşılaştım ama o kağıdı bile sakladım çünkü hayatında ilkler vardırya benim 13 yıllık evliliğimde ilk defa bir doktor bize çocuğunuz olur dedi tüp bebek denedik ama negatif çıktı ben rabbim bana o duyguyu 12 günde olsa yaşattı diye şükrettim biri yarım kaldı ama inş 2. de olacak sen çok aşamadan geçmişsin seninde olacak sadece rahat ol olmuyacacağa odaklama kendini hep olacak de rabbim büyük ona sığın inş o hakkında hayırlı olan hayırlı evladını bu tedavin sonunda sana verir

Canım benim üzülme herşeyin bi vakti var, hep diyoruz Rabbim en iyisini bilir. bi çok arkadaş gibi benimde ilk denemem. moralini yüksek tutman önemli.maşallah kaliteli embriyoların olmuş. benim birtane 1. kalite vardı. yarın test günüm. transferden sonra kendine çok dikkat et.karamsar olma, inşallah iyi olacak annende sevinecek sende..Rabbim yardımcın olsun. Allah kolaylık versin bol bol dua et.

merhaba canim,
öncelikle annene Rabbim Safi ismiyle sifalar nasip etsin..
yasadiklarimiz kolay degil ama buda bizlerin imtahani,Allaha sigindik insaAllah anne olmak bizlere de nasip olucak..
ara ara bende giriyorum ya olmazsa moduna ve Allaha siginiyor dua ediyorum,elden baska ne gelir,Rabbim emeklerimizi çabalarimizi zayi etmesin insaAllah..
Allah yardimcimiz olsun

bugun doktorla gorusmem vardi ya iptal olan tedavi hakkinda,
doktor tedavilere iyi yanit vermiyosun dedi,istersen donör le devam edebiliriz dedi,ben kesinlikle öyle bisey dusunmedigimi söyledim,arada bu netlesmis oldu
kontrol etti bitane yumurtam 15mm olmus istersen bunu degerlendirelim dedi,kabul etmedim cunku tedaviyi iptal etti igneleri falan birakmistim,simdi neyin teklifi bu,risk almak istemedim açikçasi..
adet olunca yeni tedaviye baslayalim dedi bende biraz zaman istedim,bazi soyledigi seyleri hazmetmem gerekiyor cunku,simdilik yeni tedavimi 17 kasim olarak yazdirdim ama tam olarak emin degilim baslamaya,biraz Allahin izniyle güç kuvvet toplayim o zaman hazir hissedersem kendimi baslarim..
bidahaki tedavimde benden ne çikarsa onu degerlendirin dedim,tek yumurtaysa tekle devam ederiz dedim,iptal falan etmeyelim dedim,tamam dedi,yani bana birakiyor gerisini ona kalirsa benden fazla umidi yok gibi gorunuyrdu,neyse biz biliyoruz Rabbim buyuk neyin ne zaman olacagi hiç belli olmaz,umitsiz vaka olarak goruyor beni,ama ben oyle gormuyorum 1 tanede olsa yumurta buyuyor ve ben inaniyorum Allah istedikten sora,ol dedikten sora onlarin dusunceleri bi yere kadar..

Öncelikle hoşgeldin. Her ne kadar güzel şeyler düşünelim desekte bi taraftan içimiz içimizi kemiriyor ya olmazsa diye. Ama elden gelen bişey yok tek çaremiz dua etmek Allah a sığınmak.Bizi O'ndan iyi anlayacak olan yok gönlümüzden geçeni en iyi O bilir.Rabbim seninde gönlündekine en kısa zamanda hayırlısıyla kavuştursun,annenede acil şifalar versin inşallah

canım benim bizim bilmediğimizi rabbim bilir rabbim senin hakkında olanı senden daha iyi bilir rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inş bundan sonraki tedavinde herşey güzel olur canım bu yaşadıklarını rabbim sana sağlıklı evlat vererek unutturur inş

Amin canim,amin ecmain olsun,Allah razi olsun..
ya donör teklif etti ya ben bozuldum,hemen isin kolayina kaçti,benden ne çikarsa onla idare etsin napim az maz :) dedimde kendisine zaten
bakti kararliyim nasil isterseniz dedi..

Amin canim,amin ecmain olsun,Allah razi olsun..
ya donör teklif etti ya ben bozuldum,hemen isin kolayina kaçti,benden ne çikarsa onla idare etsin napim az maz :) dedimde kendisine zaten
bakti kararliyim nasil isterseniz dedi..

canım doktorların bazısı işte kolayına nasıl gelirse öyle davranıyo rabbim sanada verecek sen sakın pes etme doktorda çok biliyo onu gelip oraya döverim :))

öncelikle hepinize iyi dilekleriniz için teş ediyorum
evet transferden sonra kendime baya dikkat edicem bi kadın tuttum şimdiden hatta haftada 3 gün gelecek ama nasıl geçer 12 gün yatarak
bu arada inanın her anımı bunu düşünerek geçiriorum keşke bi imkan olsada hepiniz bana gelseniz de 12 günü beraber geçirsek

valla bazı uğraşlar bulmam lazım iyi düşünmek istiorum inşallah bizlerde birgün bu sınavı başarıyla veririz hepimizin allah yüzüne baksın
bi yola çıktık allah hiç birimiz utandırmasın

allah maddi olarak sınar o aşılır huzur olarak sınar oda aşılır ama söz konusu sağlık olunca veya bebek olunca gerçekten çok ince bi konu sözün bittiği yer öle kala kalıoz ....

Herkese selam.Perşembe gunü opu, pazar gunü de transferim var.beni de dualarımıza alın nolur.en azından bu yazıyı okuyan arkadasım icinden bir insaallah geçirirse bilsinki bende onun icin iki katını istiyorumdyr:))

ben sizin yazdılarınızı görmek için ne yapmalıyım sayfayı kaybetmemek için açık tutuorum arada yenileyip bakıorum varmı bunun başka bi formulü

canım benim rabbimin izniyle herşey güzel olacak buna inan dualar et canım rabbimle konuş 12 gün öyle geçiyoki anlamıyo insan bana öyle geldi tabi herkes bir olmaz sonunda kavuşacağın mücizeyi düşün rabbim büyük verici rabbim hep pozitif ol aklına kötü düşünceler getirme sakın sabır bu süreçte en büyük yoldaşın olsun rabbim bunaltmadan günlerin nasıl geçtiğini fark etttirmesin sana herşey hakkında güzel olsun rabbim sanada bu başlıkta bebeği olsun diye mücadele eden tüm arkadaşlarada hayırlı evlatlar versin banada hepimizin boş evlerini rabbim şenlendirsin.

Rabbim kucagini,saglikli,hayirli bebislerle doldursun insaAllah,gönlündekini hakkinda hayirli eylesin,dualarimdasin

canımcım 12 gün boyunca yatmana gerek yok.İlk 3 gün yat dinlen,sonra günlük işlerini dikkat ederek yapabilirsin.Benim dr. um yürümenin biraz hareket etmenin çok faydalı olacağını söyledi 3 gün sonunda.Sürekli hasta mosunda yatıp moralini bozma hayata karış dedi.Bende sizlere karıştım gitti

canım benim rabbim sağlıklı yumurtalarının toplanmasını sağlıklı döllenmesini nasip etsin tranferden sonrada inş bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun rabbim sanada hayırlı evlat nasip etsin canım

ay havincigim guldurdun beni Allahta seni guldursun,birlikte dövelim :))

amin canım ama gerçekten dayaklık doktorun yani rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin canım asla ümitsiz olma rabbim ol dedikten sonra doktorun bile yapacak bir şeyi olamaz inş bundan sonraki tedavinde herşey güzel olacak rabbimin izniyle

Dr.unla ilişkin nasıl bilmiyorum ama bence dr. biraz başından salmış gibi. Kolaymı öyle donörle devam etmek karar vermek. Moralini bozma. En
kötü zamanlarda ne düşünürüm biliyor musun? Hz. İsa Peygamberi. Hz. Meryem Allah ın ol demesiyle hamile kaldı ve Hz. İsa babasız dünyaya geldi.Bizler için bundan daha iyi bir örnek yok. Herşey Rabbimin ol demesiyle.Duayı eksik etmeyecez ve Allah a sığınacaz.

Dr.unla ilişkin nasıl bilmiyorum ama bence dr. biraz başından salmış gibi. Kolaymı öyle donörle devam etmek karar vermek. Moralini bozma. En
kötü zamanlarda ne düşünürüm biliyor musun? Hz. İsa Peygamberi. Hz. Meryem Allah ın ol demesiyle hamile kaldı ve Hz. İsa babasız dünyaya geldi.Bizler için bundan daha iyi bir örnek yok. Herşey Rabbimin ol demesiyle.Duayı eksik etmeyecez ve Allah a sığınacaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…