sağol cnm Allah hepimizin kucağını doldursun , emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Bana tek embriyo transferi yapıldı 3. gün. İzmirde Smyrna da tedavi gördüm. sen? pzt kan testinde çıkar mı ki? erken değil mi?
canımmm beta hcg kanda gebelik testi en küçük gebelikler bile cıkıyor ondan yaptırıcam.pazartesi raporum bitiyo birazda o yüzden yaptırmak istiyorum.smyrna da ben aşılama yaptırmıştım funda hanıma sonuç negatifti.sonra ankaraya taşındık hrs kadın hastanesinde yaptırdım.ama topiklerden bakıyorumda smyrna nın tüp bebek basarısı çok fazla.bu arada orası 2 tane koyuyo sana neden tek koydular ki?
transferim gerçekleşti arkadaşlar tek embriyo konuldu test tarihim 7 ekim hayırlısı olsun hepimiz için
Sabalak ben de seninle aynı durumdayım. Benim de 13 yumurtam görünmesine rağmen sadece 5 tanesi büyümüşBu saatten sonra sayı değişmez dediler. Benimkiler bir de genetik teste gidecek. Ama yapacak bişey yok. Gonal 225 vurmama rağmen büyümediler. Sebebini de anlayamadım. 13 yumurtadan şu an elimde kalan maalesef 5.. Allah yardımcımız olsun
transferim gerçekleşti arkadaşlar tek embriyo konuldu test tarihim 7 ekim hayırlısı olsun hepimiz için
canım hayırlı ugurlu olsun inşallah maşallah ,opu tedavinin kacıncı gününe denk gelecek senin ?
mrb arkadaşlar az önce aradılar bu gün tarnsfer işlemim gerçekleşecek bir embriyo yerleştirecekler şimdi çıkıcam allah hepimizin yardımcısı olsun inş bebklerimze hayırlısı ile kavuştuğumuz günleri görürürz
saol canım ben kayserideyim sen?selam nasılsın işallah hayırlı haber alırsın kime gidiyrsun doktorun kim canım
MiraGeeee nacizane bir fikrim olucakk:)hani sonucu belli olan arkadaslarimizi listede en baslarda siralasak da takip daha kolay olsa olmamiiiii:)
çok iyi bebisim. hadi hayırlısı inşallah.
Canım benden 11 tane topladılar ama inanki sadece bir tanesi 1.kalite döllenmişti. bi arkadaştan 4 tane toplamışlar 4 üde döllenmiş. Mevlam ne derse o olur. sıkmayın kendinizi. takılmayın böyle şeylere.
merhabalar..uzun zamadır sessiz takipçiydim kadınlar kulübünde. nihayet ilk defa bir şeyler yazıyorum . 22 Eylülde embriyo transferim yapıldı. şu an bekleme sürecindeyim yani. sohbetleriniz o kadar hoş ki ben de aranıza katılmak istedim. ne de olsa bizi birbirimizden başkası anlayamaz. sonucu negatif olan arkadaşlara Yüce Rabbimden sabır diliyorum. Pozitif olanlar da hayırlısı ile bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah.darısı başımıza ayrıca. 4 Ekim test günüm. süreci sizinle geçireceğim ben de.
hadi ben tembel, siz benden tembel :)) oku aşağıya doğru çekiver de bakıver hele kimin sonucu belli diyeee. :))))) o da değil de, herkesi numaralandırdık ya, bu defa oradan karışır. ben bu tabloyla ilgili her yeni düzenleme hevesimden sonra bir şekilde vazgeçiyorum. dün de ekimde başlayanları ayırayım dedim, ondan da vazgeçtim. bu arada ekim topici de açılmış ama ben buraya ancak yetişiyorum, sanırım oraya katılamayacağım şimdilik. ayrıca özledim seni.
bilinçaltımızda ne varsa onu görüyoruz rüyalarımızda aslında. negatif çıkmasından korktuğun için öyle görüyorsun canım. normal bence.
hoşgeldin canım. inşallah mutlu sonuç alırsın. ilk sayfamızdaki listemize bakıp gereken bilgileri verirsen seni de listemize ekleyelim.
tedavin şimdiden hayırlı olsun şekerim. iyi şanslar...
hadi ben tembel, siz benden tembel :)) oku aşağıya doğru çekiver de bakıver hele kimin sonucu belli diyeee. :))))) o da değil de, herkesi numaralandırdık ya, bu defa oradan karışır. ben bu tabloyla ilgili her yeni düzenleme hevesimden sonra bir şekilde vazgeçiyorum. dün de ekimde başlayanları ayırayım dedim, ondan da vazgeçtim. bu arada ekim topici de açılmış ama ben buraya ancak yetişiyorum, sanırım oraya katılamayacağım şimdilik. ayrıca özledim seni.
bilinçaltımızda ne varsa onu görüyoruz rüyalarımızda aslında. negatif çıkmasından korktuğun için öyle görüyorsun canım. normal bence.
hoşgeldin canım. inşallah mutlu sonuç alırsın. ilk sayfamızdaki listemize bakıp gereken bilgileri verirsen seni de listemize ekleyelim.
tedavin şimdiden hayırlı olsun şekerim. iyi şanslar...
hkere haklısın canım ama benim embriyolara genetik test yapılacak. Yani sadece sağlıklı döllenmeleri yetmiyor. Aynı zamanda benim hastalığımı taşımamaları gerekiyor. O yüzden işim iki kat zor. Sayı çok olunca sağlıklı bulunma ihtimali artıyor. Neyse.. Yapacak bişey yok. Rabbim nasip ettiyse tek yumurta bile sağlıklı çıkabilir. Bana dua edin
hayırlısı olsun canım
hadi hayırlı olsun inşallah
canım seninle birlikte başlamıştık senin transferin benden önce oldu:) hayırlı uğurlu olsun canım benim allah kucağını bebişle doldursun:)
bana 5. gün transferi yapılacak, kısmetse bende yarın sabah 8 de alıcam bebişlerimi. bebişlerimi diorum ama inş 5. güne kadar dayanabilmişlerdir. 3. günde 9 taneydi ama bugün için bilgi vermediler bugün bakılmıcak yarın bakılcak dediler, o yüzden biraz endişeliyim. benim için dua et, benim dularım da sizlerle..
birsenbirbenbirdebebek
Hkere
Arkadaşlarımızın yarın test günü dualarımız sizinle inşallah Yarın pozitifi öğrenip bizimle paylaşmayı unutmayınn
çatışma falan yok demiştim ama varmış bayağı sinirlenmiş bazıları.ben hiç kimsenin arkasından konuşmadım nuri beyden memnun olmadığımı bana karşı ilgisiz davrandığını onada söyledim zaten.yaşadıklarımı anlattım fazladan hiç birşey katmadım.o yüzden vicdanım çok rahat.zaten sadece doktordan değil hemşirelerden de bahsettim.nadire hemşiresi var mesela çok havalı.diğerleri de öyle.sinem hemşire beni tersledi dedim.test günümde arayıp sonucu ben söyledim sonra da ne doktor ne de hemşire dönüp nasıl olduğumu sormadı geçmiş olsun diyen çıkmadı yani. ama başka bir yerde yazmıştım yine söylüyorum İSTEYEN GİDEBİLİR BANA ÖYLE DAVRANILDI DİYE HERKEZ AYNI OLACAK DEĞİL BENİM SONUCUM OLUMSUZ DİYE HERKEZ OLUMSUZ OLACAK DEĞİL ..doktorum hastaya maddi bakmadığını yazmışsın doktor bu işlten para kazanıyor elbette hakettiği parasını alacak.
bana akıl vermişsin hamile kalmak istiyorsan ona devam et diye teşekkür ederim kimsenin aklına ihtiyacım yok ben zaten ona gitmeyi düşünüyordum gamzear a da o yüzden sordum sana ve diğier hastalara nasıl davranıyordu diye.belki benim yüzümden öyle davranmış olabilir de yazmıştım dikkatli okusaydın.bir kaç merkeze gittim görüşmeye inan onun kadar güler yüzlü ŞEKER ve pozitif başka doktorlarda var.başka merkezlerde de güler yüzlü personel var ama bir de merkezlerin eve canlı bebek götürebilme oranlarını bilmek lazım güler yüzün dışında.başarı oranlarını araştırmak lazım. bir kaç ayım daha var sonra tedaviye tekrar başlıcam inşallah hamile kalırsam burdan yazarım.sana ve onun hastası olan diğer arkadaşlarına mutluluklar dilerim. bu konuyla ilgilide başka birşey yazmam.
kızlar yaa şimdi geldim drdan.5 gündür igne kullanmama rağmen sağ tarafta 3 tane 8 mm yumurta olmuş.solda yokmuş.rahim duvarıda ince dedi.sizin yumuşlar baslarda nasıldı.morelim çok bozuk yaa 3 tanede kalırsa nolur bilmiyorum.benm bundan öncekindede boyle az olmuştu labratuarda 2 gün bile dayanmamışlardı.çok olsa belki ihtimalimde çok olur.offffffffff napcam ben ya.artık eşimin yüzüne zor bakıyorum.bişey dese ağlıcak oluyorum.onada kıyamıyorum.çok istiyo.buda olmazsaa naparım benn.(((
Gamzear canım seninle test günlerimiz aynıymış27 eylül
İnşallah pozitifi görürüz
Sabah 9da test yaptırcam inşallah pozitif olur. sonucu hemen paylasacağım.Allah razı olsun sizlerde dualarımdasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?