eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canımmm beta hcg kanda gebelik testi en küçük gebelikler bile cıkıyor ondan yaptırıcam.pazartesi raporum bitiyo birazda o yüzden yaptırmak istiyorum.smyrna da ben aşılama yaptırmıştım funda hanıma sonuç negatifti.sonra ankaraya taşındık hrs kadın hastanesinde yaptırdım.ama topiklerden bakıyorumda smyrna nın tüp bebek basarısı çok fazla.bu arada orası 2 tane koyuyo sana neden tek koydular ki?

tek koyup iki tane de dondurdular. ilk deneme olduğu için tercih bu yöndeydi. smyrna çok başarılı gerçekten ama ben çok umutsuzum nedense. kendimi hamile olarak hayal bile edemiyorum.öğrenilmiş çaresizlik yaşıyorum yani ....

transferim gerçekleşti arkadaşlar tek embriyo konuldu test tarihim 7 ekim hayırlısı olsun hepimiz için

Canım benden 11 tane topladılar ama inanki sadece bir tanesi 1.kalite döllenmişti. bi arkadaştan 4 tane toplamışlar 4 üde döllenmiş. Mevlam ne derse o olur. sıkmayın kendinizi. takılmayın böyle şeylere.

canım hayırlı ugurlu olsun inşallah maşallah ,opu tedavinin kacıncı gününe denk gelecek senin ?

saol canım
opu 13.gün olacak canım kısmetse

canım hayırlısı olsun inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur

selam nasılsın işallah hayırlı haber alırsın kime gidiyrsun doktorun kim canım
saol canım ben kayserideyim sen?

MiraGeeee nacizane bir fikrim olucakk:)hani sonucu belli olan arkadaslarimizi listede en baslarda siralasak da takip daha kolay olsa olmamiiiii:)

aynı fikri bende sundum tatlım ama mirage biraz tembel üşendi yapamam dedi alınma miragecim takılıyorum sana

çok iyi bebisim. hadi hayırlısı inşallah.

saol canım hayırlısı bakalım kaç yumoş olacak kaçı döllenecek vs.. inşallah herşey yolunda gider

Canım benden 11 tane topladılar ama inanki sadece bir tanesi 1.kalite döllenmişti. bi arkadaştan 4 tane toplamışlar 4 üde döllenmiş. Mevlam ne derse o olur. sıkmayın kendinizi. takılmayın böyle şeylere.

hkere haklısın canım ama benim embriyolara genetik test yapılacak. Yani sadece sağlıklı döllenmeleri yetmiyor. Aynı zamanda benim hastalığımı taşımamaları gerekiyor. O yüzden işim iki kat zor. Sayı çok olunca sağlıklı bulunma ihtimali artıyor. Neyse.. Yapacak bişey yok. Rabbim nasip ettiyse tek yumurta bile sağlıklı çıkabilir. Bana dua edin

Hoşgeldin. Dediğin gibi bizi bizden başkası anlamaz.Burdaki arkadaşlar olmasa bu dönemi geçirmek daha zor olurdu.Rabbim seninde benimde bütün isteyenlernde kucağını hayırlı evlatlarla doldursun inş.

transferim gerçekleşti arkadaşlar tek embriyo konuldu test tarihim 7 ekim hayırlısı olsun hepimiz için

Hayırlı olsun.Dikkat et kendine.

İnşallah bilinçaltım öyle olduğu içindir.Tesellin için sağol canımcım

canım seninle birlikte başlamıştık senin transferin benden önce oldu:) hayırlı uğurlu olsun canım benim allah kucağını bebişle doldursun:)
bana 5. gün transferi yapılacak, kısmetse bende yarın sabah 8 de alıcam bebişlerimi. bebişlerimi diorum ama inş 5. güne kadar dayanabilmişlerdir. 3. günde 9 taneydi ama bugün için bilgi vermediler bugün bakılmıcak yarın bakılcak dediler, o yüzden biraz endişeliyim. benim için dua et, benim dularım da sizlerle..

ekim diye ayırma bizi mirage ya:):) hem eylule nıyetlenenlerız bız de:)tamam tablo kalsın boyle buluruz bız kım hamıle kım gun sayıyor:):) ben de ozledım ya valla hergun gelıp okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum yoksa gozum kulagım hep burda ...az kaldı bızım de tedavılerımıze heyecanları paylascas ınsallah:):)

Canım Rabbim yar ve yardımcın olsun. Moralini yüksek tut. İnşallah sağlıklı olurlar Allahın izniyle.

Gamzear canım seninle test günlerimiz aynıymış 27 eylül
İnşallah pozitifi görürüz

birsenbirbenbirdebebek
Hkere
Arkadaşlarımızın yarın test günü dualarımız sizinle inşallah Yarın pozitifi öğrenip bizimle paylaşmayı unutmayınn

benim 8 topladılar 5 döllendi biri kötü kalite bu günkü iyi kalite 3 taneyide cumaya kadar takip edecekler orta kalitede eğer olursa dondurulacak inş pozitif sonucu alırız canım

birsenbirbenbirdebebek
Hkere
Arkadaşlarımızın yarın test günü dualarımız sizinle inşallah Yarın pozitifi öğrenip bizimle paylaşmayı unutmayınn

Sabah 9da test yaptırcam inşallah pozitif olur. sonucu hemen paylasacağım.Allah razı olsun sizlerde dualarımdasınız.

ayseaaabbb ben yeni üye olduğum için kişisel msj atamıyorum keşke buraya yazmadan direkt size msj gönderebiliyor olsaydım. tabiki size akıl vermek gibi bir niyetim yok. ayrıca ben size hamile kalmak istiyorsan devam et demedim. söylemek istediğim şey gayet açık: sonuçta siz bir tedavi yapmışsınız ve bunun karşılığında bedel ödediniz. sizin muhatabınız doktor asla hemşire vs. değil. sizin kafanızdaki soru işaretlerini dr ile paylaşmalıydınız dedim. hemşire kimki size muhatap olsun. ayrıca çok havalı geldi ise siz de havasını söndürseydiniz. şimdi bunun neresinde doktora devam edin önerisi var allah aşkına. şimdi bile gitseniz sizi yönlendirir dedim. bu yeniden tedavi için ona gidin demek değil . ilk tedavinizdeki durumu değerlendirmek ve gelecek için öneri ne olabilir şeklinde fikir paylaşımında bulunmak . sonuçta iş bittikten sonrada neden böyle olduğunu 1. ağızdan bilmeye hakkınız var. doğru bilgi verebilecek tek kişi de tedaviyi yapan dr.
dr un kendisine ilgisiz olduğunu söyledim arkasından konuşmuyorum demişsiniz. sanal alemde herşşeyi söylemek dr ile konuşmak değil. önemli olan burada yazılanları yüzyüze konuşmak . çözüm ancak böyle bulunur. azıcık cesur olun ve muhatabınız dışındakileri ( hemşire vs ) takmayın.

Canim insallah hepsi saglikli cikar ve dollenir, ben de korkuyorum acikcasi 3 sagda 3 solda folikulvardi basladigimda dun bugun ikinci gunum bakalim yarin ne olmuslar, dozun kac canim ben 350 vurunuyorum...

Hayirlisi olsun ne guzel atlatmissin en zor evreleri simdi keyfini cikar hamileligin.....

Gamzear canım seninle test günlerimiz aynıymış 27 eylül
İnşallah pozitifi görürüz

Insallah pozitifi gorursunuz az kalmis cok heyecanli

Sabah 9da test yaptırcam inşallah pozitif olur. sonucu hemen paylasacağım.Allah razı olsun sizlerde dualarımdasınız.

Sabirsizlikla bekliyorum topikte bu hafta moraller bozuktu insallah guzel haberlervericeksin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…