eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Dr.unla ilişkin nasıl bilmiyorum ama bence dr. biraz başından salmış gibi. Kolaymı öyle donörle devam etmek karar vermek. Moralini bozma. En
kötü zamanlarda ne düşünürüm biliyor musun? Hz. İsa Peygamberi. Hz. Meryem Allah ın ol demesiyle hamile kaldı ve Hz. İsa babasız dünyaya geldi.Bizler için bundan daha iyi bir örnek yok. Herşey Rabbimin ol demesiyle.Duayı eksik etmeyecez ve Allah a sığınacaz.

Aman sen takılma o teste ben daha yapmadım yapmayıda düşünmüyorum

Dr.unla ilişkin nasıl bilmiyorum ama bence dr. biraz başından salmış gibi. Kolaymı öyle donörle devam etmek karar vermek. Moralini bozma. En
kötü zamanlarda ne düşünürüm biliyor musun? Hz. İsa Peygamberi. Hz. Meryem Allah ın ol demesiyle hamile kaldı ve Hz. İsa babasız dünyaya geldi.Bizler için bundan daha iyi bir örnek yok. Herşey Rabbimin ol demesiyle.Duayı eksik etmeyecez ve Allah a sığınacaz.

merhaba canım nasılsın bugun 3.testımı yaptırdım ama 108 cıktı cok yavas ılerlıyor dedı doktor hamıle olma olasılıgı olabılır dedı cok korkuyporum ne yapıyım bılemıyorum
1.testim 31.8
ıkıncı 60
üçüncü 108 cıktı

Aman sen takılma o teste ben daha yapmadım yapmayıda düşünmüyorum

merhaba canım nasılsın bugun 3.testımı yaptırdım ama 108 cıktı cok yavas ılerlıyor dedı doktor hamıle olma olasılıgı olabılır dedı cok korkuyporum ne yapıyım bılemıyorum
1.testim 31.8
ıkıncı 60
üçüncü 108 cıktı

ay havincigim guldurdun beni Allahta seni guldursun,birlikte dövelim :))

1.testim 31.8
ıkıncı 60
üçüncü 108 cıktı

1.testim 31.8
ıkıncı 60
üçüncü 108 cıktı

1.testim 31.8
ıkıncı 60
üçüncü 108 cıktı

Amin insaAllah canim,ümitli olmasam zaten bu kadar tedaviyi kaldiramazdim,zamani gelmemis diyorum,Rabbim tez zamanda insaAllah bizlerinde kucagini hayirli saglikli evlatlarla doldurur,Rabbim çabalarimizi gôruyor mükafatinida insaAllah hayirli evlatlar olarak verir cümlemize..
ben bu doktora katlanmamin tek sebebi basari oranlari yuksek oldugu için bu hastanenin ama bi defada burda denemek istiyorum insaAllah yuzlerini kizartirim

İnşallah

Nurcan canım sana yazlılanları görmüyor musun??
Her mesajın altına durumunu yazıyorsun kopyala yapıştır mı yapıyosun
Bi umut arıyosun ama bizler bilemeyizki snein hamile olup olmadığını
Doktorun bilir ve doktorun erteleyip duruyor ben olsam bi doktorla yetinmezdim

saol canım

aynı fikri bende sundum tatlım ama mirage biraz tembel üşendi yapamam dedi alınma miragecim takılıyorum sana

yok kııız niye alınıcam? tembelim yani sonuçta :)))) topic sahibiniz tembel çıktı kızlar :))

canım öncelikle Allah annene şifa versin. herşeyin başı sağlık. sebesiz infertilite sorunu olanlar için benim önerim hep aynı. çünkü bir arkadaşım 4 senelik uğraştan sonra bu şekilde bebeğine kavuştu: akupunktur. bu bir alternatif tıp şekli. bunu bi araştır. istanbulda mısın sen? istanbuldaysan bahçecide var bu yöntem. başka nerde var bilmiyorum. Allah yardımcınız olsun canım.

bircik sen nerde tedavi oluyorsun? yazdıklarını okuyunca aklıma ilk ne geldi onu söyleyeyim. diğer arkadaşlar ne der bu fikrime bilmiyorum ama hani sorun yaşayan insanlar çocuk sahibi olmak için merkez araştırdıklarında başarı oranlarını gözönünde bulunduruyorlar ya, acaba bazı merkezler bu oranlarını yüksek tutup iyi reklam yapmak amacıyla zor gördükleriyle uğraşmamayı tercih edip onları bu şekilde kaçırmaya çalışıyor olabilirler mi acaba? çünkü donör önermek öyle kolay birşey değil, olmamalı yani. rezervin azmış, tek yumurtalık çalışıyormuş, eee yani? rezervi az olan herkes donör mü düşünüyor? çatır çatır çocuk yapıyorlar. bu nasıl şey anlamadım. nacizane fikrim sen o doktoru bi değiştirmekle başla yeni yola canım.

ben sizin yazdılarınızı görmek için ne yapmalıyım sayfayı kaybetmemek için açık tutuorum arada yenileyip bakıorum varmı bunun başka bi formulü

kadınlar kulübünün sayfasına girerken sırasıyla kadın -anne-çocuk sağlığı > tüp bebek > eylülde tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar başlığını tıkla canım. o şekilde de bulamıyacaksan sayfalarımızdan birini sık kullanılanlara ekle, ordan açıp açıp okursun.

canım rabbim büyük ol desin neler olmazki kuru çöller vadiye döner kurumuş ırmaklar çağlar kısır kadınlar doğurur bizede vakti saati geldiğinde hayırlı evlatlar verecek buna inan rabbime sığın herşeyi ona havale et en güzelini bize nasip edecek buna inan ben inanıyorum bu inancım olmasa dün negatif kağıdını yırtardım ama ilk denememin hatırası olarak saklıyacağım çünkü rabbim beni sınadı o sınamanın ilk belgesi o ben ona bakıp rabbim bana hayırlı evlat ver diye dua edeceğim sağlıklı sıhatli ve hayırlı evlatlar rabbim bize verecek şimdi olmadı ama önümüzdeki ay olmuyacak diye bişey yok rabbim bu yolda kapılarını bize açmış ya bu kapıda kapalı olsaydı rabbim göstermesin

yok yazmıyorum otomatık atıyor anlamadım bende

bak ben bu yazını görmeden yazmıştım yukarda yazdığım yorumu, sanırım haklı çıktım. başarı oranını yüksek tutma şekli bu demek ki, olamaz mı?

merve :)))))))) güldürdün beni Allah da seni güldürsün

burada ilk tedavim ben yurt disinda kaliyorum,doktorum yabanci onlara kolay demekki,çok güzel dusunuyosun canim verdigin örnek çok güzel,bende her zaman hz Zekeriyanin duasi aklima gelir,kendisi yasli ve karisi kisir,Rabbim buyuk insaAllah dualarimizi hakkimizda hayirli eylesin,Allah razi olsun canim bana morel oldunuz

Ama haksızmıyım ne bileyim her alıntının altından nurcan ve kan değerleri çıkıyo:):)
İnşallah hamiledir

Vallahi hersey olabilir canim aklima gelmedi degil,diger tedavi gordugum hastane hiç boyle bi teklif yapmamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…