eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım yapma kendine böyle iyi düşün iyi olsun .hadi toparlan ne olacaksa olacak .
benim arkadasımın 2 tane toplandı 2 si dollendi 2si kondu biri tuttu.olacaksa bitaneyle oluo zaten olmucaksa 10 taneylede olmuyor ,bunu bil .birde sen moralini yüksek tut,bebişin gelecek bigün inşallah en hayirli sekilde.eşine karsıda hiç bi sucluluk hissetme herseyin bi nedeni var bitanem bu yaşananlar ikinizede bişeyler ögretmek için belki kim bilebilir .dua edicem senin için canım ,buarada merak ettim kaç yasındasın?

miragecim belkide bu ebrulide listeye takti kafayi diyeceksin ama liste olmasa hangi arkadasimiz hangi asamada aklimda kalmiyor cok kalabaliklastik takip edemiyorum sayfalari gece kuslari gece toplanip konusuyorlar sayfalarca ben gece acamiyorum sabah okumaya calisiyorum sayfalari oku oku bitmiyor

Son düzenleme:
Herkese günaydın kızlar Hepimiz için çok güzel bir gün olsun inşallah...

Canım Allah yardımcın olsun..

komik kızsın sen anladım ben seni? insanın ömrünü uzatan cinstensin. maşallah tedavi sürecinde bile hep laylaylomsun. alkışlarım sana :))

Mirage Mervişimiz birtanedir. Ömre ömür katar o..

saol canım beklemek zor ama allah sabır versın hepimize

kızlar dün 7 adet yumurta toplanmıştı.
az önce aradılar dün 5 tane olgun varmış
bugun 4 adet döllenmiş.
cuma 11 e kadar beklemedeyiz.

4 adet döllenmiş olması nasıl sizce az değil değil mi

kızlar günaydın,
Allahın izniyle hamileyim. sonucum 123 çıktı. doktorum cuma günüde test yaptırmamı söyledi. inşallah değerlerim artar. Darısı sizin başınıza. Mevlam gönlünüze göre versin inşallah. inşallah bu sevinci sizde yaşarsınız. mutluluktan ağlıyorum, çok güzel bi duygu Mevlam herkese yaşatsın..

çok sevindim senın adına
allah hepimizin yardımcısı olsun.

tebrikler cnm allah kucagına almayı da nasip etsin topic şenleniyor hamile haberleriyle maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ay ay ayyy canım gözün aydınnn çok sevindim maşallahhh

cnm arkadaşım senin adına çok üzüldüm ama sakın pes etme allah o sabrının mükafatını verecek inş kucagın bebişlerle dolacak senin içinherşeyin hayırlısı olsun arkadaşım

canım istediğin gibi kopyalayıp yapıştır, alıntı yap, bir daha bir daha yap, dükkan senin :))) hem sen hamilesin, canın çektiyse yapcan :))) zaten tablo onun için var şekerim, poster olsun diye koymadım ya onu...

canımmm çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah...
darısı başımıza

Hkere canım benim gözünaydın.. Allah'ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah..

canımmmm süper bir haber bu. Allahım murlu bir hamilelik süreci ve sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallaaaah. hkere, sperm sayınız ve morfolojiniz kaçtı? bir de mikro mu yapıldı, tüp mü söyleyebilir misin canım?

Tedaviye başlayan başlayacak olan tüm kader arkadaşlarıma bol şans diliyorum kalbim dualarım sizinle. Rabbim inşallah listemizde ki herkesi en kısa zamanda bebişlerine kavuşturur. Bende bu ay 3. Tüp bebek denememe gidecekken hamile olduğumu öğrendim 10 yıldan sonra insan inanamıyor doğrusu:) Kısmet böyleymiş demek ki Allahım hepinize yaşatsın bu mutluluğu inşallah, dualarım kalbim her zaman sizinle hadi bakalım bir kişi bile kalmasın listemizde inşallah:)

Hayırlı olsun Allahım tamamna edirsin inşallah canım :))

hayalcim müjden senden önce geldi topicimize. çok sevindik. Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah :)

Rabbim kucagina almayi nasip etsin canim benim,tebrik ederim :)

Amin canim,ne güzel bi supriz olmus Rabbim kucaginiza almayida nasip etsin insaAllah,tebrik ederim :)

canımmm çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah...
darısı başımıza

Hkere canım benim gözünaydın.. Allah'ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah..

Hayırlı olsun Allahım tamamna edirsin inşallah canım :))

Rabbim kucagina almayi nasip etsin canim benim,tebrik ederim :)

çok sevindim senın adına
allah hepimizin yardımcısı olsun.

tebrikler cnm allah kucagına almayı da nasip etsin topic şenleniyor hamile haberleriyle maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ay ay ayyy canım gözün aydınnn çok sevindim maşallahhh

Kızlar hepinizden Allah razı olsun benimle bu sevinci paylaşan arkadaşlarıda Rabbim tez zamanda sevindirsin inşallah. İnşallah sizinde yüzünüz güler. Mirage canım Allah özellikle kalbine göre versin bu topikte hepimizi buluşturdun. sorularımıza cevaplar bulabildik, sohbetlerle kafamızı dağıtarak bu sıkıntılı günlerin geçmesinde yardımcı oldun. Kızlar bu mutlluluğu Rabbim sizede nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…