canım jeli ssk karşılıyor ben bütün ilaçlarımı yazdırıyorum zaten 800 tllik ilaçlarıma 100 tl verdim sadece
canım çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza şafak 3 bizde seviniriz inşallah
hkere canım, oncelıkle senı tebrık ederım.cok sevındım.transferden sonra karın agrın kasık batmaları akıntı tarzın nasıl olmustu? benım de pazartesı gunu transferım oldu benım ara ara agrım ve kasıklarımda batmalar oluyor. bazen benı korkutuyorç bu agrı bazen kramp tarzı olunca benı enendıselndırıyor.
transferı olan arkadaslar sızde de bu tur agrılar oldu mu? yatıyor musunuz yoks a gunluk hayatınıza devam edıyor musunuz? transfer sonrası tecrubelerınızı burada paylasır mısınız?
kızlar dün 7 adet yumurta toplanmıştı.
az önce aradılar dün 5 tane olgun varmış
bugun 4 adet döllenmiş.
cuma 11 e kadar beklemedeyiz.
4 adet döllenmiş olması nasıl sizce az değil değil mi
kızlar günaydın,
Allahın izniyle hamileyim. sonucum 123 çıktı. doktorum cuma günüde test yaptırmamı söyledi. inşallah değerlerim artar. Darısı sizin başınıza. Mevlam gönlünüze göre versin inşallah. inşallah bu sevinci sizde yaşarsınız. mutluluktan ağlıyorum, çok güzel bi duygu Mevlam herkese yaşatsın..
Tedaviye başlayan başlayacak olan tüm kader arkadaşlarıma bol şans diliyorum kalbim dualarım sizinle. Rabbim inşallah listemizde ki herkesi en kısa zamanda bebişlerine kavuşturur. Bende bu ay 3. Tüp bebek denememe gidecekken hamile olduğumu öğrendim 10 yıldan sonra insan inanamıyor doğrusu:) Kısmet böyleymiş demek ki Allahım hepinize yaşatsın bu mutluluğu inşallah, dualarım kalbim her zaman sizinle hadi bakalım bir kişi bile kalmasın listemizde inşallah:)
Amin canım sağol. inşallah darısı sizlere.canım ilk 3 gün yattım, onun haricinde dışarı çıkmadım çok gezelemedim, iş yapmadım ama basitce ortalığı topladım yanımda annem vardı. yemeklerimi o yaptı, çok ayakta kalmamak kaydıyla ona yardım ettim.kabız olmamak için bol su içtim meyve özellikle kara erik yedim. salatama bol zeytinyağı döktüm. çok nadir masada yemek yedim. kucağımda tepsiyle uzun oturarak yedim. 3. gün embriyosu koydular. öyle ciddi bir belirtim olmadı. bazı geceler kasıklarımda ağrı vardı.ama gündüz rahattım. namazlarımı oturarak kıldım.fazla eğilmemeye ve yükseklere uzanmamaya çalıştım. doktorum hala jel kullanmamı söyledi. çok pahalı ya 75 TL kutusu. ssk karşılıyormu bilmiyorum. jel için çok önemli ihmal etme biraz kullancaz dedi. ben dün dayanamayıp test yapmıştım 2. çizgiyi silikte olsa görmüştüm ama bu çok nadir olan bi durummuş. test yapıpta negatif görürseniz umutsuzluğa kapılmayın. ben kendimi heveslendirmemeye çalıştım sonucu öğrendiğimde çok üzülmemek için. ama moralimi bozupta oturmadım, bişeylerle uğraştım yeri geldi burda takıldım öyle geçirdim çok şükür. inşallah darısı sizlere. Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah.
Canım tedaviden önceki tahlilleri bile özel lab. da yaptırdım. Devlet hastanesine gittim kadın doğuma. tüp bebek yaptırcam bu tahlilleri yazarmısınız dedim muayene etmeden bişi yazamam dedi. neyine muayene etcek anlamadım sinir oldum. acaba sağlık ocağı yazarmı, bu seferkinide aldım ama bi dahakine oraya gideyim. sağlık ocağına da soramadım oturduğum yerde değil ikametim. onlarda zaten kendi hastaları olmazsa bakmıyorlar.
kızlar günaydın,
Allahın izniyle hamileyim. sonucum 123 çıktı. doktorum cuma günüde test yaptırmamı söyledi. inşallah değerlerim artar. Darısı sizin başınıza. Mevlam gönlünüze göre versin inşallah. inşallah bu sevinci sizde yaşarsınız. mutluluktan ağlıyorum, çok güzel bi duygu Mevlam herkese yaşatsın..
canım istediğin gibi kopyalayıp yapıştır, alıntı yap, bir daha bir daha yap, dükkan senin :))) hem sen hamilesin, canın çektiyse yapcan :))) zaten tablo onun için var şekerim, poster olsun diye koymadım ya onu...
Tedaviye başlayan başlayacak olan tüm kader arkadaşlarıma bol şans diliyorum kalbim dualarım sizinle. Rabbim inşallah listemizde ki herkesi en kısa zamanda bebişlerine kavuşturur. Bende bu ay 3. Tüp bebek denememe gidecekken hamile olduğumu öğrendim 10 yıldan sonra insan inanamıyor doğrusu:) Kısmet böyleymiş demek ki Allahım hepinize yaşatsın bu mutluluğu inşallah, dualarım kalbim her zaman sizinle hadi bakalım bir kişi bile kalmasın listemizde inşallah:)
Canım tedaviden önceki tahlilleri bile özel lab. da yaptırdım. Devlet hastanesine gittim kadın doğuma. tüp bebek yaptırcam bu tahlilleri yazarmısınız dedim muayene etmeden bişi yazamam dedi. neyine muayene etcek anlamadım sinir oldum. acaba sağlık ocağı yazarmı, bu seferkinide aldım ama bi dahakine oraya gideyim. sağlık ocağına da soramadım oturduğum yerde değil ikametim. onlarda zaten kendi hastaları olmazsa bakmıyorlar.
bugun doktorla gorusmem vardi ya iptal olan tedavi hakkinda,
doktor tedavilere iyi yanit vermiyosun dedi,istersen donör le devam edebiliriz dedi,ben kesinlikle öyle bisey dusunmedigimi söyledim,arada bu netlesmis oldu
kontrol etti bitane yumurtam 15mm olmus istersen bunu degerlendirelim dedi,kabul etmedim cunku tedaviyi iptal etti igneleri falan birakmistim,simdi neyin teklifi bu,risk almak istemedim açikçasi..
adet olunca yeni tedaviye baslayalim dedi bende biraz zaman istedim,bazi soyledigi seyleri hazmetmem gerekiyor cunku,simdilik yeni tedavimi 17 kasim olarak yazdirdim ama tam olarak emin degilim baslamaya,biraz Allahin izniyle güç kuvvet toplayim o zaman hazir hissedersem kendimi baslarim..
bidahaki tedavimde benden ne çikarsa onu degerlendirin dedim,tek yumurtaysa tekle devam ederiz dedim,iptal falan etmeyelim dedim,tamam dedi,yani bana birakiyor gerisini ona kalirsa benden fazla umidi yok gibi gorunuyrdu,neyse biz biliyoruz Rabbim buyuk neyin ne zaman olacagi hiç belli olmaz,umitsiz vaka olarak goruyor beni,ama ben oyle gormuyorum 1 tanede olsa yumurta buyuyor ve ben inaniyorum Allah istedikten sora,ol dedikten sora onlarin dusunceleri bi yere kadar..
kızlar günaydın,
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum
Transferimin 7. günü tedavinin başından beri kasıklarımda ağrı göğüslerimde şişkinlik ve acı vardı ayrıca akıntım da vardı son 2 gündür biraz ağrılarda ve akıntıda azalma var normalde bu pazar adet günüm ağrılar acaba ondan mı ki?
Bu tip durumlar yaşayanlar varsa cevap verirlerse sevinirim acilll
Canım benim hiç moralini bozma. Benimde 4 tane 1. kalite vardı az değil ha keşke daha çok olsa dondurulsa tutmama ihtimaline karşı.Ama 1 tane bile olsa tutunsa o yeter zaten.Cumaya kadarda hepsi seni vazgeçmeden sağlıklı bi şekilde bekler inşallah.Allah yardımcın olsun.
Oyyy güzel anneler listesine sende mi katıldın.Maşallah nasıl sevindim bir bilsen.Zaten hormonları kucağıma alıp gezecek durumdayım o şekilde tavan yaptı hormonlar.İnan okur okumaz bende ağladım Rabbim hepimize bu güzelliği yaşatsın inşallah, sende sorunsuz sıkıntısız bi hamilelik geçirirsin inşallah.Tebrik ederim tekrardan Allaha emanet ol hem sen hem bebişin
canımcım sağol bende katıldım çok şükür. Rabbim sizlere de nasip etsin. arkadaşlarıda bekliyorum heyecanla..
Dileklerin duaların çok sağol.Rabbim sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Geçen yine söylemiştim sizlerle bu dönemi geçirmek daha kolay oldu.Allah hepinizden razı olsun.Güzel gönüllü insanlar
canım benim jeli ssk karşılıyor ben gidip hastane yazıp öyle alıyorum sende öyle yap
Canım geçenki dr çok sinir bozucuydu mahsus yaptı, normalde yazması lazımdı bende rica ettim ama yazmadı.merkezimde tahliller 450TL tutuyordu. özel lab da 80TL ye yaptırdım.benim bütün tahlillerim tüpbebek merkezinde oldu ilaçlarımıda doğum hastanesine gidip muayne girişi yaptırıyorum ilaç yazdırmak istiyorum deyip yazdırıyorum sağlık ocaklarıda yazıyo ama ssk uzman dr istiyo oyüzden ödemiyo uzmzn dr gidip rica edince yazıyorlar
canimmm gozun aydin cok sevindim senin icin allah tamamina erdirsin sagliklica kucagina almayi nasip etsin
Allah razı olsun canımm..İnşallah sıkıntısız bi hamilelik geçiririz, bebişlerimize bişey olmadan.
tatlim bende jeli saglik ocaginda yazdiriyorum okadar para vermiyorum dogum doktorlarida yaziyor devlet hastanesinde yazarlar artik hamilesin yazmak zorundalar
kızlar moralim çok bozuk. 22 eylülde transferim yapıldı. 3 gün neredeyse hiç kalkmadan yattım. bugün ise işe başladım. öğretmenim. yumurta toplanırken ve diğer muayenelerde o kadar çok izin aldım ki izin alma kotamı doldurdum yani. otururum kendimi fazla yormam diyodum ama çocuklar acayip yordu benişu an kasıklarımda ağrı var. sinirlerim bozuldu. tutmayacak biliyorum. ama içimde yine de umut var..... karmakarışık duygular yani..... ((((((((((( offffffffffffffffffffffff..........
tebrik ederim canım darısı hepimizn başına olsun inş
hkere canım, oncelıkle senı tebrık ederım.cok sevındım.transferden sonra karın agrın kasık batmaları akıntı tarzın nasıl olmustu? benım de pazartesı gunu transferım oldu benım ara ara agrım ve kasıklarımda batmalar oluyor. bazen benı korkutuyorç bu agrı bazen kramp tarzı olunca benı enendıselndırıyor.
transferı olan arkadaslar sızde de bu tur agrılar oldu mu? yatıyor musunuz yoks a gunluk hayatınıza devam edıyor musunuz? transfer sonrası tecrubelerınızı burada paylasır mısınız?
kızlar günaydın,
kızlar moralim çok bozuk. 22 eylülde transferim yapıldı. 3 gün neredeyse hiç kalkmadan yattım. bugün ise işe başladım. öğretmenim. yumurta toplanırken ve diğer muayenelerde o kadar çok izin aldım ki izin alma kotamı doldurdum yani. otururum kendimi fazla yormam diyodum ama çocuklar acayip yordu benişu an kasıklarımda ağrı var. sinirlerim bozuldu. tutmayacak biliyorum. ama içimde yine de umut var..... karmakarışık duygular yani..... ((((((((((( offffffffffffffffffffffff..........
bız dmeıstık sana:):):):) yasasııınn nurtopu gıbı bır hamılemız daha oldu:):):):)masallah dıyorum:):)canımcım rabbım kucagına almayı sonra da bır omur boyu yanıbasında saglıkla huzurla mutlulukla kalmasını dılıyorum:):)cok sevındım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?