eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım jeli ssk karşılıyor ben bütün ilaçlarımı yazdırıyorum zaten 800 tllik ilaçlarıma 100 tl verdim sadece

Canım tedaviden önceki tahlilleri bile özel lab. da yaptırdım. Devlet hastanesine gittim kadın doğuma. tüp bebek yaptırcam bu tahlilleri yazarmısınız dedim muayene etmeden bişi yazamam dedi. neyine muayene etcek anlamadım sinir oldum. acaba sağlık ocağı yazarmı, bu seferkinide aldım ama bi dahakine oraya gideyim. sağlık ocağına da soramadım oturduğum yerde değil ikametim. onlarda zaten kendi hastaları olmazsa bakmıyorlar.

evet canım bazen o kramplar batmalar oluyor korma sakın benim ilkinde hiç ağrım filan olmadı tutmamış 2. ağrım ve akıntım kramplarım oldu tuttu 2aylık kaybettim ve bu seferde ağrılarım var umarım rahatlatmışımdır seni

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum

Transferimin 7. günü tedavinin başından beri kasıklarımda ağrı göğüslerimde şişkinlik ve acı vardı ayrıca akıntım da vardı son 2 gündür biraz ağrılarda ve akıntıda azalma var normalde bu pazar adet günüm ağrılar acaba ondan mı ki?

Bu tip durumlar yaşayanlar varsa cevap verirlerse sevinirim acilll

kızlar dün 7 adet yumurta toplanmıştı.
az önce aradılar dün 5 tane olgun varmış
bugun 4 adet döllenmiş.
cuma 11 e kadar beklemedeyiz.

4 adet döllenmiş olması nasıl sizce az değil değil mi

Canım benim hiç moralini bozma. Benimde 4 tane 1. kalite vardı az değil ha keşke daha çok olsa dondurulsa tutmama ihtimaline karşı.Ama 1 tane bile olsa tutunsa o yeter zaten.Cumaya kadarda hepsi seni vazgeçmeden sağlıklı bi şekilde bekler inşallah.Allah yardımcın olsun.

Oyyy güzel anneler listesine sende mi katıldın.Maşallah nasıl sevindim bir bilsen.Zaten hormonları kucağıma alıp gezecek durumdayım o şekilde tavan yaptı hormonlar.İnan okur okumaz bende ağladım Rabbim hepimize bu güzelliği yaşatsın inşallah, sende sorunsuz sıkıntısız bi hamilelik geçirirsin inşallah.Tebrik ederim tekrardan Allaha emanet ol hem sen hem bebişin

Dileklerin duaların çok sağol.Rabbim sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Geçen yine söylemiştim sizlerle bu dönemi geçirmek daha kolay oldu.Allah hepinizden razı olsun.Güzel gönüllü insanlar

canım benim jeli ssk karşılıyor ben gidip hastane yazıp öyle alıyorum sende öyle yap

benim bütün tahlillerim tüpbebek merkezinde oldu ilaçlarımıda doğum hastanesine gidip muayne girişi yaptırıyorum ilaç yazdırmak istiyorum deyip yazdırıyorum sağlık ocaklarıda yazıyo ama ssk uzman dr istiyo oyüzden ödemiyo uzmzn dr gidip rica edince yazıyorlar

canimmm gozun aydin cok sevindim senin icin allah tamamina erdirsin sagliklica kucagina almayi nasip etsin

cok tatlisin ya evet canim cekti galiba:):):)

canim tebrik ederim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin..keseyi gordunuzmu kalp atisini duydunuzmu bende haftaya gitcem insallah

tatlim bende jeli saglik ocaginda yazdiriyorum okadar para vermiyorum dogum doktorlarida yaziyor devlet hastanesinde yazarlar artik hamilesin yazmak zorundalar

kızlar moralim çok bozuk. 22 eylülde transferim yapıldı. 3 gün neredeyse hiç kalkmadan yattım. bugün ise işe başladım. öğretmenim. yumurta toplanırken ve diğer muayenelerde o kadar çok izin aldım ki izin alma kotamı doldurdum yani. otururum kendimi fazla yormam diyodum ama çocuklar acayip yordu beni şu an kasıklarımda ağrı var. sinirlerim bozuldu. tutmayacak biliyorum. ama içimde yine de umut var..... karmakarışık duygular yani..... ((((((((((( offffffffffffffffffffffff..........

canım sen yurtdısındasın galıb..yanı sana soylenen seyı okuyunca oyle oldugunu tahmıne ttım..yurtdısında tedavı olumsuz olunca hemen teklıf donör..oyle bırsey mı acaba dıye sordum..sıkma canını bır tane bıle olması cok cok onemlı..sonucta sayı degıl kalıteye bakıyor bu ısler

neye kızayım bilmiyorum... sizin tedaviye ihtiyacınız yok... her şeyiniz normal klomenle olur... tüp bebek mi?sizin için çok saçma, gereksiz ... deyip bizi 4 senedir oyalayan doktorlara mı? bu doktorların verdiği ilaçlar yüzünden hep kist oluştuğu için 2 senedir bir türlü yaz tatilinde tüp bebek tedavisine başlayamayıp aksine doğum kontrol hapı kullanmak zorunda oluşuma mı? yoksa evlenir evlenmez ya da istedikleri an çocuk sahibi olabilenler varken(hatta bazen istemeden) bizi m bu kaderi yaşamamıza mı? zor gerçekten çok zor.........

bız dmeıstık sana:):):):) yasasııınn nurtopu gıbı bır hamılemız daha oldu:):):):)masallah dıyorum:):)canımcım rabbım kucagına almayı sonra da bır omur boyu yanıbasında saglıkla huzurla mutlulukla kalmasını dılıyorum:):)cok sevındım...

Allahım herkesin yar ve yardımcısı olsun
Allahım isteyen herkese ayıpsız kusursuz hayırlı evlatlar ver
bugün bende gebelik aşısı oldum inşallah işe yararda hamile kalırım bebeğimi kucağıma alırım

Canım hiç kafana takma o ağrıları normaldir. hayırlı olsun bu arada.

canım benim jeli ssk karşılıyor ben gidip hastane yazıp öyle alıyorum sende öyle yap

bende yazdırmayı deneyeceğim canım. nasılsın uyuyabiliyormusun heyecandan. yarın erkenden git teste :) seni beklicem

Canım geçenki dr çok sinir bozucuydu mahsus yaptı, normalde yazması lazımdı bende rica ettim ama yazmadı.merkezimde tahliller 450TL tutuyordu. özel lab da 80TL ye yaptırdım.

Canım kasıklardaki batmalar normal canını sıkma onlara. çok ayakta kalmamaya özen göster bişi olmaz Alahın izniyle.

canım transferimin 5. günü hiç kasık ağrısı batısı yok.sadece kullandığım jelin etkisi sanırım renksiz kokusuz su geliyo rahimimden.3 gün tuvalet ve yemek ihtiyacım dışında kalkmadım.oturarak namaz kıldım.hafif yatarak kuran okudum.4.gün kalktım evimi topladım yemek yaptım.zaten raporluyum yatıncada iyice canım sıkılmıştı.benim opuda da agrı sızı olmadı.senin opudan kalan agrı olabilir yada gaz sancısıdır bol bol su iç.zaten yanılmıyorsam senin iğne vurulurkende kıpır kıpırdı için.sen neler yapıyosun bakalım.???ARKADASLAR HİÇBİR BELİRTİSİZLİKTE BENİ KORKUTUYOR...

allah tamamına erdirsin çok sevindim senin adına . inş darısı bizlerin başına.duaların için sağol.

canım bozma moralını..ben de ogretmenım ve benım de en buyuk korkum bu dınlenemek..ama su da var bırıncı tedavımde hep yattım sonuc negatıf..kısmetse mutlaka olucaktır sıkma canını benım de kurban bayramına denk gelıcek sanırım..hakkımızda hayırlısı olsun

evet canım ama ne bilim testi görmeden doktorum hamilesin demeden içim rahat etmedi. cuma bi test daha yapcam bakalım artış varmı diye. Nasıl ağladım bi bilsen hıçkıra hıçkıra eşime sarıldım mutluluktan.iyi dileklerin için saol canım. Rabbim sizede nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…