eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım benımm:)tahmın edebılıyorum mutlulugunuzu..hep boyle mutluluktan aglayın ınsallah...artsın cogalsın degerler ...ve hep guzel haberlerını alalım ınsallah:)

Canım bildiğim kadarıyla ilk üç gün durumu belirliyor. 3 günden sonra yatmanın hiçbir faydası yok. Tam tersine rahime kan gitmediği için bebeği kötü etkileyebilir. İnan bana tutacağı varsa tutar .Aklına kötü şeyler getirme. Pozitif düşün.. Kasık ağrısı olumlu bir işaret olabilir

arkadaslar transferimin 5.günü hiç ne agrı ne sızı ne de batma var.sizlerin kaçıncı günden sonra batmalarınız basladı?

arkadaşım benim merkezimde anlaşmam tahlillerle beraberdi benim bu 3. tüpbebeğim ayrıca 18 dondurulmuş bebişlerimle birlikte 10 milyar tuttu herşey dahil ilaçlarda

arkadaşım benim merkezimde anlaşmam tahlillerle beraberdi benim bu 3. tüpbebeğim ayrıca 18 dondurulmuş bebişlerimle birlikte 10 milyar tuttu herşey dahil ilaçlarda

Canım tahliler hariç 5bin TL. tahlileride 80TLye dışarda yaptrdım.onun haricinde jel kullanıyorum, o işide ssk dan yazdırabilrsem süper olcak inşllah. başka masrafımız olmadı

Canım tahliler hariç 5bin TL. tahlileride 80TLye dışarda yaptrdım.onun haricinde jel kullanıyorum, o işide ssk dan yazdırabilrsem süper olcak inşllah. başka masrafımız olmadı

canım bende ilaçlarımı sskya yazdırıyorum ama sadece dondurmak için 1800 verdim ilk 5000 oldo 2. 3500 verdim 3. ücret alınmadı

Ay canımmm tebrik ederim maşallahhhh
Zaten evde test yapmıştın pozitif çıkmıştı bekliyorduk bu mutlu haberini
İnşallah cuma günüde değerlerin artmış olur o zaman için dahada ferahlar

bugün geldim doktordan yumurta gelişimi gayet iyi dedi cuma kontrol muhtemelen pazartesi yada salı opu yapılacak sebebini bilmiyorum ama çok mutsuzum eşimin artık beni anlamadığını ve evliliğimin çatırdadığını hissediyorum (

Ahh canım kıyamam duygusalsın sen zaten bugünlerde
Ya oluyor böyle şeyler evlilikte
Bizde daha transferden bir gün önce kedi köpeki gibi birbirimizi yedik ağlamaktan öldüm ben gidecem diye tutturdum babamın evine
Strese baksana sen oda ailesi yüzünden
Boşver en iyisi erkeklerden fazla bir şey beklememek

canim tebrik ederim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin..keseyi gordunuzmu kalp atisini duydunuzmu bende haftaya [/QUOTE]

5+4 de keseyi gördük canım :) bende kahverengi lekelenme oluyordu Dr her ihtimale karşı 10 gün rapor verdi evde bol bol istirahat ediyorum, birde progestan vedi günde 3 tane onu kullanıyorum çok faydası oldu geçekten başm çok döndürüyor ama olsun:) güzel haberlerini bekliyorum haftaya inşallah bende ayn 1inde gideceğim kalp atışlarını duyacağız inşallah:)

evet canim yurt disinda kaliyorum,daha önceki denemelerimde 1 inci kalite embriyolar bile elde edildi(sonuç negatif),benim zaten tek falan diye hiç bi takintim yok ben bunada sukur ediyorum,doktor takinti yapiyor,Allahin izniyle zaten pes etmeye niyetim yok,devam edecegim insaAllah,Rabbim tez zamanda her bririmize annelik duygusunu tattirsin,amin

canim benim hormonlardan zaten çok hassaslasiyoruz,gerginde oluyoruz,inan hepimizin basindan geçiyor bu anlattiklarin,üzülme herseyin yoluna girer Allahin izniyle

Canım bence yanlış görmüyorsun 2. Çizgi görünüyor adet günün mü ya da birkaç gün mü geçti çok yeni duruyor hemen kan testi yaptır bence :)) İnşallah güzel sonuçlarla haber verirsin:)

2. tüp bebek denemem dondurulmuşlarla... tranferimin 9. günü hatta 7. günü de yaptım daha silikti bugün birazdaha görünüyomu ne eminde olamıyorm çok az görünüyo... test tarihim 1 ekim son adet günüme 5 gün var daha... naapıcamı şaşırdm...

Canım ben de gördüm.. Gözün aydın... Kan testini yaptırınca iyice rahatlarsın

arkadaslar transferimin 5.günü hiç ne agrı ne sızı ne de batma var.sizlerin kaçıncı günden sonra batmalarınız basladı?

selam.benimde dondurulmus trans.4 günümdeyim.bende de hic bi his yok.ne agri ne batma ne sizi ne akinti.
var mi acaba böyle olup hamile olan?

tşk ederim cnm... ama bu kadar erken çıkması testte sorun oldugunu düşündürüyo bana, sevinemiyorum resmen korkuyorum...

tatlım benim 6. gün çıkmadı 10. gün testte silik çıktı inşallah doğrudur ve ben hamile olduğuna inanıyorum çok sevindim Allah tamamına erdirsin yarın kanda yaparsanda çıkar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…