evet canım ama ne bilim testi görmeden doktorum hamilesin demeden içim rahat etmedi. cuma bi test daha yapcam bakalım artış varmı diye. Nasıl ağladım bi bilsen hıçkıra hıçkıra eşime sarıldım mutluluktan.iyi dileklerin için saol canım. Rabbim sizede nasip etsin
kızlar moralim çok bozuk. 22 eylülde transferim yapıldı. 3 gün neredeyse hiç kalkmadan yattım. bugün ise işe başladım. öğretmenim. yumurta toplanırken ve diğer muayenelerde o kadar çok izin aldım ki izin alma kotamı doldurdum yani. otururum kendimi fazla yormam diyodum ama çocuklar acayip yordu benişu an kasıklarımda ağrı var. sinirlerim bozuldu. tutmayacak biliyorum. ama içimde yine de umut var..... karmakarışık duygular yani..... ((((((((((( offffffffffffffffffffffff..........
arkadaşım benim merkezimde anlaşmam tahlillerle beraberdi benim bu 3. tüpbebeğim ayrıca 18 dondurulmuş bebişlerimle birlikte 10 milyar tuttu herşey dahil ilaçlarda
Canım tahliler hariç 5bin TL. tahlileride 80TLye dışarda yaptrdım.onun haricinde jel kullanıyorum, o işide ssk dan yazdırabilrsem süper olcak inşllah. başka masrafımız olmadı
kızlar günaydın,
Allahın izniyle hamileyim. sonucum 123 çıktı. doktorum cuma günüde test yaptırmamı söyledi. inşallah değerlerim artar. Darısı sizin başınıza. Mevlam gönlünüze göre versin inşallah. inşallah bu sevinci sizde yaşarsınız. mutluluktan ağlıyorum, çok güzel bi duygu Mevlam herkese yaşatsın..
bugün geldim doktordan yumurta gelişimi gayet iyi dedi cuma kontrol muhtemelen pazartesi yada salı opu yapılacak sebebini bilmiyorum ama çok mutsuzum eşimin artık beni anlamadığını ve evliliğimin çatırdadığını hissediyorum(
canım sen yurtdısındasın galıb..yanı sana soylenen seyı okuyunca oyle oldugunu tahmıne ttım..yurtdısında tedavı olumsuz olunca hemen teklıf donör..oyle bırsey mı acaba dıye sordum..sıkma canını bır tane bıle olması cok cok onemlı..sonucta sayı degıl kalıteye bakıyor bu ısler
bugün geldim doktordan yumurta gelişimi gayet iyi dedi cuma kontrol muhtemelen pazartesi yada salı opu yapılacak sebebini bilmiyorum ama çok mutsuzum eşimin artık beni anlamadığını ve evliliğimin çatırdadığını hissediyorum(
Eki Görüntüle 518650 ben yanlış mı görüyorum sizce?
Canım bence yanlış görmüyorsun 2. Çizgi görünüyor adet günün mü ya da birkaç gün mü geçti çok yeni duruyor hemen kan testi yaptır bence :)) İnşallah güzel sonuçlarla haber verirsin:)
2. tüp bebek denemem dondurulmuşlarla... tranferimin 9. günü hatta 7. günü de yaptım daha silikti bugün birazdaha görünüyomu ne eminde olamıyorm çok az görünüyo... test tarihim 1 ekim son adet günüme 5 gün var daha... naapıcamı şaşırdm...
Canım ben de gördüm..Gözün aydın... Kan testini yaptırınca iyice rahatlarsın
arkadaslar transferimin 5.günü hiç ne agrı ne sızı ne de batma var.sizlerin kaçıncı günden sonra batmalarınız basladı?
tşk ederim cnm... ama bu kadar erken çıkması testte sorun oldugunu düşündürüyo bana, sevinemiyorum resmen korkuyorum...
Eki Görüntüle 518650 ben yanlış mı görüyorum sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?